.And I hate elevator music

רעוּת

New member
.And I hate elevator music

לכל אוהבי הביקיפר, שלום
רציתי לבדוק האם אפשר לחתוך גם מאלבום שטחי ורדוד זה, וראו פלא- הצלחתי! כלומר, הצלחתי לכתוב שאלון שיגרום לכולכם לחתוך, מואהאהאהאה
. עם מה אתם צריכים להשלים? וכמה זמן אתם חושבים שייקח לכם להגיע לשם? מה ישתנה אצלכם כשתשלימו עם זה
? מה משתק אתכם? מאיפה אתם לא רוצים לזוז? למה? איזה סערה מצפה לכם בעתיד הקרוב
? במה אתם לא תבגדו לעולם? מי הייתם רוצים להיות? איפה אתם מרגישים מוגנים
? "יותר מזה אנחנו לא צריכים...?" (יותר ממה?) מה ההנאות הקטנות שלכם בחיים
? וה-guilty pleasures
? מה המשמעות של זה בשבילכם, "to come to terms with..?" מה שהכי קרוב ל"סוף העולם" שקרה לכם אי פעם, הגיע ב"בום", או סתם ככה, בשקט?
ועכשיו שאלון בונוס, למי שנשאר בחיים
: מה הכוח שיש לתחתונים כתומים, באמת? למה דווקא כתום? האם יש פה רמיזה לעמדתה של טורי בנושא ההתנתקות (אני מזכירה לכם שהשנה היא 2005)? אתם אוהבים לצותת לשיחות של אחרים
? האם לפי דעתכם- "those girls that smile kindly then rip your life to pieces?" הן הגרסא המבוגרת יותר של "Those demigods With their nine-inch nails and little fascist panties tucked inside the heart of every nice girl"? עם מה אתם נשארים לבד? האם הגלולה שטורי מתכוונת אליה בשיר היא פרוזק, או לחילופין LSD
? מאיפה אתם מנסים למצוא את הדרך החוצה
? במה אתם מתביישים
? באיזה גיל היתה הנשיקה הראשונה שלכם
?
ושאלת בונוס נוספת לאוהבי הביקיפר בלבד: אתם אוהבים מוזיקת מעליות? ואם לא, אז למה אתם אוהבים את האלבום הנ"ל? נא לנמק
.
ועכשיו כולם לענות
.

Gremshnit

New member
XDDDDDDD

ואם את חושבת שזה מה שיגרום לי להשתתף בשאלוני החיתוכים שלך, את טועה
סתם, נו, אני אענה. אבל לא עכשיו. אין לי מצברוח :/ בכל אופן - את מלכה!!!

