ANARCHY & VANDALISM

Pop-Korn

New member
ANARCHY & VANDALISM

אנרכיה זה טוב ולא נראה לי שמישהו יוכל לשנות את דעתי (אם כי אני פתוחה לשמוע דיעות נוספות). תוהו ווהו- כמו שהיה מההתחלה. בלאגן אחד גדול- כל אחד (במדינה הזאת בכל אופן) עושה מה בראש שלו ולא שם זין (סליחה על הביטוי) על כלום.... במילא אף אחד לא מתרגש מהעונשים והקנסות שמטילים פה ובמילא כולם (בסופו של דבר) עושים מה בראש שלהם, אז למה כל הטירחה מסביב בשביל שקט שלעולם לא יהיה פה ולא יוכל להתקיים? אז אני הבנתי אז כבר מזמן, ואני קיבלתי על עצמי את האנרכיה, טוב- גם ונדליזם... מה?!?! זה משחרר לחצים.צריך לשבור משהו לפעמים לא? אה- וגם פוגו לפחות כל סופשבוע זה בריא- זה עושה רק טוב. תאמינו לי. חוץ מבפעמים הראשונות-לא רגילים לזה וזה כואב טיכו...... עד כאן-אני Pop-Korn

Pop-Korn

New member
אני בת!!!

אני בת!!!

אם כתבת את זה אלי, יש לי תיקון קטן- תכתוב בבקשה בלשון נקבה-בתודה מראש-Pop-Korn.

את בהחלט נשמעת כזו

סליחה על השימוש בסטראוטיפים אבל אם היו מבקשים ממני לתאר אותך זה היה הולך ככה: נזם באף, חולצת קורן (הכל בזכות הכינוי), לימפ ביזקיט או קריידל, הליכה תמידית לסנטר, מעשנת, דיסקמן תמידי ביד, והתנחלות בלג`נדרי.

Pop-Korn

New member
קריידל אוף הייל

אין לי נזם-יש לי ספטום ועגיל בפיטמה LIMP-לא משהו....

הבדל גדול, והצהרות מגוחכות

רק מעלות תחושת הקאה בגרוני. הפטמות שלי ברוך השם שלמות.

luka

New member
אאיי כואב.. הספטום..

ברצינות מה כבר יש לחורר באזור? ודיי תפסיקו לריב.. דיי עם כל הקטע הזה של הפריקים, שכל אחד יהיה מה שבא לו.. אגב אני מצהירה בזו על פרישתי מהדיון הזה.., כי כל פעם אני מגלה דברים על עצמי.., רגע מי ששומע בלינק, גרין דיי ועוד כמה מה``רשימה``, הוא פריק? אני פורשת!!, זהו!! יערה (אה כן, תודה, באמת יש לי שם יפה.:), רק שזה שם של צפונית אתם לא חושבים?)

luka

New member
שיהיה לך יום טוב.

אז אחרי שהחלטת לכתוב פה משהו מאשר להשאיר את כל הסיסמאות המטופשות האלה, ונעל הועיל בטובו למחוק אותם (נראה לי..), אפשר להבין שלימשהו היה יום לא כל כך טוב.. אה?, הוא שאני טועה.. בכל מיקרה, אנרכיה-לא ממש אכפת לי אם תיהיה אנרכיה, אבל מה שבטוח אם היא תיהיה זה יתן ליגיטמציה ליותר יותר אנשים להתפרע ולעבור על החוק, למרות שכיום אף אחד לא שם זין על החוק, אבל יש כאלה שכןף ויש כאלה שלא עושים מה שבא להם רק בגלל שהחוק אוסר את זה.. וזה טוב, ויש אותי שלא עושה מה שבא לי כי פשוט.. לא בא לי, וגם מבחינה מוסרית. ונדליזם-לא, לא טוב..., בעצם מה אכפת לי העיקר שלא יפגעו ברכוש שלי..., ואתם כבר מכירים את הפתגם שכל מחנכת ומורה ביסודי שיננו לכם אותו טוב טוב למח שלכם: ``מה ששנוא עליך, אל תעשה לחברך``, (נו תיהיו מתוחכמים ותגידו:``א לחברים שלי, לאנשים שאני לא מכיר...``). טוב עד כאן לבנתיים, יורד גשם בחוץ!, איזה יופי!! ועד לפעם הבאה.. יערה.

