An Empty Force - "כוח ריק"

את רוצה לומר שעוד יש סיכוי לפתיל

הזה לחזור לאון טופיק?
מה, במטותא, היו מסקנות השיחה? ורק כדי להעמיד דברים על דיוקם - זה לא הייתי אני, זה לא קרה בקון ההוא, וזו לא הייתה קאטת טאי צ´י. מפליא מה שאנשים מסוימים זוכרים מארועים שכאלה...

לא אם זה תלוי בי ../images/Emo13.gif

לא היו מסקנות מרחיקות לכת. רוב הנוכחים לא היו מן העוסקים באומנויות לחימה, כך שנאלצנו להסתפק במסקנה שיש קשר כלשהו (doh!). ברור לי שאני לפחות הגעתי לאומנויות הלחימה דרך הפנטזיה, אבל אני לא יודעת עד כמה זה מייצג. מה שנוגע לכל השאר, אתה די מפליל את עצמך עד עכשיו. אתה רוצה לספר לי את גרסתך המלאה??

ואילו אני הגעתי דרך אסטרונומיה.

לדעתך זה מייצג יותר מדרכך? מה שנוגע לכל השאר, I TAKE THE FIFTH. לא רוצה לספר, מה תעשי לי?

כלום כרגע. אבל חכה שניפגש. ../images/Emo54.gif

איך, געוואלד הגעת לאומנויות לחימה דרך האסטרונומיה?

לא. לא הזמנתי מקום.

קצת מעצלנות, וקצת מהתחשבות באנשים האומללים שאין להם פרוטקציה. אולי אני אנסה להזמין מקום עכשיו. אם עדיין נשאר, זה בטח לא על חשבון אף אחד אחר.

ואני, כרגיל, אצליח לפספס את כל העסק

מי לעזאזל המציא לימודים ביום שישי, מי? אבל אני צריך להעביר לגרומיט ספר, אז אשתדל להגיע לשם איך שלא יהיה.

חשבתי שגמרת עם הלימודים מזמן?

לא אמרת משהו על כך שיש לך זכרונות עמומים מתקופת הלימודים??

elendil

New member
לא זוכר שראיתי קשתות בניו זילנד.

אבל אז לא הכרתי את זה, כך שאולי לא שמתי לב. ו"אלף" it is.

לא יודע על ניו-זילנד, אבל באוסטרליה

זה בומרנג... (למה אין לזה אימוטיקון?)

חובבן

New member
ההיסטוריה חוזרת על עצמה

במאה ה 18 רעשה כל אירופה בעקבות תגלית מדעית מפליאה: המסמריזים. בלי להרחיב על מסמר עצמו (מחלוצי ההיפנוזה), ניטען בזמנו שהמסמריזים הוא "כוח החיים" שנמצא בכל יצור חי. התאוריה היתה שניתן ע"י שליטה בכוח זה לבצע פעולות פיזיקליות שנוגדות את חוקי הפיזיקה הרגילים. האקדמיה הצרפתית ערכה סידרה של ניסוים לבדיקת טענה זאת. הניסויים כללו נבדקים מכוסי עינים שהתבקשו לדווח אם הרגישו את הכח הנ"ל. כל הניסויים שללו את קיומו של כח זה. הניסויים מהווים אבן דרך בתולדות המדע, לא בגלל המסמריזים, אלא בגלל בדיקת טענה בכלים מדעיים.

למעלה