and it says, girl you're all the same

noosh

New member
and it says, girl you're all the same

טוב, גל לא עשתה אתמול שאלון, אז החלטתי לעשות בעצמי. אני לא חושבת שהוא משהו, אבל זה מה שיש בינתיים, עד שגל תעשה בשבוע הבא. קבלו את אחד הבי-סיידים היותר מוצלחים: Upside Down - את מי הייתם רוצים להפוך? - שומעים קולות בתוך הראש שלכם? של מי? - מה, או איך אתם חושבים שהייתם רואים אם הייתם מתהפכים? (ואל תענו פה "הפוך"
) - מרגישים שאתם עדיין ילדים קטנים, לעומת הגיל שלכם? - העולם חולה? ואיפה זה מציב אתכם? - אתם רואים קודם תכונות טובות או רעות אצל אחרים? - ואצלכם? - מאילו שדים שלכם הייתם רוצים להפטר? - מרגישים לפעמים שמשהו רע עדיף על לא-כלום? מה למשל? -
Good hair day, או Bad hair day? - מה לא תצליחו להפוך לעולם? - מה הוא סוד החיים שלכם? או הסוד שלכם לחיים? - כשהכל מסביבכם בסדר, אתם...?

רעוּת

New member
יששש...שאלון מזוכיסטי!

- את מי הייתם רוצים להפוך? את כל החולצות שבארון שלי. שתמיד יהיו הפוכות לכיוון הנכון. וגם את המצעים, כי זה ממש מעצבן להפוך כל פעם
- שומעים קולות בתוך הראש שלכם? של מי? בטח. כל הזמן. הם אומרים לי ללכת לרצוח אנשים. - מה, או איך אתם חושבים שהייתם רואים אם הייתם מתהפכים? (ואל תענו פה "הפוך" ) כמו שאמרתי פעם, יש לך עולם פנימי משלך שרק את מבינה. - מרגישים שאתם עדיין ילדים קטנים, לעומת הגיל שלכם? בטח! אמא שלי כל הזמן אומרת לי שמאז שהתחלתי לעבוד עם ילדים נהייתי אינפנטילית נורא! - העולם חולה? ואיפה זה מציב אתכם? אף פעם לא הייתי יותר מדי מחוברת לעולם. או למציאות. או לעצמי
- אתם רואים קודם תכונות טובות או רעות אצל אחרים? משתדלת את הטובות - ואצלכם? את הרעות! - מאילו שדים שלכם הייתם רוצים להפטר? נגיד, כרגע? מפובית יום הזכרון שאני מדחיקה עכשיו
- מרגישים לפעמים שמשהו רע עדיף על לא-כלום? מה למשל? כן. שיהיה יום זכרון מאשר שלא יהיה
נו מה, שגם אחרים יסבלו קצת. תמות נפשי עם פלישתים! - Good hair day, או Bad hair day? מותק, אצלי זה תמיד גוד הייר דיי
ככה זה כשיש לך פן טבעי |תקנאו| - מה לא תצליחו להפוך לעולם? את מה שכבר קרה - מה הוא סוד החיים שלכם? או הסוד שלכם לחיים? ששש. זה סוד
- כשהכל מסביבכם בסדר, אתם...? לא יודעת מה לעשות עם עצמי. יושבת לבד בחושך ומחכה שזה יעבור

kingnothing1

New member
עולם פנימי..

לא חשבתי שעוד משתמשים במושג הזה.. משקית תש מתלמדת פעם הציגה עצמה ככזאת הזוי לי להיתקל בזה פה...

kingnothing1

New member
לא מסכים איתך..

היא הייתה משקית והיא הייתה מותק של בנאדם והיה לה עולם פנימי עשיר... לך תמציא עכשיו חוקים חדשים לטאקי.. ואם לה היה עולם פנימי עשיר והיא הייתה מותק וגם לך עולם פנימי עשיר אז גמאת מותק ולכן אני יסלח לך על שהחפשת את התפקיד.. בתכלס לחיילים בכללי אבל ללוחמים בפרט אף לא דואג ב100 אחוז וחוטף אש גם מהחיילים וגם מה מפקדים.. ותחשבו על זה..

