And The Winner is...
מוקדש למלאכית כחולה שניהלה איתי מו"מ קשוח על הקדשת הפנטזיה הזו לה (ולא, לא עשינו סקס
) . האימייל שקיבלתי הכיל מסר קצר: מסיבת תחפושות, תבוא מוכן. הכתובת היתה במועדון קטן בדרום ת"א. הזמן: יום שישי בלילה. להתחפש אני לא אוהב, אבל מסכות זה קינקי ואת זה אני מאוד אוהב... הלכתי לבד, כל החברים נעלמו בתירוצים שונים ומשונים, לפחות אני אהיה נטול מחויבויות. הגעתי, מוסיקה רועמת נשמעה עוד מבחוץ, דורמן מגודל זרועות לא מאפשר לאנשים ללא תחפושת או מסכה להיכנס, כמובן ששמתי מיד את המסכה על פני ונכנסתי. אני לא יודע אם כולם היו, כמוני, בקטע קינקי אבל האויר היה ספוג בהורמונים. אנשים רוקדים ומזיעים, שותים, מרוחים אחד על השני, בקיצור מסיבה אחלה.שעתיים של ריקוד עם אנשים שאינני מכיר ולמען האמת לא יודע איך הם באמת נראים, הרבה מאוד אלכוהול ואז היא הגיעה. היא לבשה משהו שנראה כמו צעיף פרווה לבן, ארוך, כרוך סביב גופה השזוף, מסתיר רק את החלקים שהחברה המודרנית גורמת לנו להסתיר מסיבות טיפשיות. היתה לה מסכה כמו שלי, פשוטה ולא מצועצעת, כזאת שאפשר גם לנשום, לדבר ולשתות איתה. היא הלכה ישירות אלי, שמה אצבע על שפתי המלאות ואמרה שהיא שמעה שאני כאן. שאלתי מי אמר לה אבל היא רק לקחה את ידי ועלינו לקומה השניה של המועדון. היא הוציאה ג´וינט קטן שעישנו אותו יחד. "בוא" היא אמרה, יצאנו לסמטאות האפלות של האזור. נכנסנו לסמטה חשוכה, ללא מוצא, היה שקט מסביב.הצמדתי אותה לקיר, והכנסתי יד אל תוך תחתוניה, היא כבר היתה רטובה לחלוטין. החדרתי שתי אצבעות ארוכות לתוכה כאשר הבוהן נוגעת בדגדגנה הנפוח. היא נאנחה בקול, שולחת יד למכנסי, פותחת את הכפתורים בבת אחת, שמחה לגלות שאני לא לובש תחתונים והזקפה המשתוללת נמצאת בידה. היא מצצה לי בדיוק שתי שניות, רק כדי שיהיה נעים יותר בחדירה. גבה על הקיר, רגלה האחת על הקרקע והשניה כרוכה סביבי, חדרתי אליה בתנועה אחת חזקה, מלמטה ללמעלה. הזדיינו בקצב מסחרר, לא איכפת לנו אם כל השכונה שומעת (רוב הסיכויים שאכן כל השכונה שמעה), ממילא אף אחד לא יודע מי אנחנו. החיכוך של אברי המין רק התעצם כאשר היא כרכה גם את רגלה השניה סביבי, ביד אחת תפסתי לה בחוזקה פלח ישבן קטן ומוצק ובידי השניה החדרתי אצבע רטובה ממיציה אל תוך פי הטבעת שלה. הרגשתי עם האצבע את הזין שלי בתוכה, נכנס ויוצא בקצב. היא נאנחה בקול רם "כן..חזק.. תזיין לי את הצורה..חזק.." החדירה הכפולה גרמה לכך שתוך כדקה הרגשתי שאני הולך להתפוצץ והאורגזמה האדירה שלה, באוזני, רק זירזה את התהליך. אבל לא! זה טוב מדי כדי שיגמר כך. יצאתי מתוכה בבת אחת, רגליה עדיין כרוכות סביב מותני. סובבתי אותה כך שפניה אל קיר הסמטה, פישקתי את רגליה וחדרתי אליה שוב. היא פלטה אנחת עונג מהולה בכאב, היא סטרה לעצמה על התחת ונאנחה שהיא רוצה עוד וחזק. יצאתי מתוכה, משהה את הכניסה המלאה בחזרה, קצה הזין משוטט לאורך השפתיים והדגדגן שלה. היא גנחה בתסכול..תזיין אותי כבר! בבת אחת החדרתי את כולי אליה, מסובב את אגן הירכיים, מרגיש את הדגדגן שלה מתחכך בי היא החלה לגמור שוב, גם אני הרגשתי שליבי יפסיק לפעום מהקצב המטורף שבו הוא דהר או שאני גומר עוד רגע. כמובן שהאופציה השניה היתה יותר לרוחי, הזהרתי אותה שאני הולך לגמור, מיד היא שלפה אותי מתוכה, כרעה לקרקע והחדירה את הזין שלי לפה שלה, עמוק ורטוב. היא הרגישה את הזרם מתקרב, לפתה את אשכי ביד אחת וכיוונה את הזרם אל שפתיה הפשוקות. המבול הגיע... אל שפתיה ובעיקר על המסכה השחורה...היא חייכה אלי, מלקקת את שפתיה באיטיות. "אתה ממש לא יודע מי אני אה?" שאלה, "אין לי מושג, אבל האמת? לא איכפת לי מי את". היא לבשה שוב את תחתוניה, כרכה היטב את צעיף הפרווה שלה סביבה והתרחקה ממני. כאשר היתה במרחק של כ-20 מטרים ממני, הסירה את המסיכה, זרקה אותה לפינת הרחוב, הסתכלה לאחור, החושך מנע ממני מלזהות אותה, אבל כמו שאמרתי.. זה לא ממש משנה... בסוף אני עוד אוהב את פורים...מי יודע?
מוקדש למלאכית כחולה שניהלה איתי מו"מ קשוח על הקדשת הפנטזיה הזו לה (ולא, לא עשינו סקס