כמה ברור שזאת אתי
ע עטר9 New member 9/2/06 #65 זה היה כל כך ברור!!! ../images/Emo210.gif שמו לב לפי איך שדיברת וזה טוב בכל אופן- אני לא מסכימה עם כל הבחירות, אבל המשחק היה ממש אחלה ונהנינו להשתתף!! אז תודה לאתי והדר- היה ממש נחמד!
זה היה כל כך ברור!!! ../images/Emo210.gif שמו לב לפי איך שדיברת וזה טוב בכל אופן- אני לא מסכימה עם כל הבחירות, אבל המשחק היה ממש אחלה ונהנינו להשתתף!! אז תודה לאתי והדר- היה ממש נחמד!
א אביבא New member 9/2/06 #24 ../images/Emo12.gif ../images/Emo103.gif את האמת? לא,לא הופתענו. איך ידעתי שזאת את.
א אביבא New member 9/2/06 #60 אני לפחות הייתי בטוחה../images/Emo3.gif. ../images/Emo103.gif ברגע שאמרת ;כשאתן אומרות אתי אתן מעליבות אותי לא סתם,מותק היא ' ידעתי שזאת את!
אני לפחות הייתי בטוחה../images/Emo3.gif. ../images/Emo103.gif ברגע שאמרת ;כשאתן אומרות אתי אתן מעליבות אותי לא סתם,מותק היא ' ידעתי שזאת את!
א אביבא New member 9/2/06 #25 רציתי להגיד לך,../images/Emo103.gif באמת,כל הכבוד על ההשקעה! ושיצא באמת מדהים. ותודה,היה ממש מעניין.
O oceanblaze New member 9/2/06 #47 ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif בקרוב יהיה טאגליין יפה ונוצץ במעלה הפורום.
E Eti No Name New member 9/2/06 #55 ../images/Emo7.gif ../images/Emo14.gif אמרתי לך פעם כמה אני אוהבת אותך??
O oceanblaze New member 9/2/06 #58 אמרת, אבל זה לא נמאס. אני אשים את זה בטאלגיינס מחר, כי אני הולכת לישון עכשיו. :$
E Eti No Name New member 9/2/06 #67 אני אוהבת אותך../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo14.gif אוהבתאוהבתאוהבתאוהבתאוהבת.