Amused To Death

The Walrus

New member
Amused To Death

אני לא מכיר את כל האלבום, אבל לאחרונה התחלתי לשמוע את השיר (ואת Perfect Sense?) ממש הרבה בדיסק הופעה של In The Flesh. אז כמה שאלות: -אני שוקל לקנות את האלבום. ברצינות, האם הוא שווה? -האם הוא אלבום קונספט כמו הדארק סייד או אנימלס? -אם כן, על מה הוא מדבר? -השיר הספציפי Amused to Death - על מה הוא מדבר? כי לא ממש הצלחתי להבין את המסר שלו... תודה לכל העונים. No tears to cry, No feelings left, The species has amused itself to death.

flowerboy69

New member
כן

הוא יצא בסביבות הבר מצווה שלי...הסגתי כל אגורה כדי ללכת הערב גשום לחנות לקנות את זה בקלטת מיד כשיצא.בעיני האלבום הזה הוא אחד האלבומים הכי טובים שנעשו.הוא באמת מספר סיפור-המרכז שלו היא ההשפעה השלילית של הטלבזיה והתקשורת על כל ההבטים בחיים שלנו.דיסק חובה באמת.לי כאספן יש גם את התקליט הכפול הנדיר של האלבום...(הייתי חייב להשוויץ טיפה...)

hubash

New member
דיסק ממש ממש מעולה

גם אני התוודעתי אליו דרך ההופעה IN THE FLESH ולאחר ששמעתי את הדיסק המקורי נהנתי מכל חלק בדיסק. וכן הדיסק הוא בעל נושא מרכזי ויש המשכיות בהרבה מהשירים בדיסק ממש כמו ב"החומה" ואחרים... כפי שנרשם הדיסק מספר על השפעות עולם הטלוויזיה הרדוד על חיינו ומבוסס על הספר amusing ourself to death של ניל פוסטמן. כמו כן הדיסק מוקדם לטוראי ווילאם האבורד והוא מוזכר בהרבה שירים בדיסק

avki

New member
אחת משלושת יצירות האומנות הגדולות

של ווטרס (החומה וTFC).

למעלה