ANA גבוה וRF גבוה

צפנת0

New member
ANA גבוה וRF גבוה

אלו התוצאות של בדיקות דם לפני שבוע. האם האנדו' גורם ללופוס ולמחלות שרירים{הם עדיין לא יודעים איזו מחלה יש לי}? יש לי אנדו' דרגה 4 בערך 10 שנים.האם זה אומר שאם אעבור תרומת בצית הגוף יתקוף את העובר? האם הזריקות של IVF שעברתי {לפני מיספר שנים} גרמו למחלות האלו? אשמח לכול תשובה. תודה רבה ושבוע מבורך לכולכן.

פז08

New member
לא נראה לי שאנדו' הוא הגורם ללופוס

ולמחלות שרירים, אבל אני לא רופאה. בכל אופן, נראה לי שאם כבר, יש פשוט מקרים של שילוב מספר מחלות, בבן אדם אחד.....
אני יודעת שאנדו' הולך עם הרבה מחלות אחרות כמו תסמונת המעי הרגיז, פיברומיאלגיה וכו'.
בכל אופן, אני הייתי מתייעצת עם רופא בנוגע לממצאים.
אין ספק שהם מתאימים למחלות אוטואימוניות אבל נראה לי שיש מגוון של מחלות שיכולות לגרום לממצאים אלו.

יפעת 7379

New member
לופוס

היי לי יש אנדו בדרגה גבוהה מאוד ויש לי חשש ללופוס אני עכשיו בבדיקות מתוך 11 קריטריונים צריך שיהיה לך מינימום 4 לי כרגע יש 3 אבל יש לי דלקת פרקים מטורפת בינתיים אני לא יודעת אם זה קשור לאנדו אבל זה התפרץ אצלי בעוצמה (הדלקת פרקים) חזקה ממש לא מזמן ...

צפנת0

New member
ליפעת ולפז

תודה על התשובות, אבל רציתי גם לדעת מה זה אומר לגבי כניסה להריון? האם זה מיותר לנסות בגלל שהגוף תוקף? וליפעת לי יש נשירת שיער חמורה, כאבים עזים בגוף, עצמות כואבות וקשות, ברכיים שורפות וכואבות ואני אמורה לעבור עוד הרבה בדיקות בכדי לדעת איזו מחלה זו.יש בדיקת דם {לפי מה שקראתי באינטרנט} שיכולה להצביע כימעט בוודאות על לופוס והיא : DNA ANTIBODIES אני אבקש מהרופא השבוע לעשות אותה. ושוב תודה על התשובות.

יפעת 7379

New member
צפנת

היי ,
אני לא מתחרה וגם לא רשמתי את כול הסימפטומים שלי שאלת אם יש קשר בין לופוס לאנדו וציינתי שגם לי יש את שניהם זה הכול, לגבי הריון אני הייתי אצל ראומטולוג והוא ייעץ בינתיים עד שיהיה ברור מה יש לא להכנס כי זה לא טוב לגוף ...
תהיי בריאה ותחזיקי מעמד אני מאמינה שיהיה סוף לכול הסבל הזה אחרת לא הייתי שורדת ...
אז לימים יותר טובים :)

צפנת0

New member
יפעת

חס וחלילה לא התכוונתי למשהו רע כניראה לא ניסחתי נכון. פשוט מהבוקר אני מנסה לחפש מידע ואני דיי עייפה נפשית מהמצב. תודה על התשובה.שבוע מבורך לכולן

למעלה