Pop-Korn

New member
מה שנכון נכון

בכנות- אני חושבת שאת ממש צודקת (אני בטוחה) אני יודעת על עצמי שאני מרדנית טיכו-אני חושבת שהתכוונתי שאנרכיה זה טוב יותר במובן שלי זה עושה טוב.... כלומר לעשות מה שבראש שלי-כי מי מבינינו לא היה רוצה לעשות כל מה שבא לו ובלי שאיזה חוק יפריע לו בדרך..... תודה על ההערה. Pop-Korn.

אם היו רוצחים

מישהו מהמשפחה שלך ומישהו מהחברים שלך ואונסים אותך, לא היית רוצה שתהיה אנרכיה. אנרכיה זה לא מצב שרק מבטלים את החוקים שאומרים לך איפה לחנות ואיפה לא לחנות, ונראה שככה את מתייחסת לזה.

נעל

New member
מה קרה לכם?

אנרכיזם, אפשר לומר שזה סוג של סוציאליזם, הסוציאליזם המהפכני קוראים לו. הקשר לרצח ומוות קצת תמוה לנעל. המטרה של האנרכיזם היא לבנות את החברה מלמטה באמת (זה נשמע כמו דמוקרטיה, אבל זה הרבה יותר מזה), במקום שהכל יבוא מלמעלה. אנטי-ריכוזיות ובעד התאגדות חופשית. נעל רק התחילה לקרוא על זה לא מזמן, כך שאין לה ממש סמכות לפרט בעניין, אבל הנה ציטוט נחמד: ``. . .אוטוריטה מבוססת על כפייה ומתבטאת בשילוש: שילטון המדינה, ההון והכנסייה. לכן האנרכיסטים מתנגדים גם לקפיטליזם, גם לשילטון המדינה וגם לכל הצורות של סמכות דתית. אבל, האנרכיסטים גם שואפים להביא, באמצעים שונים, למצב של `אנרכיה שמשמעותה חברה מבוזרת ללא מוסדות כפיה, חברה המאורגנת באמצעות פדרציה של אירגונים המבוססים על התאגדות חופשית [מרצון]``. מוקדש לכל האנשים שמתלוננים על כפייה כל היום... נעל ;-)

Pop-Korn

New member
לבטל את המדינה

חוסר שלטון והפקרות ואנרכיה זו שיטה ששואפת להקים חברה שלמה שמורכבת מאנשים חופשיים ללא ממסד כלשהו שמהווה כוח כפייתי עבור האנרכיסטים.

ואת לעומת זאת בטפשות מרובה

הפכת את האנרכיה לונדליזם ולדבר אלים ומטופש ללא מוסרים למיניהם. ולא, אנרכיה זה לא תוהו ובוהו כפי שאמרת מקודם יקירתי (אוי אני נהנית להרתיח אותך, זה פשוט מהנה כ``כ)

luka

New member
הפתעת אותי...

לא יודעת למה ההיתי בטוחה שתתקפי אותי- כבר ההיתי מוכנה לזה, כי ככה את נראת לי מרדנית שכזו..., וילדה דיי עם המילה הזו טיכו (אגב מאיפה את?) כבר הסברתי מה זה טיכו.., ככה שזה לא נשמע טוב, תמנעי מזה (אם את רוצה, כן?) ואגב, כל מי שהולך עם דיסקמן ביד, הולך ללג`נדרי הוא ``פריק``, טוב אני לא אוהבת את המילה הזו ``פריק``, אבל אני בלג`נדרי דיי הרבה, ודיסקמן?, לא ביד, בתיק.., טוב שיהיה לכם יום טוב. יערה.

Pop-Korn

New member
לא לדיסקמן

הפסקתי עם טיכו, אני מבאר שבע אני לא פריקית לא דיסקמן מיני דיסק-זה לא קופץ וזה יותר קומפקטי אני לא פריק וונאבי-אני לא לובשת פדלפונים צפוניים אני בקטע של באגי אני יודעת טוב מאוד מה זה אנרכיה אני שונאת פריקים וגרופים. נ.ב. יש לך שם יפה - יערה.... ממני.

