אוח איזה שאלון. ../images/Emo99.gif כיף פה.
- הייתם רוצים להיות מישהו אחר? אולי טורי. טוב, לא. טוב לי כמו שאני... (אני צריכה להדפיס את זה ולתלות, נראה לי
) -כלבים: כן או לא? כההה
-איזו צעקה אתם שומעים הכי חזק? זו שהכי מבפנים. כמו זו שבשיר. דווקא כי אני כ"כ יודעת שאף אחד לא ממש מתורגל לשמוע כאלה.. או, לא יודעת למה. אולי כי לי אישית היא הכי כואבת.גם שלי וגם של אחרים.. או משתדלת לשמוע, בכל אופן. -מי מציל אתכם? אווצ'.. חח, אני יודעת? כרגע, זה לפעמים חברות.. בד"כ הפסיכית
-You got something to say but nothing comes? (היה חבל לי להרוס את איך שהוא כתוב) כן אה..? יש לי לפעמים חלומות כאלה בלילה שאני צורחת ולא יוצא קול. מכירים? וכן. לאחרונה בייחוד. מרגישה שאין לי מילים להביע את מה שאני מרגישה הכי חזק.. אבל נו. זה עוד יבוא.. או משו. טורי המלכה, והכל. -מה אחרים חושבים עליכם? גאד! איזו שאלה. אם אומר שהשיר הזה (וטורי בכלל) הזכיר לי את עצמי זה דיי יגיד את הכל, לא..?
למרות שהאמת היא, שהנטיה של אחרים היא לחשוב עליי ש..הכל הרבה יותר בסדר ממה שהוא. למרות שהיום.. הכל באמת הרבה יותר בסדר. וטפו טפו
-אוהבים את בת הים הקטנה?
כשהייתי קטנה, והכל.. היא חמודה, בהחלט. ואני אוהבת את כל מה שקשור בשיר הזה.. -יש לכם קולות בראש? שקטים או רועשים? גם וגם וגם. ובהחלט. -אז מה כל כך מדהים במחשבות עמוקות? פחח. זה המשפט הכי גאוני בעולם. אווצ'. לא מדהים. כואב בעיקר. boy you best.. -צועקים כשנמאס? בעיקר רוצים לצעוק. כשיש למי, לפעמים יוצאות קצת דמעות. ולפעמים, כן, צועקים. יש בזה גם משו משחרר. -מה צריך לדעתכם כדי להגיע לגן עדן? חח. לא לעשות הרבה דברים שכבר עשיתי
סתם נו. יהיה בסדר, עם זה. בלב אנחנו אנשים טובים, אני מקווה שאלוהים מבין את זה לבד.. ואם לא אז היה טוב למטה. והכל. -אתם חושבים שמה שיש לכם מספיק? האמת, שכן. בד"כ זה ככה מספיק בקושי..
אבל מסתדרים. ממש כמו בשיר.. או כמעט (; -מה באמת אפשר לעשות עם 25 דולר? אשכרה חשבתי על זה בהקשר של השיר יום אחד. ואפשר לקנות עם זה כמות מסויימת של ג'נק פוד.. בחנויות זולות מספיק. שיספיקו לנסיעה באורך מסויים. חחח

וגם!! אפשר לקנות דיסק של טורי. ברור. -מחכים למישהו שיבין? דיי, לא לדרוך לי על הפצעים, נו. -חושפים את היופי שלכם, או שומרים לעצמכם? כשיבוא המישו שיבין, אם עד אז אני אמצא משו שיפה בי, אני מבטיחה לחשוף..
-מרגישים לפעמים שאתם נחנקים מדמעות?
-אוהבים את הדרך בה אתם מתקשרים עם אנשים? משתדלת לאהוב. -במה אתם מתמקדים כשאתם עומדים מול מישהו? עיניים? -מרגישים שהשמיים נופלים? ...כבר לא. אמן. ותודה. לטורי, ולכם. ובכלל.