פלוטו24

New member
i said : baby what have you been smoking

מוזר, אתמול השיר הזה התנגן לי כל היום בראש. כאילו ראיתי את הנולד
בסוף נרדמתי איתו ב repeat - איזה כיףףףף
but my heart it says: youv'e been shuttered shuttered shuttered,,, את מי הייתם רוצים להפוך? אמממ זה לא נשמע טוב
אולי אתמצת את זה בכך שתמיד רציתי להצליח לעשות עמידת ראש. שומעים קולות בתוך הראש שלכם? של מי? יותר מידי, שלי עם עצמי. מה, או איך אתם חושבים שהייתם רואים אם הייתם מתהפכים? את הדם שמצטבר בעיניים. מרגישים שאתם עדיין ילדים קטנים, לעומת הגיל שלכם? הלוואי, תמיד הרגשתי בוגר לגילי וגם סבלתי מזה רוב חיי. העולם חולה? ואיפה זה מציב אתכם? המדינה שלנו חולה, בשחיתות, עוני, צביעות ורוע כוחני ומה לא... אני מנסה לשנות, אם כולם היו מאוגדים, אולי השינוי הזה היה מתרחש מהר יותר. אתם רואים קודם תכונות טובות או רעות אצל אחרים? אני בדרך כלל יודע לנחש אופיו של אדם על פי התרשמות ראשונית, אבל אני תמיד נותן צ'אנס ולא פוסל ישר. לצערי, אני צודק ברוב המקרים. ואצלכם? מאילו שדים שלכם הייתם רוצים להפטר? בואו לא נעלה את זה כאן לדיון. מרגישים לפעמים שמשהו רע עדיף על לא-כלום? אין רע בלי טוב... Good hair day, או Bad hair day? תספורת תעשה רק GOOD מה לא תצליחו להפוך לעולם? אופי של בן אדם. מה הוא סוד החיים שלכם? נשימה טובה וגדולה. או הסוד שלכם לחיים? לשמור על אופטימיות (זה קשה). כשהכל מסביבכם בסדר, אתם...? תוהה מה לא בסדר. אחלה שאלון! תודה

It gets so fuckin cold.

- את מי הייתם רוצים להפוך? זה הצחיק אותי לרגע. אני חושבת שאני מפחדת להשתמש במשאלה הזו. - שומעים קולות בתוך הראש שלכם? של מי? כן. קצת תפתופים, הרבה פחד. - מה, או איך אתם חושבים שהייתם רואים אם הייתם מתהפכים? נראה לי שהייתי רואה כמו שצריך. לשם שינוי. - מרגישים שאתם עדיין ילדים קטנים, לעומת הגיל שלכם? כן. לפעמים יותר מדי. - העולם חולה? ואיפה זה מציב אתכם? כן. כרגיל. זו שזה יותר מדי בשבילה. - אתם רואים קודם תכונות טובות או רעות אצל אחרים? בהתחלה את הטובות, ואז שקרוב לי מדי זה מתהפך. - ואצלכם? זה תלוי בהקשר. - מאילו שדים שלכם הייתם רוצים להפטר? מהיכולת להיות בלוקבאסטר אנושי. וכל השאר. - מרגישים לפעמים שמשהו רע עדיף על לא-כלום? מה למשל? כן. פולין. אי אפשר להרשות לעצמך להרגיש כלום, והרע זה די רצוי. - Good hair day, או Bad hair day? - מה לא תצליחו להפוך לעולם? אני לא יודעת. אני אף פעם לא מנסה. - מה הוא סוד החיים שלכם? או הסוד שלכם לחיים? אמא קוסמטיקאית (ואפשר לפרש את זה גם מטאפורית, זה הולך לא רע). - כשהכל מסביבכם בסדר, אתם...? ברגע שיהיה לי קשר עם כל מה שמסביבי, אולי זה ישפיע. (וזה הזכיר לי ממש עכשיו מערכת-סביבה ו-S∆ למיניהם).

noosh

New member
אבל למה הכותרת ../images/Emo7.gif

(
) דווקא על שאלת השיער לא ענית? :(

FooK MI

New member
ואם כבר לבד אז שיהיה בתנועה.

- את מי הייתם רוצים להפוך? העולם נראה לי די בסדר, בסה"כ. - שומעים קולות בתוך הראש שלכם? של מי? רק את השירים האלה שמהדהדים דרך קבע בראש שלך, בכל רגע של היום. - איך אתם חושבים שהייתם רואים אם הייתם מתהפכים? כמו שצריך? - מרגישים שאתם עדיין ילדים קטנים, לעומת הגיל שלכם? פפפ, לא מאז שראש המשלחת לפולין אמרה לי שיש לי נפש של בן 80, והמורה לספרות אמרה שהגיל המנטלי שלי זהה לזה של בעלה. [רמיזה מינית? |שרמנט|] - העולם חולה? ואיפה זה מציב אתכם? העולם חולה. אני חלק ממנו, ולא נראה לי שיש עולם שהיה הולם אותי יותר (הידד למגלומניה). - אתם רואים קודם תכונות טובות או רעות אצל אחרים? גם וגם. קראתי פעם מחקר שקבע כי יש לנו 0.01 שניות להשאיר רושם ראשוני, אני רואה מה שהאדם בוחר להציג בהן. - ואצלכם? טובות. פעם ראיתי רק את הרעות, אבל היום אני מושלם D: - מאילו שדים שלכם הייתם רוצים להפטר? חחח, שדיים. מכל מיני חרדות שהן, למרות שעם רובן התמודדתי. אולי רק הייתי רוצה לבכות פחות ב'מתחילות מחדש', כי נראה לי שנהייתי רגיש מדי :( - מרגישים לפעמים שמשהו רע עדיף על לא-כלום? מה למשל? כמובנוש! עדיף שָד קטן ביד משניים גדולים על העץ. - Good hair day, או Bad hair day? כל יום אצלי הוא בד הייר דיי. D: - מה לא תצליחו להפוך לעולם? כרגע אני די אופטימי. - מה הוא סוד החיים שלכם? או הסוד שלכם לחיים? אמביציה. - כשהכל מסביבכם בסדר, אתם...? מרוצים.

