and now,the end is near....

MsUnderstood

New member
and now,the end is near....

זה הרגע הקשה מהכל... טיפה רגשנות... ביום ראשון אני מתגייסת ולצערי הרב אני לא אוכל להיות פה יותר מידי,אז אני נאלצת לעזוב
כרגע אני נשארת בניהול עד אחרי הקורס כנראה שאז נראה מה קורה... ובכל זאת הגיע הזמן להיפרד קצת ממה שהיה חלק גדול מחיי ודאגותי בשנה וחודש האחרונים... לא חשבתי שיבוא היום שאני אצטרך לשבת לחשוב על מילות פרידה. פורום יקר, במשך הזמן למדתי להכיר פה כ"כ הרבה אנשים מקסימים שאני פשוט אוהבת
הוכחתם בלי שום ספק שקיבוצניקים זה הכי אחי
אומרים שכל מנהל שמקים פורום רואה את הפורום כתינוק שלו,וזה כ"כ נכון
הבייבי שלי כמובן זה הפורום הזה שעשיתי כ"כ הרבה גם להביא אותו לעולם וגם לדאוג לו מיומו הראשון. תשמור לי על הבייבי שלי..תדאגו לו...תגדלו אותו... ותדאגו למורני,שלא יהיה לו קשה מידי... והבטחה קטנה שלי...אם אני אחזור ויהיה פה מספיק שירשורים,גם סיכום שבוע יהיה
אז זהו... אני עוד נשארת פה,אבל זה לא יהיה אותו הדבר... אבל תדעו שדיקטטורה יכולה לעבוד גם מרחוק
חולה על כל אחד ואחת ממכם דנה

CrAzY hOnEy

New member
דנה../images/Emo24.gif.

למרות שלא יצא לי להכיר אותך,אני מאחלת שיהיה לך גיוס קל,נעים ואפשר להגיד גם מהנה?
אז תודה רבה על זה שפתחת את הפורום וגידלת אותו
. ועוד פעם,שיהיה לך גיוס קל ונעים,ותבואי לבקר הא!? ממני,גלי
.

Indian Friend

New member
איזו דרמטיות../images/Emo3.gif

דנה, המון תודה על ההשקעה הרבה בפורום. אני מאחלת לך שתצליחי בהמשך דרכך ומזכירה לך לא לשכוח מהבייבי שלך כאן, ולהשאר בסביבה..
(דרך אגב אני מבינה את ההרגשה הזו של הבייבי האישי בהקמת פורום.) שיהיה לך גיוס קל (עד כמה שאפשר) ותנסי להנות מזה.

a 90s Noah

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

דנה, אני מאוד אוהב את הפורום הזה, ובעיקר בגלל שיצא לי להכיר אותך. את בן אדם מדהים, איכפתי, רגיש ושמח ואני מודה לתפוז או למי שצריך להודות שנתנו לי את האפשרות (אלוהים? לההה
) להכיר אותך, גם אם אני שוכח לפעמים להתקשר במשך שבוע
מת עליך..
אני מאחל לך גיוס קל, שתעשי תפקיד שתפיקי ממנו הכי הרבה ושיהיה לך הכי טוב ומעניין בו, שלא יהיה לך קשה מדי (מקסימום תחשבי עלי), רק בריאות! אה וגם בלי תורנויות מטבח
אוהב הרבה, מורן.

Nipiy

New member
סוף הוא תמיד התחלה של משהו אחר..

אז ככה, דנה, סיימת פרק משמעותי בחיים שלך ועכשיו תתחילי פרק חדש לא פחות משמעותי אם לא יותר חשוב ומעצב מתקופת הבית ספר (ומהזמן שהיה לך קצת אחרי זה..חח, הרווחת) חשוב שתביני שאת הולכת להיכנס לשוק תרבות בצבא בגלל סוג האנשים והמקומות שמהם הם מגיעים ובתור אחד שיודע לאיזה קורס את הולכת ומכיר אותו מקרוב ואת סוג האנשים אני יודע על מה אני מדבר. אז דנל'ה המון המון בהצלחה! אל תביישי את הפירמה (כרמל זבולון, את יגור אין לי בעיה שתביישי..חח..סתם) ומי יתן ותגיעי בסוף הקורס לבסיס שלי ותדריכי שם. בהצלחה!!!

imri2

New member
דנה:

המון תודה. גילית אחריות, אהבה ואיכפתיות כלפי הפורום ואנשיו. הצלחת יחד עם מורן ליצור מקום מיוחד ונעים לקיבוצניקים. בהצלחה בהמשך

דנהההה!

אין עליך! יצאת ביג טיים! היית פאביולס! הפגנת המון פאשיון! הקרנת קונפידנס! ושידרת ריינג'רס!
אל תדאגי דנה, שנתיים עוברות בצ'יק והכל בצה"ל מסתובב סביב הפוזה של הקצינים, אל תתני להם לעבוד עליך ולצרף אותך למועדון המזוכיסטים שנקרא קצונה. זו הולכת להיות השנה המצחיקה בחיים שלך, תהני!

דנה../images/Emo13.gif

תודה שהקמת את הפורום, הוא הפך בלי ספק לאחד האהובים עליי
על שהיית פה תמיד, תמכת, הצחקת, ושלטת ביד רמה בפורום
שיהיה שירות נעים ונוח
אדוה.

boazgilad

New member
../images/Emo10.gif

זה כבר לא יהיה אותו הדבר, למרות שאמרתי לך שאת יכולה להישאר בקשר מהפלא'.... אממ אני לא יודע מה להגיד רק שיהיה לך הרבה הרבה הרבה בהצלחה ותנסי להינות ותישארי בקשר, תודה על הכול

9910

New member
שפשוף קל ונעים

ככה לפחות היו אומרים פעם... שיהיה המון בהצלחה תשובי אלינו מהר

למעלה