ANASTACIA בקנדה

FreakOfNature

New member
ANASTACIA בקנדה../images/Emo26.gif

לפני כמה ימים דיווחתי שהאלבום ניצב במקום ה-91 בטבלה הקנדית (אם אתם רוצים הסבר למה זה טוב, תקראו פה). היום פורסמה טבלה חדשה, ולצערי האלבום ירד בשני מקומות בדירוג. עם זאת, יש אור בקצה המנהרה: בטבלת האלבומים של מחוז קוויבק (החלק הקנדי-צרפתי), האלבום נמצא במקום ה-19 המכובד

Im The Sun

New member
נו בסדר...../images/Emo42.gif

נחכה עוד שבועיים ככה ש-SAT יתפוס קצת תאוצה

arke02

New member
מוזר, לא ידעתי שהוא שוחרר בקנדה../images/Emo12.gif

חשבתי שהוא שוחרר רק באירופה, מישו יכול להסביר לי מה קורה? נצלוש"י
גנבתי את התמונה הזאת מאתר מאווווד קמצן, קלח לי שנתיים למחוק את הכתובת ואת האנסטסיה לא הצלחתי, אז עברתי על זה בכחול...

FreakOfNature

New member
הוא שוחרר בכל העולם חוץ מבארה"ב

ובאוסטרליה הוא כבר קרוב לפלטינה כפולה. (ובעוד הרבה ארצות הוא הגיע לסכומי מכירות גבוהים ביותר)

arke02

New member
תודה../images/Emo13.gif

חשבתי שהוא לא שוחרר בארה"ב וגם בקנדה, אבל אני שמח לגלות שטעיתי

FreakOfNature

New member
ת'אמת, אני ממש לא מבין למה סוני לא

משחררים את הדיסק בארה"ב. הסיבה היחידה שהיא לא מצליחה שם היא חוסר קידום מכירות.

arke02

New member
ממש ככה../images/Emo70.gif

גם אותי זה ממש מעצבן. עכשיו כשכמה אתרי מעריצים פתחו את הפרוייקט אנסטסיה באופרה הבנתי כמה שזה פתאטי, שאנחנו המעריצים צריכים לדאוג לקידום של אנה. הרי אם היא הייתה עושה 2-3 תכניות אירוח זה רק היה מוסיף מן הסתם לקריירה שלה. הם בכלל טרחו להפיץ את הסינגל/קליפ?
למה סוני לא עוצרים רגע ושואלים את עצמם למה רוב האומנים שלהם מצליחים יותר באירופה (שאקירה
, למשל
) אם הם טיפה היו דוחפים היא ללא ספק הייתה כובשת את ארצות הברית. בסה"כ, יש שם קבוצה קטנה של מעריצים, וראיתי פעם באמאזון אנשים שמתביישים שהם אמריקאים כי אנסטסיה עוד לא פרצה שם...
ממש חבל שדווקא בחברה הדפוקה הזאת אנסטסיה חתומה. היא הייתה יכולה להיות סופרסטארית עולמית!

למעלה