And Al Stewart showed me wine

And Al Stewart showed me wine../images/Emo48.gif

הפעם ממשיכים את ספיישל הבקשות (ואם יש למישהו מכם בקשה מיוחדת, אפשר לשלוח לי מסר
), אבל בנימה קצת יותר הרסנית, בסימן צעקות בעיקר. סיילנט אול דייייש יירז: - הייתם רוצים להיות מישהו אחר? -כלבים: כן או לא?
-איזו צעקה אתם שומעים הכי חזק? -מי מציל אתכם? -You got something to say but nothing comes?
(היה חבל לי להרוס את איך שהוא כתוב) -מה אחרים חושבים עליכם? -אוהבים את בת הים הקטנה?
-יש לכם קולות בראש? שקטים או רועשים? -אז מה כל כך מדהים במחשבות עמוקות? -צועקים כשנמאס? -מה צריך לדעתכם כדי להגיע לגן עדן? -אתם חושבים שמה שיש לכם מספיק? -מה באמת אפשר לעשות עם 25 דולר? -מחכים למישהו שיבין? -חושפים את היופי שלכם, או שומרים לעצמכם? -מרגישים לפעמים שאתם נחנקים מדמעות? -אוהבים את הדרך בה אתם מתקשרים עם אנשים? -במה אתם מתמקדים כשאתם עומדים מול מישהו? -מרגישים שהשמיים נופלים?
יצא ארוך
תהנו.

Shame in you

New member
כואב לי.

סיילנט אול דייייש יירז: - הייתם רוצים להיות מישהו אחר? אוי, מאוד. מאוד מאוד. -כלבים: כן או לא? כן, כשהם לא נובחים. -איזו צעקה אתם שומעים הכי חזק? כואב לי. -מי מציל אתכם? אף אחד. אף אחד. -You got something to say but nothing comes? (היה חבל לי להרוס את איך שהוא כתוב) כן. לא יוצא לי לכתוב משהו נורמלי לאחרונה. -מה אחרים חושבים עליכם? "איזה מוזרה היא" -אוהבים את בת הים הקטנה? מחבבת -יש לכם קולות בראש? שקטים או רועשים? גם וגם -אז מה כל כך מדהים במחשבות עמוקות? לא מדהים. שיצאו ממני כבר, לעזאזל. -צועקים כשנמאס? אף פעם לא צועקת. -מה צריך לדעתכם כדי להגיע לגן עדן? הרבה מזל. -אתם חושבים שמה שיש לכם מספיק? ממש לא -מה באמת אפשר לעשות עם 25 דולר? לקנות חולצה יפה -מחכים למישהו שיבין? כן! -חושפים את היופי שלכם, או שומרים לעצמכם? אין מה לחשוף, ואין מה לשמור. -מרגישים לפעמים שאתם נחנקים מדמעות? אני בקושי בוכה, אבל כן. -אוהבים את הדרך בה אתם מתקשרים עם אנשים? הכי לא -במה אתם מתמקדים כשאתם עומדים מול מישהו? בשאלה הגורלית האם הוא מסתכל לי בעיניים, ומה הוא חושב עליי. -מרגישים שהשמיים נופלים? כן. אני אוהבת את השאלות האלו.

noosh

New member
Like I've never seen wine before..

- הייתם רוצים להיות מישהו אחר? אהמ, אני לא יודעת. אני לא חושבת, בגדול. -כלבים: כן או לא? חתולים
. אבל גם כלבים זה בסדר
-איזו צעקה אתם שומעים הכי חזק? -מי מציל אתכם? האנשים בחיים שלי. -You got something to say but nothing comes? (היה חבל לי להרוס את איך שהוא כתוב) הו, כ"כ הרבה. אני שונאת שזה קורה לי. -מה אחרים חושבים עליכם? אני לא יודעת, מה זה פה, ראיון למודיעין?
. אני רוצה לחשוב שדברים טובים, אני משערת שגם לא כ"כ. -אוהבים את בת הים הקטנה?
מעצבנת. -יש לכם קולות בראש? שקטים או רועשים? כן, לפעמים זה מתיש ממש. -אז מה כל כך מדהים במחשבות עמוקות? כלום? :/. שלפעמים הן עוזרות להתקדם הלאה. -צועקים כשנמאס? כן, הגיוני שכן
-מה צריך לדעתכם כדי להגיע לגן עדן? מישהו שמבין -אתם חושבים שמה שיש לכם מספיק? לפעמים, לא תמיד. -מה באמת אפשר לעשות עם 25 דולר? לקנות דיסקים? -מחכים למישהו שיבין? בהחלט. -חושפים את היופי שלכם, או שומרים לעצמכם? אני לא יודעת
-מרגישים לפעמים שאתם נחנקים מדמעות? כן, איכ. אני משתדלת לבכות וזהו. -אוהבים את הדרך בה אתם מתקשרים עם אנשים?כן, אני חושבת שכן. -במה אתם מתמקדים כשאתם עומדים מול מישהו?בעיניים ובידיים. -מרגישים שהשמיים נופלים? לפעמים. אני מעדיפה לישון. הודגש באמצעות מדגישומטיק