behappy

New member
5 דקות אני נותנת לזה

עם מה אתם צריכים להשלים? עם איבוד העדשה שלי היום בבוקר וכמה זמן אתם חושבים שייקח לכם להגיע לשם? לאן, דרדסבא, לאן?? מה ישתנה אצלכם כשתשלימו עם זה? אהיה יצור מעוות וגבנוני מה משתק אתכם? עייפות מאיפה אתם לא רוצים לזוז? למה? מהבית. כי מחר עבודה ואני כלכךךךךךךךךךךךך שונאאאאאאאאאאת את העבודה הזו. עד מתי יוני 08. איזה סערה מצפה לכם בעתיד הקרוב? עוד ריב עם עיתונאים במה אתם לא תבגדו לעולם? בעקרונות כמו להגיע לכל מקום ברגע האחרון, אני חושבת מי הייתם רוצים להיות? לא אתנגד להיות נעה ורטהיים לאיזה שבוע איפה אתם מרגישים מוגנים? במיטה/ על מזרן יוגה/ במקלחת "יותר מזה אנחנו לא צריכים...?" (יותר ממה?) יותר מלעשות מה שבאמת נכון לי מה ההנאות הקטנות שלכם בחיים? להוריד עוד יום מטבלת הייאוש עד שאתפטר. וה-guilty pleasures ? שאלונים באמצע הכנת תרגיל בקורס מעצבן מה המשמעות של זה בשבילכם, "to come to terms with..?" להעיף מחבתות בדמיוני על הבוסית מה שהכי קרוב ל"סוף העולם" שקרה לכם אי פעם, הגיע ב"בום", או סתם ככה, בשקט? הגיע בבום וטוב שעבר בשלום ועכשיו שאלון בונוס, למי שנשאר בחיים : מה הכוח שיש לתחתונים כתומים, באמת? תלוי מה ומי יש מתחתיהם למה דווקא כתום? האם יש פה רמיזה לעמדתה של טורי בנושא ההתנתקות (אני מזכירה לכם שהשנה היא 2005)? זה היה או זה או כחול, ותחתונים כחולים ככל הנראה לא התאימו לצבע עורה של הטורי, לכן היא בחרה בעמדת הימין אתם אוהבים לצותת לשיחות של אחרים? האמת שכן
לא מזמן שמעתי שיחה בין 2 בנות באוניברסיטה שאחת מהן עם החבר שלה איזה 6 שנים שלא רוצה להתחתן איתה והיא לא מבינה מה נסגר, ומחליטה להיפרד ממנו, והשנייה כזה "אמג תירגעי אנחנו בנות 24 מה את בלחץ" וזה היה מסקרן |מתחבאת| האם לפי דעתכם- "those girls that smile kindly then rip your life to pieces?" הן הגרסא המבוגרת יותר של "Those demigods With their nine-inch nails and little fascist panties tucked inside the heart of every nice girl"? אכן כן. ואני עם טורי לחתולין בשנאתה לפוסטמות-בנויות-ציפורניים ועוד באורך 13 ס"מ בערך אם אני לא טועה, כאילו, הזאת מהמכון יופי לא נסחפה בכלל
עם מה אתם נשארים לבד? עם פחדיי האיומים למות מחיידק טורף/ סרטן מוח שלא התגלה בזמן. בעצם יש קרבנות ששומעים על זה השכם וערב, כפרעליהם
האם הגלולה שטורי מתכוונת אליה בשיר היא פרוזק, או לחילופין LSD ? נראה לי שדווקא הויטמינים ההם שהיא התעקשה לתת לבת שלה ולספר על זה לכל העולם מאיפה אתם מנסים למצוא את הדרך החוצה? משגרת חיי הדלוחה במה אתם מתביישים? בשיערות בית השחי שלי באיזה גיל היתה הנשיקה הראשונה שלכם? 12 ושאלת בונוס נוספת לאוהבי הביקיפר בלבד: אתם אוהבים מוזיקת מעליות? לא ואם לא, אז למה אתם אוהבים את האלבום הנ"ל? נא לנמק . לא רוצה. ולא אוהבת אותו ככ. בעי.

S m e l l y Cat

New member
יאללהה למרות שלא שמעתי האלבום.