noosh

New member
הא, זה מזכיר לי את המשפט

"פעם הייתי צנוע, היום אני מושלם" אני אוהבת את המשפט הזה, הוא משעשע

noosh

New member
<ציטוט של שיר פה>

(כי אני דבוקה לאביתר בנאי וזה לא יהיה נעים לשים את זה בכותרת). - את מי הייתם רוצים להפוך? את העולם - שומעים קולות בתוך הראש שלכם? של מי? של ג'ימיני קריקט - מה, או איך אתם חושבים שהייתם רואים אם הייתם מתהפכים? הממ, אני צריכה להפסיק לכתוב שאלונים. טוב, לא יודעת, אני חושבת שהייתי אולי רואה דברים מנקודות מבט שונות - מרגישים שאתם עדיין ילדים קטנים, לעומת הגיל שלכם? לפעמים כן, ממש. - העולם חולה? ואיפה זה מציב אתכם? זה מציב אותי במקום לנסות לשנות, וגם במקום של החולי. - אתם רואים קודם תכונות טובות או רעות אצל אחרים? טובות - ואצלכם? הא, זה תלוי מתי. - מאילו שדים שלכם הייתם רוצים להפטר? מאלה שמונעים ממני להעריך ולהאמין. ומהפוביה מאנשים
- מרגישים לפעמים שמשהו רע עדיף על לא-כלום? מה למשל? האמת שאינ לרוב דוגלת ב"יותר טוב כלום מכמעט", אבל נגיד, לפעמים אם ממש צמאים ואין מים בסביבה, אז אפשר להתפשר על משקה קל אחר. - Good hair day, או Bad hair day? האמת שהיה לי גוד הייר דיי היום, על אף היובש. - מה לא תצליחו להפוך לעולם? דעות של חלק מאנשים עליי, ואני גם לא טורחת לנסות. - מה הוא סוד החיים שלכם? או הסוד שלכם לחיים? קרם פנים פעמיים ביום לפחות
- כשהכל מסביבכם בסדר, אתם...? משתדלים להתאים את עצמי למצב. הודגש באמצעות מדגישומטיק

yuval k

New member
../images/Emo222.gif

- את מי הייתם רוצים להפוך? את טורי, ולנער אותה חזק, עד שהפאה החדשה הזאת שלה תיפול
- שומעים קולות בתוך הראש שלכם? של מי? לא יודע של מי, אבל יש להם מבטא בריטי
- מה, או איך אתם חושבים שהייתם רואים אם הייתם מתהפכים? זה היה בהחלט יכול להיות שינוי מרענן. - מרגישים שאתם עדיין ילדים קטנים, לעומת הגיל שלכם? יותר ויותר, כן. במיוחד ככל שיום ציון ההזדקנות השנתי מתקרב. ומצד שני, אני יכול להיות ממש זקן כש(לא )צריך. (\forall \epsilon |sociability|<\epsilon) - העולם חולה? ואיפה זה מציב אתכם? אני נוטה לחשוד שרק אני חולה ולכן זה נראה כך. - אתם רואים קודם תכונות טובות או רעות אצל אחרים? אני רואה גם וגם, אבל מתעלם מהחלק השני עד שזה בולט מדי - ואצלכם? אני מוכרח להודות שאני לפעמים רואה גם וגם, אבל נוטה להתעלם מהחלק הראשון. מלבד במקרה הסיכומים שלי בתורת הקבוצות, שבו אני דורש יותר מ־"not bad"... - מאילו שדים שלכם הייתם רוצים להפטר? יש כאלה. - מרגישים לפעמים שמשהו רע עדיף על לא-כלום? מה למשל? לפעמים, אני משער. לא יודע. אתמול חשבתי (שוב) שמדינת ישראל עדיפה על לא{מדינת ישראל}. אבל קשה לי איתה. - Good hair day, או Bad hair day?
- מה לא תצליחו להפוך לעולם? את טורי - מה הוא סוד החיים שלכם? או הסוד שלכם לחיים? ε
- כשהכל מסביבכם בסדר, אתם...? מצטרפים. (אבל לפעמים רק מהצד.)

למעלה