I thought that was really good

- הייתם רוצים להיות מישהו אחר? אהא. -כלבים: כן או לא? רק את שלי. -איזו צעקה אתם שומעים הכי חזק? אחת כזו שאומרת להפסיק. -מי מציל אתכם? אמ. הנוטפד? -You got something to say but nothing comes? כן. זה תמיד מסתיים בחצאים. -מה אחרים חושבים עליכם?
שאני סנובית-על. -אוהבים את בת הים הקטנה? הו כן! -יש לכם קולות בראש? שקטים או רועשים? זה תלוי. כשיש רעש בחוץ שומעים אותם פחות. -אז מה כל כך מדהים במחשבות עמוקות? כלום למען האמת. הייתי מסתדרת גם בלי. -צועקים כשנמאס? לא. יותר מדי שליטה עצמית. -מה צריך לדעתכם כדי להגיע לגן עדן? אה. אוטו ו-Dry ברקע. -אתם חושבים שמה שיש לכם מספיק? לא. לא כל כך. -מה באמת אפשר לעשות עם 25 דולר? להחליף ל-75 זלוטי בערך. -מחכים למישהו שיבין? אולי יותר מדי. בשיא הנאיביות. -חושפים את היופי שלכם, או שומרים לעצמכם? אה. אני לא מרגישה שיש יותר מדי מזה. מעדיפה להשאיר את זה כאן. -מרגישים לפעמים שאתם נחנקים מדמעות? לא. וזה חונק אחרת. -אוהבים את הדרך בה אתם מתקשרים עם אנשים? אני לא מתקשרת עם אנשים
. -במה אתם מתמקדים כשאתם עומדים מול מישהו? ברצפה בד"כ. -מרגישים שהשמיים נופלים? לא, אבל הם לוחצים קצת.

Lovable Stray

New member
../images/Emo203.gif

- הייתם רוצים להיות מישהו אחר? הייתי רוצה להיות אחרת -כלבים: כן או לא? מאוד מאוד כן -איזו צעקה אתם שומעים הכי חזק? של אלה שלא מסוגלים לצרוח -מי מציל אתכם? אני -You got something to say but nothing comes? (היה חבל לי להרוס את איך שהוא כתוב) תמיד -מה אחרים חושבים עליכם? לרוב מעדיפה לא לדעת -אוהבים את בת הים הקטנה? עצובה עליה -יש לכם קולות בראש? שקטים או רועשים? רועשים ומתווכחים -אז מה כל כך מדהים במחשבות עמוקות? יותר מדי בלאגן -צועקים כשנמאס? לפעמים לא נשאר כח -מה צריך לדעתכם כדי להגיע לגן עדן? אין גן עדן -אתם חושבים שמה שיש לכם מספיק? לפעמים רק חיוך מספיק -מה באמת אפשר לעשות עם 25 דולר? לקנות כמה ארוחות -מחכים למישהו שיבין? מי שיבין יברח בצרחות -חושפים את היופי שלכם, או שומרים לעצמכם? היופי?
-מרגישים לפעמים שאתם נחנקים מדמעות? מרגישה שהם תקועות בגרון -אוהבים את הדרך בה אתם מתקשרים עם אנשים? לא מסוגלת לתקשר -במה אתם מתמקדים כשאתם עומדים מול מישהו? בכפתורים -מרגישים שהשמיים נופלים? והשמש מתגלגלת...