פאנק מטאליסטית ממוצעת

כאילו שלא שמעתי כבר על אנשים כמוך, באמת. תני לי לנחש את בקטע של ללבוש רק דיקיז מהלייטווייב או בוצ`רז, ומינידיסק כי דיסקמן זה כבר כ``כ לא באופנה, ואת שומעת (תתכונני לרשימה:) Incubus Linkin Park System Of A Down (head)p.e. Machine Head Deftones Staind Nuclear Rabbit One Minute Silnce Snot Svendust Soulfly L.B. Slipknot 311 Disturbed Zebrahead Nybrid UK Hoobustank Guena Apes Green Day Spineshank Mindless Self Indulgence Glassjaw Goldfinger Reel Big Fish Primer 55 Factory 81 Fear Factory Korn Limp Bizkit Papa Roach Sublime Blink182 Rage Against The Machine וזה רק חלק מלהקות הפאנק-מטאל שעלו לי בראש (רק תגידי אם שכחתי משהו) כן, כן, גם אני מבינה בתחום, פאנק מטאליסטית יקירתי, אבל אני לא פאנק מטאליסטית. אני ר-ח-ו-ק-ה מלהיות פאנק מטאליסטית במליון שנות אור (אוקיי מיציתי) ואפשר לחשוב, אין לך פלאפון, זה לא כאילו הקמת כת נגד קונספירציית הפלאפונים, פלאפון זו סטיגמה שנשכחה מזמן מזמן, ובדרכה עכשיו לפח, אוקיי? ל-כ-ל אחד יש פלאפון (חוץ ממני, חוסר תקציב, מסתפקת בSMS של האייסיקיו), ורק אם את באה להצהיר איזה סטיגמה את בדיוק, זה כבר מראה כמה וואנאבי את. גם אני שנה שעברה דאגתי להגדיש כמה פריקית אני וכמה מאגניבה אני, אבל הנה הפתעה, מסתבר שלא הייתי, וממש השתניתי מאז. אני מיכל, וזהו.

יחי הלטר סקלטר?

(בשבילי זה תוהו ובוהו - בשבילכם - פארק שעשועים בלונדון). אנארכיה וונדליזם... אני לא יודעת, דיי נראה לי התלהבות, בייחוד לבני נוער (תן לי לנחש, אתה מסתובב בסנטר ובלג`נדרי?). פעם אחרונה שהטחתי חפצים (ואת עצמי) על קירות ושלל עצמים שונים (איבוד שליטה) היה לפני חודש בערך. תראה, זה לא נקרא אנארכיה או ונדליזם, בשבילי זה איבוד שליטה כי זה מה שזה נטו. ופוגו? ג`יזז, אני לא לאהוב פוגו, ההופעה של אינפקציה לא עשתה לי טוב, בייחוד לא כשפאנקיסט קירח ושיכור עם שלייקס ומכנסי אקונומיקה עף עליי בברוטאליות כאשר פאנקיסט עם מוהיקן שיכור עם שלייקס ומכנסי אקונומיקה אחר הביא לו אחו-שרמוטה דחיפה לצלילי ``אציטון``. כאילו, אל תצהיר על כמה אתה מתלהב מזה, כי אז זה הופך אותך למתלהב. לא איטונג לא קונה מיכל

פריקונים

מיס. פוקפורן היקרה, את נשמעת צפונית טיכו. אני לא יודעת אם את כזאת, או שאת מאלו שגאות בעובדה שהן צפוניות, ולא משנה לי. רק רציתי להעלות לדיון את הכאילו פריקים. אתם יודעים- נוסח עמית ט4. אלא שמסוגלים להגיד ``תנסה להיות פריק, זה כיף``- אלו. הם מיתלבשים כמו פריקים, וזה מצחיק כשהמלתחה שלהם מישתנה, זה כמו גיל התבגרות מזורז. הם מיסתובבים עם פריקים סבלניים. הם לומדים את הא`ב- היהודים, קורט קוביין ולא יותר מזה. הם רוקדים פוגו כל סוף שבוע, אבל הם לא פריקים, צריך עוד משהו, זה כמו פרחה חכמה ומעניינת, היא פרדוקס. היא מתאימה להגדרה חדשה, אי אפשר להזכיר אותה בהקשר של פרחה- ואח``כ הפריקון ממשיך ללמוד ולהכיר אנשים, ובטח מקים להקה ומתחיל לעשן [אם תרצו או לא זה חלק מהקטע], והפרחה כבר לא פרחה בכלל, ואתה מגלה שנתקעת עם סטריוטיפים שבכלל לא מתאימים לבעליהם. נ.ב. את בכלל מבינה מה זה אנרכיה לפני שאת כותבת? -חוץ ממילה יפה לחוסר חוקים, יש קצה חוט בהודעה של נעל, לכי אחריו.

למעלה