and the winner is

rubber duck

New member
and the winner is

קימי ריקונן מי שראה את ההימור שלי ומי ששם לב בכלל יודע שאינני מחסידיו של שמוכר אני אוהד מקלארן עוד מהימים בהם סנה ופרוסט התחרו בינהם ולקחו בעונה אחת 15 מירוצים ביחד רון דניס הבוס של מקלארן ידע מאז ומעולם לגלות כשרונות כשהחתים את מיקה הקינן אף אחד לא ממש הבין מדוע החתים נהג שבילה עונה גרועה מאד בלוטוס כך היה גם לגבי קולטארד שמאנם נהג בוויליאמס אבל לא הראה כישרון רב מידי וריקונן שהראה כישרון סביר בסאובר הוחתם על ידו בידעה ברורה שמדובר באלוף פוטנציאלי את הוא החל לפרוע את השטרות והעתיד עוד לפניו נכון שגם אלילת המזל שיחקה לו אולם גם שומכר זכה בנצחונו הראשון במירוץ רב תהפוכות הדבר המרשים היה לראותו נוהג בלי לחץ ותוך הפגנת שליטה מרשימה ביותר שרון

plagiarist

New member
לקח לו זמן להתבשל

שמשווים אותך כל הזמן להאקינן וכאשר אתה מתקבל למקלארן בגיל כל כך צעיר, הציפיות גדולות ונראה שרייקונן פשוט לא עמד בעומס. אבל הוא נתן לכולם לחכות ואחרי שנתיים הוא ניצח פעם ראשונה ובטוח שזה לא יהיה הניצחון האחרון. בכל זאת, עם כל ההישג האדיר הזה, לי לפחות לא נראה שהוא יהיה הנהג הפיני הכי גדול בכל הזמנים, למרות שהוא רק בתחילת הקריירה.

rubber duck

New member
קשה לדעת בכל מקרה נהגים פינים

כמו גם גרמנים בריטים ברזיאלים צרפתים איטלקיים תמיד היו ותמיד יהיו כל תקופה והנגים הטובים שלה שרון

Grimble Grumble

New member
קולטהארד?

מה הקשר בין כשרונות לבין קולטהרד? הוא הנהג הכי גרוע שנוהג בקבוצות הצמרת. נהג שכל יכולתו היא לעשות טעויות טפשיות ותמיד להיות איטי מחברו לקבוצה. אפשר להגדיר את קלטהרד בהרבה דרכים, כשרון זאת לא אחת מהדרכים האלה. לגבי רייקונן, כל הקרדיט פה הוא לפיטר סאובר ולא לרון דניס...

liran b

New member
אני מגדיר את דייויד כ......

טלויזיה מהלכת.. ראבק הפנים שלו כ"כ מרובעות!! שזה דאםםםםםםםם מצחיק!!!! ולדייויד יש יכולת נהיגה.. לא כמו רייקונן.. הוא נהג בינוני שמנצל טעויות של אחרים ולפעמים נותן הברקה או שתיים.. בערך כמו שומאכר .. שמנצל טעויות אבל שומי הוא רמה אחת מעל כולם.. גם העונה ... פעמיים לא הלך לו אבל הוא הגיע לנק'. למשל במלאיזה הוא עצר 2 פעמים יותר מכולם והגיע למקום 6... תראו לי מישהו אחר שהיה עושה את זה?

למעלה