עם מה אתם צריכים להשלים? איתך רעות שולם שולם? וכמה זמן אתם חושבים שייקח לכם להגיע לשם? כמה שידרש.. מה ישתנה אצלכם כשתשלימו עם זה? אהיה אדם יותר טוב.. מה משתק אתכם? דברים מפחידים כמו כרישים מאיפה אתם לא רוצים לזוז? למה? מפה כי לא כיף בטירונות>; איזה סערה מצפה לכם בעתיד הקרוב? אוף הלואי שלא ירד לי מחר גשם על האוהל ועליי והרוח תקח אותו רחוק במה אתם לא תבגדו לעולם? באהוביי מי הייתם רוצים להיות? אלאדין איפה אתם מרגישים מוגנים? בבית>: "יותר מזה אנחנו לא צריכים...?" (יותר ממה?) יותר ממוזיקה דברים יפים מהטלוויזיה ואנשים טובים באמצע הדרך.. מה ההנאות הקטנות שלכם בחיים? אותם דברים מלמעלה וה-guilty pleasures ? מג'יק פוזישן של פטריק וולף http://www.youtube.com/watch?v=AMrWcjKzajk כאילו זה לא ממש גילטי כי הוא מעולה אבל לא יודעת זה מה שעלה לי עכשיו גם לא שמעתי את השיר שמונה שנים טוב אולי אני אמצא תשובה אחרת?.. אממ מלא פרוזן יוגורט .. ולחטט לאנשים בדברים [כשהם יודעים אני לא פושעת..] ולבהות באנשים בלי ידיעתם וזהו בינתיים מה המשמעות של זה בשבילכם, "to come to terms with..?" להגיע עם תרמוס של תה למקום כלשהו מה שהכי קרוב ל"סוף העולם" שקרה לכם אי פעם, הגיע ב"בום", או סתם ככה, בשקט? בשקט וככה לוקח לו הרבה זמן לבוא הוא עושה צעד צעד.. ועכשיו שאלון בונוס, למי שנשאר בחיים : איי סורבייבד מה הכוח שיש לתחתונים כתומים, באמת? אני אפילו לא מבינה את מה שמאחורי השאלה כי אני לא הגעתי לביקיפיר אבל לא יודעת אני ממש אוהבת צבע כתום ויש לי לפחות 4 תחתונים כתומים זוהרים אז לדעתי זה פשוט הדרך של טורי להגיד אריאל אני מבינה אותך.. [חוץ מזה מה knickers מה היא חשה בריטית>:] למה דווקא כתום? האם יש פה רמיזה לעמדתה של טורי בנושא ההתנתקות (אני מזכירה לכם שהשנה היא 2005)? יש רמיזה בולטת לכך שטורי אוהבת אותי ממש בנוגע להתנקות אני לא בטוחה אתם אוהבים לצותת לשיחות של אחרים? חחח לפעמים הנה עוד גילטי פלז'ור. האם לפי דעתכם- "those girls that smile kindly then rip your life to pieces?" הן הגרסא המבוגרת יותר של "Those demigods With their nine-inch nails and little fascist panties tucked inside the heart of every nice girl"? חחחח כן לגמרי... ואו טורי הזאת יש בה הרבה זעם.. עם מה אתם נשארים לבד? עם ה עצב. האם הגלולה שטורי מתכוונת אליה בשיר היא פרוזק, או לחילופין LSD ? לא ולא זאת הרי גלולת אדוויל ליקוויג'ל ולטורי יש כאבי מחזור כמו לכל אחת לפעמים וזה השיר בעצם על זה. מאיפה אתם מנסים למצוא את הדרך החוצה? מהמנהרה של הקסמים.. כמו כולם.. במה אתם מתביישים? בהכל אני אובר מודעת עצמית באיזה גיל היתה הנשיקה הראשונה שלכם? 5 ושאלת בונוס נוספת לאוהבי הביקיפר בלבד: אני מאמינה שאוֹהָב יום אחד אתם אוהבים מוזיקת מעליות? אוף אין בארץ מוזיקה במעליות אבל גם לא בחו"ל כשיצא לי ואם לא, אז למה אתם אוהבים את האלבום הנ"ל? נא לנמק . כי לא שמעתי ובתאוריה שלי הוא מהמם או מכוער

רעוּת

New member
|דוגמאאישית|.

