"ANASTACIA" in Canada

FreakOfNature

New member
"ANASTACIA" in Canada

כמו כל שבוע, אני מעדכן פה לגבי מכירות האלבום בקנדה (איזה תחביב מצאתי לי...
) אז ככה: כידוע לכם, sony לא עושים שום קידום מכירות לאלבום בקנדה. עם זאת, האלבום ממשיך להימכר שם - הוא כבר 4 שבועות ב- top 100 הקנדי, והפעם הוא הגיע למקום הגבוה ביותר שלו בטבלה - 86. עצוב, אבל זהו האלבום המצליח ביותר שלה שם. אבל אני מזכיר לכם - המכירות של האלבום נעשות ללא שום קידום מצד סוני, ולכן זהו הישג בשביל אנסטסיה להיות ב- top 100 במשך 4 שבועות.

Im The Sun

New member
חחח../images/Emo42.gif

כל אלבום שהיא מוכרת זה בסדר... מה אכפת לי איזה מקום היא העיקר שאני אוהב אותה. טוב נו, אז אכפת לי, אני אוהב שהרבה אוהבים את האמן שאני אוהב
תמשיך לעדכן

arke02

New member
נחמד, מעניין לאיזה מקום הוא היה

מגיע עם קידום
אפרווווווופו קידום, אנסטסיה צילמה את הקליפ לWTMT כבר ביולי כי היא לא תוכל מאוחר יותר בגלל הסיבוב הופעות. אני מקווה שזה יהיה קליפ מ-צ-ו-י-ן כי היא בטח לא תוכל לקדם אותו הרבה מאותה הסיבה. אני עדיין בטוח שהוא יהיה צ'ארט-טופר(נשמע כמו שם של פוקימון
) אבל בכל זאת... אולי סוני גם יוכלו להוציא פעם אחת את הסינגל בזמן שהם קבעו מראש בלי לדחות את המועד שוב ושוב...
וניחוש פרוע שלי- HOMH יהיה הסינגל האחרון מהאלבום, והקליפ שלו יהיה קטעים מהניתוח והתקופה של סרטן השד כמו בדיוידי. זה יהיה פלופ רציני, כי הבלדות של אנסטסיה בד"כ לא מצליחות במיוחד. ואם גם הקליפ יהיה כזה...
תגובות

FreakOfNature

New member
לגבי HOMH../images/Emo26.gif

סביר מאוד שהוא יהיה הסינגל ה-4. בכל אופן, הסינגל ה-4 ישוחרר בטח בתחילת החורף, ולכן בלדה מאוד תתאים לתקופה הזו. לגבי הקליפ - ייתכן, למרות שאני מקווה שלא. אולי אנסטסיה תצלם את הקליפ אחרי סיבוב ההופעות. ולגבי ההצלחה שלו - לפי דעתי WTMT יכול להצליח בגדול, אבל HOMH לא כ"כ. אני מקווה להתבדות לגבי HOMH

arke02

New member
הוא אמור להיות משוחרר לפני סוף

ההופעות אם אני לא טועה...

FreakOfNature

New member
זה מוקדם מדי לשחרר את HOMH לפני

סוף ההופעות כי Sick and Tired שוחרר לא מזמן. בטח WTMT ישוחרר מתישהו בסביבות אוקטובר, ו HOMH בסביבות דצמבר/ינואר. קשה לי להאמין ששני הסינגלים הקרובים ישוחררו תוך 3 חודשים, כשרק לפני שבועיים בערך שוחרר SAT... מה שאומר שלאנסטסיה יהיה מספיק זמן לצלפ קליפ (וגם לנוח מהסיבוב)

arke02

New member
צודק, טעיתי בחישוב../images/Emo9.gif

אני מאוווד מקווה שהיא לפחות תצלם קליפ הולם
. ארררר, שתוציא את rearview

adii1201

New member
לגבי HOMH

רציני לשאול אותך למה לפי דעתך HOMH לא יצליח? כאילו השיר הזה מדהים!!!!!!!!!!!!!!! סתם עניין אותי לדעת למה אתה חושב ככה...... אבל בכל מקרה גם אם הוא לא יצליח כ"כ הוא עדיין שיר מדהים ובכלל כל הדיסק שלה מדהים! השירים הכי טובים!!!!!