InBaR 85

New member
../images/Emo215.gif

הייתם רוצים להיות מישהו אחר? לא יודעת פעם הייתי עונה על זה בחיוב בלי לחשוב פעמים
-כלבים: כן או לא? כן אני חושבת -איזו צעקה אתם שומעים הכי חזק? את הצעקה שלי.. -מי מציל אתכם?אני -You got something to say but nothing comes? (היה חבל לי להרוס את איך שהוא כתוב): כןןן המוןןןןןןן
-מה אחרים חושבים עליכם?אני לא יודעת תשאלו אותם
-אוהבים את בת הים הקטנה? ברור
-יש לכם קולות בראש? שקטים או רועשים?רועשים..ממש כבר עושים לי כאב ראש.. -אז מה כל כך מדהים במחשבות עמוקות? הכל.
-צועקים כשנמאס? בלב,בשקט בשקט -מה צריך לדעתכם כדי להגיע לגן עדן? ראש טוב. -אתם חושבים שמה שיש לכם מספיק?בכלליות כן.. -מה באמת אפשר לעשות עם 25 דולר?המון
-מחכים למישהו שיבין? כבר שנים.. -חושפים את היופי שלכם, או שומרים לעצמכם? לעצמי לעצמי... -מרגישים לפעמים שאתם נחנקים מדמעות?ברור מי לא? -אוהבים את הדרך בה אתם מתקשרים עם אנשים? אממ כן... -במה אתם מתמקדים כשאתם עומדים מול מישהו? בקול -מרגישים שהשמיים נופלים? לא..דווקא לא..

אוח איזה שאלון. ../images/Emo99.gif כיף פה.

- הייתם רוצים להיות מישהו אחר? אולי טורי. טוב, לא. טוב לי כמו שאני... (אני צריכה להדפיס את זה ולתלות, נראה לי
) -כלבים: כן או לא? כההה
-איזו צעקה אתם שומעים הכי חזק? זו שהכי מבפנים. כמו זו שבשיר. דווקא כי אני כ"כ יודעת שאף אחד לא ממש מתורגל לשמוע כאלה.. או, לא יודעת למה. אולי כי לי אישית היא הכי כואבת.גם שלי וגם של אחרים.. או משתדלת לשמוע, בכל אופן. -מי מציל אתכם? אווצ'.. חח, אני יודעת? כרגע, זה לפעמים חברות.. בד"כ הפסיכית
-You got something to say but nothing comes? (היה חבל לי להרוס את איך שהוא כתוב) כן אה..? יש לי לפעמים חלומות כאלה בלילה שאני צורחת ולא יוצא קול. מכירים? וכן. לאחרונה בייחוד. מרגישה שאין לי מילים להביע את מה שאני מרגישה הכי חזק.. אבל נו. זה עוד יבוא.. או משו. טורי המלכה, והכל. -מה אחרים חושבים עליכם? גאד! איזו שאלה. אם אומר שהשיר הזה (וטורי בכלל) הזכיר לי את עצמי זה דיי יגיד את הכל, לא..?
למרות שהאמת היא, שהנטיה של אחרים היא לחשוב עליי ש..הכל הרבה יותר בסדר ממה שהוא. למרות שהיום.. הכל באמת הרבה יותר בסדר. וטפו טפו
-אוהבים את בת הים הקטנה?
כשהייתי קטנה, והכל.. היא חמודה, בהחלט. ואני אוהבת את כל מה שקשור בשיר הזה.. -יש לכם קולות בראש? שקטים או רועשים? גם וגם וגם. ובהחלט. -אז מה כל כך מדהים במחשבות עמוקות? פחח. זה המשפט הכי גאוני בעולם. אווצ'. לא מדהים. כואב בעיקר. boy you best.. -צועקים כשנמאס? בעיקר רוצים לצעוק. כשיש למי, לפעמים יוצאות קצת דמעות. ולפעמים, כן, צועקים. יש בזה גם משו משחרר. -מה צריך לדעתכם כדי להגיע לגן עדן? חח. לא לעשות הרבה דברים שכבר עשיתי
סתם נו. יהיה בסדר, עם זה. בלב אנחנו אנשים טובים, אני מקווה שאלוהים מבין את זה לבד.. ואם לא אז היה טוב למטה. והכל. -אתם חושבים שמה שיש לכם מספיק? האמת, שכן. בד"כ זה ככה מספיק בקושי..
אבל מסתדרים. ממש כמו בשיר.. או כמעט (; -מה באמת אפשר לעשות עם 25 דולר? אשכרה חשבתי על זה בהקשר של השיר יום אחד. ואפשר לקנות עם זה כמות מסויימת של ג'נק פוד.. בחנויות זולות מספיק. שיספיקו לנסיעה באורך מסויים. חחח :) וגם!! אפשר לקנות דיסק של טורי. ברור. -מחכים למישהו שיבין? דיי, לא לדרוך לי על הפצעים, נו. -חושפים את היופי שלכם, או שומרים לעצמכם? כשיבוא המישו שיבין, אם עד אז אני אמצא משו שיפה בי, אני מבטיחה לחשוף..
-מרגישים לפעמים שאתם נחנקים מדמעות?
-אוהבים את הדרך בה אתם מתקשרים עם אנשים? משתדלת לאהוב. -במה אתם מתמקדים כשאתם עומדים מול מישהו? עיניים? -מרגישים שהשמיים נופלים? ...כבר לא. אמן. ותודה. לטורי, ולכם. ובכלל.