עם מה אתם צריכים להשלים? עם זה שאני באונ' אבל עדיין יש לי בחני פתע. וכמה זמן אתם חושבים שייקח לכם להגיע לשם? לא יודעת, לא מודדים דברים כאלה בזמן. מה ישתנה אצלכם כשתשלימו עם זה? הציון, לטובה. מה משתק אתכם? נטישה מאיפה אתם לא רוצים לזוז? למה? מהמיטה. כי קר בבוקר וכי החיים בזבל. איזה סערה מצפה לכם בעתיד הקרוב? לא יודעת, בטח חבר שלי יזרוק אותי או משהו. זה הטרנד עכשיו. במה אתם לא תבגדו לעולם? בחבר שלי, ובחברים באופן כללי. מי הייתם רוצים להיות? הכוסית עם השמשיה מהתמונה
איפה אתם מרגישים מוגנים? אני לא "יותר מזה אנחנו לא צריכים...?" (יותר ממה?) ותן שיחזור שוב לביתור
הכוונה לגלעד שליט, דההה
מה ההנאות הקטנות שלכם בחיים? ציונים מעל 90. וה-guilty pleasures ? שירי פופ מהניינטיז. מה המשמעות של זה בשבילכם, "to come to terms with..?" להפסיק להילחם ב- מה שהכי קרוב ל"סוף העולם" שקרה לכם אי פעם, הגיע ב"בום", או סתם ככה, בשקט?בדפיקה בדלת, כלומר בשקט (knock knock) ואז ב-3 יריות, כלומר, בבום (פיו פיו). ועכשיו שאלון בונוס, למי שנשאר בחיים : מה הכוח שיש לתחתונים כתומים, באמת? לא יודעת, שאוהבי השיר יחשבו על זה
. למה דווקא כתום? האם יש פה רמיזה לעמדתה של טורי בנושא ההתנתקות (אני מזכירה לכם שהשנה היא 2005)? אתם אוהבים לצותת לשיחות של אחרים? אם היא משווה את המחאה של המתנחלים לכוחם של תחתונים, אז עמדתה של עוכרת-ישראל הנ"ל ברורה. האם לפי דעתכם- "those girls that smile kindly then rip your life to pieces?" הן הגרסא המבוגרת יותר של "Those demigods With their nine-inch nails and little fascist panties tucked inside the heart of every nice girl"? אהא. הן הנבות האלה שהיו צ'ירלידר ראשית בתיכון ואז בגיל 18 התחתנו עם ההייסקול בויפרנד שלהן, כלומר כוכב הפוטבול של הנבחרת, שהתבגר להיות גבר שיכור ומכה, והן בינתיים עשו לו 5 ילדים במקום ללכת לקולג' ולרכוש השכלה, ונהיו דבות וממורמרות, אבל עדיין מנסות להשאיר רושם של אותן בנות זוהרות שהיו בתיכון. עם מה אתם נשארים לבד? הכל האם הגלולה שטורי מתכוונת אליה בשיר היא פרוזק, או לחילופין LSD ? פרוזק. היא עברה את שלב ה-LSD בונוס ככה (ע"ע דאטורה
) והתברגנה ועשתה ילדה ושירים מתוקים וקיטשיים, וזה בעצם מדכא אותה, אז היא על פרוזק עכשיו. מאיפה אתם מנסים למצוא את הדרך החוצה? נו אולי די כבר במה אתם מתביישים? בציונים הבזיוניים שלי באיזה גיל היתה הנשיקה הראשונה שלכם? 13-144 ככה. אלא אם כן החבר שהיה לי בכיתה א' נחשב
.

רעוּת

New member
אוף ../images/Emo46.gif

זה קשה גם לעשות | הדגש| במקום המתאים וגם לכתוב את התשובות במקום המתאים
.

Sunflower Fairy

New member
באמת?../images/Emo204.gif

חבל, הרסת לי את האשליה שאת איזו מכשפה רבת שנים שכבר מתמרמרת מאה שנה בפורומי טורי למיניהם.

רעוּת

New member
באמת, ואמרתי שזה רק אם כיתה א' לא נחשבת ../images/Emo6.gif

אחרת אני מעלה את רמת השרליליות בפורום לרמות חדשות
.