FreakOfNature

New member
אני אכתוב מדוע לפי דעתי HOMH לא

יצליח: 1. הבלדות של אנסטסיה לא כ"כ מצליחות (ע"ע You'll Never Be Alone ו- Cowboys and Kisses). 2. בלדות בכלל הן לא ז'אנר מאוד מצליח, פרט לכמה בודדות פה ושם (לדוגמא Beautiful של כריסטינה) 3. HOMH היא בלדה יפה, אבל לפי דעתי לוקח זמן עד שמתחילים לאהוב אותה, ולכן עד שאנשים יאהבו אותה היא כבר תעוף מכל תחנות הרדיו, מהמצעדים ומ- MTV. ובכל זאת - אני מקווה להתבדות...

A.L (boy)

New member
לדעתי HOMH יצליח בגדול

1. Cowboys and Kisses עם כל הכבוד זו לא בלדה, זה שיר קאנטרי-פופ, מהסינגלים שפחות אהבתי שלה. You'll Never Be Alone הייתה בלדה טובה אבל heavy on my heart היא בלדה מושלמת גם מבחינת הביצוע וגם כי מאחוריה סיפור אישי. 2. באופן אישי כששמעתי את הבלדה לראשונה ב- Woman Rock Concert נורא התרגשתי, ועד היום אני נהנה מהשיר הזה בכל האזנה. העוצמות שהיא מנקזת לתוכו, והקליפ שכולי תקווה למשהו אפל ודרמטי (ולא, חלילה, לקטעים דוקומנטריים מהניתוח) יכולים בהחלט למצב את השיר הזה בפלייליסטים של לא מעט מאזינים. 3. אני מתנגד לקביעות כמו "הבלדות של אנסטסיה לא מצליחות" או "בלדות הן ז'אנר לא מאוד מצליח" בהתחשב בכך שמריה קארי בנתה עליהן קריירה שלמה. כל שיר שונה מקודמו ועוד כשמדובר בשיר הכי מוצלח של אותה זמרת מהז'אנר המדובר אז על אחת כמה וכמה.

FreakOfNature

New member
לאחר שקראתי את מה שכתבת אני יכול

לומר שהעלת כמה נקודות נכונות בהחלט שלא חשבתי עליהן. אני מקווה שאתה צודק וש- HOMH יצליח...

arke02

New member
שיר מדהים ללא ספק../images/Emo26.gif

רק שלפי דעתי יש לו יותר פוטנציאל שלא מומש בהקלטה. גם הקול של אנסטסיה בשיר הזה לא לגמרי ממוצה. אני עדיין אוהב את השיר מאוד מאוד, בייחוד את הפזמון השני
, אבל אני חושב שהביצוע הראשון בwomen rock הרבה יותר נוגע ויפה, בייחוד עם הקול העמוק של bebe winans שביצע אותו איתה.

adii1201

New member
שאלה...

מאיפה אתה משיג את כל המידע?!? אני גולשת במלא אתרים עליה ולא מוצאת את הדברים האלה? אם יש לך אתר שווה להמליץ עליו אני אשמח לשמוע! תודה....

arke02

New member
../images/Emo26.gifאתרים...../images/Emo13.gif

הנה כמה אתרי מעריצים מושקעים ומוצלחים: anastaciathevoice.com- ירד זמנית עד ספטמבר, אבל שתדעי שהוא אחד מהטובים...
freakyenough.com-שילוב של שני אתרים טובים וישנים יותר (לותיקים מביננו
). גלרייה מקיפה, עיצוב נחמד אבל מתעדכן בקצב איטי יחסית. eternal-anastacia.com-אתר מצוין, עיצוב יפהפה, גלרייה מצויינת, הורדות שוות ונדירות,חדשות מפורטות. בקיצור פיצוץ
. anastacia-unlimited.com- אתר נחמד ומתעדכן יפה, גלרייה עם תמונות נדירות לפעמים, אבל אהבתי יותר את העיצוב הקודם.
anastacia-online.tk-אתר חדש, מעוצב יפה ומתעדכן בקצב מהיר. http://www.electrotype.com/cgi-bin/yabb/YaBB.pl- לוח של מעריצים מכל העולם, כל חדשה אפשרית, סריקה מהעיתון או שאלה את יכולה להפנות לשם, באמת מומלץ!
אלו האתרים שאני גולש בהם בקביעות, מקווה שעזרתי לך...

adii1201

New member
תודה!!!../images/Emo26.gif

ממש ממש תודה! אחלה אתרים.... חלק מהם אני מכריה אבל אלו שלא גם מעולים!!! ממש תודה! Anastacia Rulez!!!!!!!!!!!!!

adii1201

New member
כבר עשיתי את זה

אחלה פורום!!!!! שווה ביותר!!!!!!! חוצמזה כולם פה מזה נחמדים! אנשים אתם אחלה!!!! אנסטסיה המלכה!!!!!

למעלה