An American Prayer אלבום שמומלץ בחום. של מוריסון למרות שהדלתות עושים את המוסיקה (כמובן..)
ב בנציון תלתל New member 23/5/02 #1 An American Prayer אלבום שמומלץ בחום. של מוריסון למרות שהדלתות עושים את המוסיקה (כמובן..)
E E l i a n New member 23/5/02 #2 הייי בנצי..../images/Emo6.gif גם לי יש את האלבום הזה,והוא באמת מומלץ מכל ה- . זה האלבום הראשון של "הדורס" שקניתי,אם אפשר לקרוא לו של "הדורס". הוא פשוט שונה מכל מה שידעתי על מוסיקה לפני שקניתי אותו. קניתי והתאהבתי. יום יפה לכולנו..! אליאן דבש
הייי בנצי..../images/Emo6.gif גם לי יש את האלבום הזה,והוא באמת מומלץ מכל ה- . זה האלבום הראשון של "הדורס" שקניתי,אם אפשר לקרוא לו של "הדורס". הוא פשוט שונה מכל מה שידעתי על מוסיקה לפני שקניתי אותו. קניתי והתאהבתי. יום יפה לכולנו..! אליאן דבש
T TheDUKE New member 24/5/02 #3 תיקונים! האלבום הוקלט רק עם קולו של מוריסון, לאחר מותו חברי הלהקה הוסיפו מוסיקה ואפקטים. אני אישית ממליץ על הספר של האלבום. תיכנסו לאתר ותראו!
תיקונים! האלבום הוקלט רק עם קולו של מוריסון, לאחר מותו חברי הלהקה הוסיפו מוסיקה ואפקטים. אני אישית ממליץ על הספר של האלבום. תיכנסו לאתר ותראו!