rfranko

New member
אוי רעות את פשוט גדולה מהחיים

אבל מה זה האורך הזה מה??? אבל רק לצורך הסגידה אענה עם מה אתם צריכים להשלים? - עם המושלמות שלי וכמה זמן אתם חושבים שייקח לכם להגיע לשם? נו שאצא מהביצה וכאלה מה ישתנה אצלכם כשתשלימו עם זה? אני זו אני זו אני זו אני מה משתק אתכם? כוחניות מאיפה אתם לא רוצים לזוז? למה? שורה ראשונה מול הבמה בהופעה של טורי - ומה זאת אומרת למה???? ככה - וככה זו בהחלט תשובה איזה סערה מצפה לכם בעתיד הקרוב? - יש לי אחת מחכה מעבר לפינה שרק אכנס אליה במה אתם לא תבגדו לעולם? - באינטגריטי שלי מי הייתם רוצים להיות? אני זו אני זו אני זו אני איפה אתם מרגישים מוגנים? כשאני עם אנשים שאוהבים אותי "יותר מזה אנחנו לא צריכים...?" (יותר ממה?) מממ.... לא צריך יותר שירים של סלין דיון מה ההנאות הקטנות שלכם בחיים? פצפצים, ושלוליות בחורף, והנאות גדולות יותר וה-guilty pleasures ? יש פה קטינים לא יפה מה המשמעות של זה בשבילכם, "to come to terms with..?" זו בדיוק הנקודה שמשהו רע קורה ואני מוכנה לעשות עסקאות עם כל העולם ואחותו כדי שהדבר הרע לא יקרה - ואני יודעת בדיוק שזה לא יעזור מה שהכי קרוב ל"סוף העולם" שקרה לכם אי פעם, הגיע ב"בום", או סתם ככה, בשקט? אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו ואז הוא עשה לי פרשס, הוא באיזה עמוד בטון באיילון עכשיו או משהו כזה ועכשיו לבונוס מה הכוח שיש לתחתונים כתומים, באמת? אווו הן מסנוורות למה דווקא כתום? האם יש פה רמיזה לעמדתה של טורי בנושא ההתנתקות (אני מזכירה לכם שהשנה היא 2005)? היא סמויה של אורנג' - ובעיקר כדי שזה יתאים לצבע השיער (פאה) שלה אתם אוהבים לצותת לשיחות של אחרים? חחח מאד! האם לפי דעתכם- "those girls that smile kindly then rip your life to pieces?" הן הגרסא המבוגרת יותר של "Those demigods With their nine-inch nails and little fascist panties tucked inside the heart of every nice girl"? וואלה לא חשבתי על זה אבל בהחלט יש סיכוי עם מה אתם נשארים לבד? עם כל השיט האם הגלולה שטורי מתכוונת אליה בשיר היא פרוזק, או לחילופין LSD ? דפנטלי אלאסדי מאיפה אתם מנסים למצוא את הדרך החוצה? מכלמיני ארועי חוסר טאקט קטנים שאני נכנסת אליהם במה אתם מתביישים? ברעות בעיקר באיזה גיל היתה הנשיקה הראשונה שלכם? 17 כי אני הייתי חננה ולשאלון האחרון אתם אוהבים מוזיקת מעליות? מממ... לא ואם לא, אז למה אתם אוהבים את האלבום הנ"ל? נא לנמק . כי הוא אלבום מוצלח בעיני, אני אוהבת את הוייב הסמי לטיני שיש לו (לא היתה לי הגדרה אחרת) הוא בעיני מדבר הרבה על משפחה ועל אמהות ועל מה שקורה לה כאישה כשהיא הפכה להיות אמא, ועל התפקוד החדש שלה במשפחה המורחבת וכלמיני כאלה רעות תקשיבי לו כשיהיה לך ילד ואז פתאום הוא לא יראה לך נורא בקיצור ביקיפר זה לנשים עם שעון ביולוגי מתקתק הנה ואני מתה עלי אני חצי שעה צחקתי מהשאלון הזה לפני שחשתי לענות עליו מווואאההה