lifahead

New member
שניםםםםםם!!!!

- הייתם רוצים להיות מישהו אחר? לא. -כלבים: כן או לא? כן אחד גדול! -איזו צעקה אתם שומעים הכי חזק? -מי מציל אתכם? אממ..:\ -You got something to say but nothing comes? כן.. -מה אחרים חושבים עליכם? לא משנה לי ככ.. -אוהבים את בת הים הקטנה? כן
-יש לכם קולות בראש? שקטים או רועשים? רועשים -אז מה כל כך מדהים במחשבות עמוקות? באמת שכלום שטחית וגאה! -צועקים כשנמאס? לא.. -מה צריך לדעתכם כדי להגיע לגן עדן? צריך להיות פתי ולהאמין שיש אלוהים..:\ -אתם חושבים שמה שיש לכם מספיק? לא.. -מה באמת אפשר לעשות עם 25 דולר?לקנות עוגיות..:] -מחכים למישהו שיבין? ככ... -חושפים את היופי שלכם, או שומרים לעצמכם? שומרת. -מרגישים לפעמים שאתם נחנקים מדמעות? כן... -אוהבים את הדרך בה אתם מתקשרים עם אנשים? לא כזה.. -במה אתם מתמקדים כשאתם עומדים מול מישהו? לא להביט לו יותר מידי על השניים.. -מרגישים שהשמיים נופלים? כן..

פלוטו24

New member
עונה באיחור

- הייתם רוצים להיות מישהו אחר? אני מניח שכן, אבל צריך לחשוב על זה הרבה. -כלבים: כן או לא? ברור שכן! -איזו צעקה אתם שומעים הכי חזק? כשעובדים בשירות לקוחות, שמעים הרבה חזקות... -מי מציל אתכם? זמן פנוי ואיכותי -You got something to say but nothing comes? (היה חבל לי להרוס את איך שהוא כתוב) אם הייתי אומר את כל מה שיושב לי על הלב בתקופה האחרונה זה לא היה נגמר... -מה אחרים חושבים עליכם? אני מקווה שלא רעות. -אוהבים את בת הים הקטנה? ספר וסרט קלאסיים. -יש לכם קולות בראש? שקטים או רועשים? הלואי והיו קצת שקטים. -אז מה כל כך מדהים במחשבות עמוקות? הזיכוך הנפשי שהן תורמות לו. -צועקים כשנמאס? לצערי כן. -מה צריך לדעתכם כדי להגיע לגן עדן? אמונה. -אתם חושבים שמה שיש לכם מספיק? מספיק למה? לגן עדן? רק המזל ישפוט... -מה באמת אפשר לעשות עם 25 דולר? להשקיע בבורסה. -מחכים למישהו שיבין? כל הזמן, אבל אין אדם כזה. -חושפים את היופי שלכם, או שומרים לעצמכם? צניעות היא תכונה נעלה. -מרגישים לפעמים שאתם נחנקים מדמעות? ברור. -אוהבים את הדרך בה אתם מתקשרים עם אנשים? תלוי עם מי. יש לי על מה לעבוד. -במה אתם מתמקדים כשאתם עומדים מול מישהו? עיניים. -מרגישים שהשמיים נופלים? מקווה שלא בזמן הקרוב. אני חולה על השאלונים שלך! תודה!

