And the highest paid player in history is....

RoyBehar

New member
And the highest paid player in history is....

Joe Flacco and the Baltimore Ravens have agreed to a six-year, $120.6 million contract that will make the quarterback the highest-paid player in NFL history, a source familiar with the deal told ESPN NFL Insider Adam Schefter on Friday.

אני כבר עשר דקות בוהה בידיעה הזאת ומשפשף את העיניים.
הוא סוף סוף קיבל את ה׳דרו בריז מאני׳ שלו.

10nircohen

New member
השקעה מסוכנת מדי

זה שהוא זכה בסופרבול , ונתן פלייאוף מהסרטים - הכל טוב ויפה.
אני לא חושב שזה מצדיק חוזה במימדים כאלה - הוא לא פייטון , לא רודג'רס , לא בריס ולא בריידי.

הרייבנס לדעתי מהמרים פה בגדול - ואני אישית חושב שהוא לא שווה את ההשקעה.
אולי הוא עשה קפיצת מדרגה , אבל לא אחת כזו שהופכת אותו לראוי לכל הכסף הזה.

JayneCobb

New member
אם יש דבר אחד שנכון ב NFL

ובעצם כמעט בכל ליגה - עם תוצאות לא מתווכחים...

5 עונות בליגה - 6 נצחונות חוץ בפלייאוף, ניצחון פלייאוף אחד לפחות בכל עונה, סופרבול, MVP של סופרבול...11 TD ו 0 INT בפלייאוף השנה
הוא אולי לא מוביל בטבלאות הסטטיסטיות כמו אלו שציינת, אבל בשטח, כשצריך, הוא יודע לשחק...

תראה רק את רשימת הקווטרבקים שהוא ניצח השנה בפלייאוף - לאק, מאנינג,בריידי...

avishaiam

New member
אם ככה גם ביג בן ואיליי מנינג

אמורים לקבל חוזי מפלצת כאלה, שלא נדבר על בריידי ופייטון.

בכל מקרה, זה מה שעושה קבוצה שאיבדה את הLB הכי מנהיג שיכלו לקבל ומחפשים להחתים מנהיג לטווח ארוך.

JayneCobb

New member
אם הולכים לפי ביצועים נטו - לא נעים לאמר

אבל פלאקו הוא טופ 3 בליגה, יחד עם בריידי ואיליי...

ביג בן ופייטון (עם כל הצער שבדבר) וכל השאר הם מרובי אכזבות בדיוק כמו שהם מרובי הצלחות...פלאקו הוא בעל סטטיסטיקה שאין לה שניה...לפחות ב 5 שנים הראשונות שלו...

ההבדל בינו לבין מאנינג (הגדול),בריידי פארב,אלווי וכל הגדולים באמת הוא שהוא אולי שחקן קלאץ' מצויין, אבל אין לו דברים אחרים שלהם היה (לא לכולם היה את הכל) - מנהיגות, נתונים סטטיסטיים ושאר דברים שצריכים להיות לקווטרבק טיפוסי...בוודאי לכזה שמקווה להיות בהיכל ביום מן הימים...

avishaiam

New member
יגיע להיכל בסוף

בטח אם יישאר בקצב ההתקדמות שלו.
אבל גם אם יישאר ברמתו הנוכחית יש לו סיכוי לא רע לעוד אליפות או 2 ובמקרה כזה כנראה גם איליי יהיה בHOF

למעלה