Sunflower Fairy

New member
אפילו שאני לא מכירה את הביקיפר../images/Emo204.gif

אני לא מרגישה טוב וזה נראה לי נכון להתעלם מעצמי עם השאלון הזה. עם מה אתם צריכים להשלים? עם שורות מסוימות במקומות מסוימים, וגם עם העובדה שכנראה לעולם לא אראה שוב וויקד עם כזה קאסט מעולה.
וכמה זמן אתם חושבים שייקח לכם להגיע לשם? כמה שיקח. |פילוסוף| מה ישתנה אצלכם כשתשלימו עם זה? לעולם לא אשלים עם זה
, עם עניין וויקד לפחות, כך שלנצח ארגיש ממורמרת ולנצח אתחיל לבכות כשאחשוב על הלילות הנפלאים שביליתי שם. מה משתק אתכם? מוות של קרובים. מאיפה אתם לא רוצים לזוז? למה? כרגע זה מהכיסא, כי אם אקום תכאב לי הבטן, ובאופן כללי - מהבית. איזה סערה מצפה לכם בעתיד הקרוב? דווקא לא סערה אלא רגיעה, לצערי ולשמחתי. במה אתם לא תבגדו לעולם? בעקרונות, ויש לי המון כאלה. ובעצמי, אם נחזיר את הפילוסוף. מי הייתם רוצים להיות? אלפי
, או אן. או אריאל, או כל אחת מהדמויות הפיקטיביות האלה שגורמות לי לצביטה בלב כי הן לא אמיתיות. איפה אתם מרגישים מוגנים? בבית, במיטה, בחדר היפה שלי. "יותר מזה אנחנו לא צריכים...?" (יותר ממה?) לא ידעתי שטורי כתבה את השיר הזה
. יותר מההנאה הנהדרת שבהתבוננות דרך העינית של המצלמה. ו-וויקד, גאדמט.
מה ההנאות הקטנות שלכם בחיים? וויקד
. וצילום, וספרים שמפוצצים את המדף, והמוני דיסקים. וה-guilty pleasures ? תבטיחו לא לצחוק, אבל - לויס וקלארק. מה המשמעות של זה בשבילכם, "to come to terms with..?" להשלים עם כל מה שאני מצטערת שלא עשיתי. מה שהכי קרוב ל"סוף העולם" שקרה לכם אי פעם, הגיע ב"בום", או סתם ככה, בשקט? אני מניחה שגם וגם, כי ידעתי, אבל בכל זאת היה בום, כי עם סוף העולם תמיד מסרבים להשלים, וכשהסכמתי לקבל את זה לבסוף זה היה בגלל הבום. ועכשיו שאלון בונוס, למי שנשאר בחיים : מה הכוח שיש לתחתונים כתומים, באמת? כנראה שאין. אבל אני אוהבת כתום. למה דווקא כתום? האם יש פה רמיזה לעמדתה של טורי בנושא ההתנתקות (אני מזכירה לכם שהשנה היא 2005)? כמובן, מה. אני אפילו לא יודעת במה מדובר, מאחר שאני לא מכירה את ביקיפר. אתם אוהבים לצותת לשיחות של אחרים? זה תלוי. באופן מוסרי אני לא מסוגלת, אבל לפעמים אני מקשיבה למשפט-שניים, כדי לדעת על מה מדובר, אם זה עליי, אם זה רציני וכאלה. האם לפי דעתכם- "those girls that smile kindly then rip your life to pieces?" הן הגרסא המבוגרת יותר של "Those demigods With their nine-inch nails and little fascist panties tucked inside the heart of every nice girl"? בהחלט יכול להיות. עם מה אתם נשארים לבד? עם הגעגועים. האם הגלולה שטורי מתכוונת אליה בשיר היא פרוזק, או לחילופין LSD ? נמנעת. מאיפה אתם מנסים למצוא את הדרך החוצה? מהעבר, אני מניחה. במה אתם מתביישים? בכל מיני דברים. היי, אם אני מתביישת בהם, למה שאגיד לכם?
באיזה גיל היתה הנשיקה הראשונה שלכם? 19. אני דתיה וזה. זהו? נגמר?

ענבאך

New member
אבל אן טיפשה ופטפטנית,

ואין לה גומות במרפק!
את הרבה יותר מגניבה בתור קאיה.

noosh

New member
אמג.

