and the beat goes on...

infatuation

New member
and the beat goes on...

סליחה אם זה קצת לא קשור, אבל אני חושבת שזה משפט שטעון בהמון משמעויות, וכולן מאוד חיוביות ואופטימיות. זהו משפט טוב להאחז בו מדי פעם... סתם פשוט מזמן לא הייתי כאן והתחלתי להתגעגע
המון נשיקות!

infatuation

New member
החלטתי שאם אני כבר "באזור" אני

אכתוב קצת יותר... אז פעם אחרונה שכתבתי זה היה לפני שהחבר שלי עבר לבסיס החדש, ופחדתי שאני לא יסתדר עם השינוי הזה.. וגם שההורים לא יעזרו לי להתמודד עם זה. אבל מתברר שטעיתי, ובסופש"ע האחרון הם הסכימו שהוא ישן כאן, לא משנה שהם הכניסו מזרון נוסף לחדר, אבל העיקר הוא שהם הסכימו. ומאוד נהנו בופש"ע הזה.. ב-10 ימים האחרונים, הייתי מאוד לחוצה, כי המחזור שלי לא הגיע. ולא הבנתי למה כי עד כמה שאני יודעת לא עשינו שום דבר שעלול חלילה להשפיע על זה, אבל בכל זאת הייתי ממש בחרדות מזה וגם קבעתי תור לרופאת נשים אבל כמו שאומרים טפו טפו טפו המחזור הגיע עוד לפני התור לרופאה
. אבל זה לא אומר שאני יבטל את התור לרופאה.. אני די עומדת עכשיו בפני ההחלטה אם להתחיל לקיים יחסי מין עם החבר שלי או לא. אנחנו כבר חודשיים ביחד, או שאולי להגיד שאנחנו רק חודשיים ביחד? אבל אני נורא פוחדת מהתוצאות שתאונות קטנות בנושא שיכולות להיווצר.. אני כבר לא פוחדת מהאקט עצמו כמו שפחדתי בעבר. בקטע הזה הוא מאוד עוזר לי להתגבר על הפחדים לי לאט לאט אבל זה פחד אחר, אני פוחדת נורא מהאחריות של מה שזה אומר... ואני גם לא יודעת איך להחליט אם זה הזמן מבחינת הזוגיות ואיך זה ישפיע... לשנינו זו תהיה פעם ראשונה. אבל כאילו כל ההחלטה פה היא בעצם עליי כי מיותר להגיד שהוא רוצה ומוכן לזה, ופשוט מחכה שגם אני יהיה מוכנה. בעצם מה שאני אומרת זה שאני מרגישה שאני מוכנה, ורוצה, אבל פוחדת לקחת אחריות ולהתמודד עם עוד "איחור" של המחזור כשזה יהיה כבר מלווה בעוד גורמים רציניים יותר...

גרא.

New member
infatuation,מסתבר שאפשר לעיתים

גם "לחנך" את ההורים..ובאשר לחששות שאת מגלה נוכח האפשרות שתקיימו יחסי מין..את כבר בוגרת,ובשלה לכך,אבל כמובן, כדאי להתייעץ לגבי אמצעי המניעה האפשריים,לא רק מצידו של הבחור.בכל מקרה,לכי אחרי נטית לבך והאינסטינקטים שלך..ללא חשש.זה בעצם מה שיתחיל ליצור את אפקט הזוגיות ביניכם,גם אם חברך חייל, ואת עדיין תלמידה בבי"ס.

למעלה