יאללה יאללה

הייתם רוצים להיות מישהו אחר? לא,כי אז זה אומר לקבל גם את הבעיות שלו. כלבים,כן או לא? יש לי בזה רגשות מעורבים,כלבים עלולים להפחיד אותי.... איזו צעקה אתם שומעים הכי חזק? הצעקה של השקט,ברגע שהמילים נגמרות יש משהו אחר שממשיך,לא בכדי נכתב השיר המופלא "engoy the silent" מי מציל אותכם? מכרים אוהבים.... *לפעמים יש לי הרבה מה לומר,בלב זה נשמע נהדר וחזק,המילים נותרות באוויר ברגע של דיבור פיזי הגמגום עלול להשתלט. מה אחרים חושבים עליכם? אני לא יודעת,אני גם לא אתיימר לדעת לכן אני אתן להם להביע את דבריהם אוהבים את בת הים הקטנה? כילדה קטנה בימות הקיץ בבריכה אהבתי להיות אחת כזו. יש לכם קולות בראש?שקטים או רועשים? לא חסרים לי,צצים מכל תא ולכל קול יש טון אחר אז מה כ"כ מדהים במחשבות עמוקות? האשלייה שאתה עושה הרבה,האנרגיה שיוצאת בחשיבה שווה למאמץ פיזי גדול,תחושת הקתרזיס משני הדברים אינה שונה. צועקים שנמאס? ועוד איך!!!!! מה צריך לדעתכם כדי להגיע לגן עדן? נכונות להיות אדם טוב יותר אתם חושבים שמה שיש לכם מספיק? לא,בכל יום אני לומדת דבר חדש וזה עדיין לא מספיק בשבילי מה באמת אפשר לעשות עם 25 דולר? יש לי עדיין 21 דולרים מוצפנים בדירתי שנשארו לאחר טיול קצר בחו"ל....ואני לא יודעת מה לעשות בהם אז על אחת כמה וכמה 25 דולר?! מחכים למישהו שיבין? תמיד,אולי זו ציפייה גבוהה מדי... חושפים את היופי שלכם או שומרים לעצמכם? לא שומרת-חושפת,משתדלת לשמור גם על ענווה מרגישים לפעמים שאתם נחנקים מדמעות? זאת לא רק תחושת החנק,יש גם גל חום שמציף את העין,בשביל בכי צריך כושר...אחרי תק' שלא בכיתי כלל הבכי הראשון היו זעקות אומללות,כאילו לא הצלחתי לבכות כראוי ע"פ הספרים.... אוהבים את הדרך שבה אתם מתקשרים עם אנשים? לעיתים כן ולעיתים זה דורש שיפור...תמיד יש לאן לשאוף,זה בטוח
במה אתם מתמקדים כשאתם עומדים מול מישהו? בשפת הגוף שלו,אנחנו פשוט לא מודעים למידת ההיחשפות שלנו בצורה זו..... מרגישים שהשמיים נופלים? לא,אבל אני אשמח לאיזו קרן שמש חורפית.... רק בריאות!

behappy

New member
../images/Emo9.gif

- הייתם רוצים להיות מישהו אחר? רק לקצת. לפעמים -כלבים: כן או לא? כן כן=] -איזו צעקה אתם שומעים הכי חזק? של כאב -מי מציל אתכם? אממ.. אני? ואנשים טובים טובים. -You got something to say but nothing comes? (היה חבל לי להרוס את איך שהוא כתוב) כל כך הרבה. -מה אחרים חושבים עליכם? שאני מצחיקה, ומוזרה, ומשוגעת. -אוהבים את בת הים הקטנה? כן! -יש לכם קולות בראש? שקטים או רועשים? המון, מכל סוג. אוהבת את השקטים. -אז מה כל כך מדהים במחשבות עמוקות? הרעננות שיש בהן לפעמים -צועקים כשנמאס? אוו, כן -מה צריך לדעתכם כדי להגיע לגן עדן?לעשות איזשהו שינוי לטובה בעולם. אפילו שינויצ'יק קטן -אתם חושבים שמה שיש לכם מספיק? לא. אני רוצה עוד
-מה באמת אפשר לעשות עם 25 דולר? לקנות בובות- מכשפה מצמר לחברות טובות
-מחכים למישהו שיבין? כן, כל כך. -חושפים את היופי שלכם, או שומרים לעצמכם? גם וגם
-מרגישים לפעמים שאתם נחנקים מדמעות? בוודאי -אוהבים את הדרך בה אתם מתקשרים עם אנשים? לא תמיד. ותלוי עם איזה אנשים. -במה אתם מתמקדים כשאתם עומדים מול מישהו? בעיניים, ובחיוך. -מרגישים שהשמיים נופלים? לפעמים הם נופלים.. אבל קמים בחזרה

למעלה