עם מה אתם צריכים להשלים? עם שורות מסוימות במקומות מסוימים, וגם עם העובדה שכנראה לעולם לא אראה שוב וויקד עם כזה קאסט מעולה. כלכך
אוף אני כל היום מקשיבה לפסקול ובוכה, ואז אני בוכה כי גלינדה ופיירו של ברודוואי כלכך הרבה פחות טובים מאלה של ווסט אנד, ואז אני רוצה לנסוע ולראות שוב את הקאסט של ווסט אנד לפני שהשחקנים יתחלפו, ואז אני בוכה כי אני נזכרת כמה מדהים זה היה ;[

when you become a twist

עם מה אתם צריכים להשלים? אובדנים למיניהם. ועם עצמי, ועם מה שעכשיו. וכמה זמן אתם חושבים שייקח לכם להגיע לשם? יקח מה שיקח, בינתיים חיים וזה לא רע כלכך
מה ישתנה אצלכם כשתשלימו עם זה? הפתיחות לדברים, השקט הנפשי אולי? מה משתק אתכם? פחד, זיכרון. אהבה. מאיפה אתם לא רוצים לזוז? למה? מפה, כי אני בטטץ-על. איזה סערה מצפה לכם בעתיד הקרוב? הלימודים
במה אתם לא תבגדו לעולם? אמא. ובארץ שלי. נראה לי. מי הייתם רוצים להיות? רג'ינה! או, נו, אחת מהסופרניות-ראשונות הסולניות האלה של אנסמבלים שהולכות עם הסנטר באלפים ומעוררות קנאה בלופים
איפה אתם מרגישים מוגנים? בבית, ובין אהובים. "יותר מזה אנחנו לא צריכים...?" (יותר ממה?) מהשואה?! מה השיר הזה עכשיו!!!
מה ההנאות הקטנות שלכם בחיים? מסטיק, לרוץ, להתגעגע, להשביע געגוע, שמש, פרחים, תינוקות, פירות, ריחות, צבעים, חיבוקים. וה-guilty pleasures ? סכס-אחר?? לקרוא וולך
מה המשמעות של זה בשבילכם, "to come to terms with..?" להתמודד עם האמת שלא תמיד היא הכי פאנאנית אבל נו. מה שהכי קרוב ל"סוף העולם" שקרה לכם אי פעם, הגיע ב"בום", או סתם ככה, בשקט? אמ. כשנגמרו דברים. ועכשיו שאלון בונוס, למי שנשאר בחיים : אני, אני! מה הכוח שיש לתחתונים כתומים, באמת? למשוך צומתלב לתחת שלך? למה דווקא כתום? האם יש פה רמיזה לעמדתה של טורי בנושא ההתנתקות (אני מזכירה לכם שהשנה היא 2005)? LOL. כי זה כמו ג'ינג'י? נו, צבע צועק כזה. שיש לו סטייטמנט גם אם אין לו. אתם אוהבים לצותת לשיחות של אחרים? חחחח כן ולא
האם לפי דעתכם- "those girls that smile kindly then rip your life to pieces?" הן הגרסא המבוגרת יותר של "Those demigods With their nine-inch nails and little fascist panties tucked inside the heart of every nice girl"? אני לא יודעת בדיוק מה הגרסא המבוגרת של הפאשיסט פאנטיז, אבל זה באמת מעניין, רעות, יו דיד יור הומוורק
עם מה אתם נשארים לבד? עם עצמי, עם הכל? את מנסה להכניס אותי לדיכאון?
האם הגלולה שטורי מתכוונת אליה בשיר היא פרוזק, או לחילופין LSD ? (צריכה לעבור על הליריקס) מאיפה אתם מנסים למצוא את הדרך החוצה? מפלונטרים, מאי ידיעה, מבלבול. במה אתם מתביישים? באיזה גיל היתה הנשיקה הראשונה שלכם? 14 ושאלת בונוס נוספת לאוהבי הביקיפר בלבד: אתם אוהבים מוזיקת מעליות?
ואם לא, אז למה אתם אוהבים את האלבום הנ"ל? נא לנמק . כי הוא לא מוזיקת מעליות. ומי שחושב ככה מפסיד אלבום. לילהלוווו

למעלה