Amsterdam pride party's

stardustG

New member
Amsterdam pride party's

אם למשהו יש אינפורמציה על מסיבות נשים בסוף שבוע של 3-6 באוגוסט באמסטרדם זה יעזור לי מאד תודה:)

ro99

New member
תלכי לאתר המצורף

ובעמוד הבית תקליקי על uitgaan (בכפתורים משמאל). יפתח לך עמוד עם למעלה המשפט: Get the party started! | Z|Z Uitagenda. תקליקי על הקישור הזה. בצד ימין יופיע לוח חודש, ואם תקליקי על החץ מימין תגיעי לאוגוסט. אז אם תקליקי על הימים שאת מעוניינת בהם, יופיע לך יומן הארועים ליום הזה. זה בהולנדית, אבל אין הרבה מה להבין (ואפשר תמיד ללכת לאתר הספציפי ולקוות שיש אנגלית). חשוב בעיקר לשים לב שמה שמצאת זה באמסטרדם (מצויין בבירור).

ro99

New member
חסר המון באתר באנגלית...

אם רוצים לדעת ממש מה קורה אז עדיף לשבור שיניים בהולנדית (אפשר לראות שמות של מקומות וכתובות לפחות). כמו בהרבה אתרים אחרים, הלסביות במקום האחרון וממש לא חשוב לעדכן כי מה זה משנה ממילא... חוץ מזה שהאתר ההולנדי הוא של העיתון הלסבי היחיד בהולנד אז כולן מפרסמות שם את הארועים שלהן.

TrigATUSA

New member
gee הגזענים השוביניסטים הללו

שוב לא מתייחסים ללסביות האם מדובר במקרה במצעד הגאווה בתל אביב?

ro99

New member
../images/Emo12.gif

לא ברור לי מה שאתה מנסה לאמר פה (לא מכירה את המצעד בתל-אביב), אבל זאת באמת בעייה של המצעד באמסטרדם. כל ה-PR מכוון לגברים, הדגש הכללי הוא על גברים, ובאתר הרשמי קשה למצוא מידע מעודכן על ארועים ללסביות (למרות שארועים כאלו קיימים!). אם אני משווה את זה ל-Roze Zaterdag הארוע ההולנדי טיפוסי שמתקיים בערך חודש לפני ובערים יחסית נידחות, שם יש מגוון של ארועים גם לגברים וגם לנשים. גם במצעד בלונדון הנשים הן לא afterthought.

Nirvana0

New member
גם אני לא הבנתי למה התכוון המשורר

המצ'ואיזם לא פוסח, כנראה, גם על הקהילה הוורודה. האם אתה טוען שלתלאביב יש השפעה (כמובן שלילית) אוניברסלית או שזו סתם קונספירציה, פרי מוחן הקודח של הפמינסטיות או הלסביות - איך שתרצה? רו, בריטניה בסכנה עתידית מובהקת

Nirvana0

New member
עכשיו שמצאתי זמן לבדוק

את צודקת רו, האתר באנגלית אנמי לעומת זה ההולנדי בלינק שצירפת. ויש לומר, שגם אם לא ממש יודעים הולנדית, אפשר להתמצא בקלות. ד"א מה זה uitgaan?

ro99

New member
Uitgaan זה "לצאת"

לא במובן של לצאת מהארון אבל לצאת לבלות.

שדמת

New member
אפשר גם שאלה? אמסטרדם ולונדון

בדר"כ אני לא נוהגת להתפרץ לפורומים שאני לא כותבת בהם בדר"כ, רק בשביל לבקש עצות, אבל הפעם מישהי הבטיחה לי שאתם מאוד חביבים. אז אנחנו זוג לסביות, שנוסעות לראשונה בחיינו לאמסטרדם ולונדון בעוד כשבוע למשך שבועיים (כלומר, לא נהיה בזמן המצעד). אולי מישהי/ו כאן מכיר/ה על מקומות מומלצים ללסביות בשני האתרים הנ"ל? באמסטרדם הזמנתי 4 לילות ב- B&B לסבי בשם 'הבית של ג'והנה', ואם למישהי יש המלצות או השמצות על המקום - גם אשמח מאוד לשמוע! (אין להן אתר אינטרנט והן לא כלולות באתרים הרגילים של B&B). תודה רבה רבה!

ro99

New member
עבדה עליך!

אנחנו סתם מגעילים... לאמסטרדם תשתמשי בקישור לעיתון הלסבי ההולנדי שצרפתי, אבל תבדקי לתאריכים שאת צריכה. ללונדון אני ממליצה על שני מקורות: האתר של Diva והאתר של Gingerbeer. לוקחת אותך כמעט עד הדלת (לחלק באתר שאת צריכה) ומשם תאלצי להסתדר לבד. הם באנגלית אז תצליחי לנווט, נראה לי!

שדמת

New member
תודה רבה רבה!

נראה כאילו שיש די הרבה מבחר. תודה על העזרה!

TrigATUSA

New member
George Hotel

בלונדון הוא גם Lesbian friendly, גם לא יקר וגם ממוקם בשכונה מרכזית וחמודה (bloomsbury)

שדמת

New member
תודה רבה

כבר הזמנתי מלון "רגיל" בלונדון, וגם שילמתי. חבל שלא ביררתי כאן קודם...

ro99

New member
זה בסדר...

The Equality Act (Sexual Orientation) Regulations 2007 בתוקף עכשיו כך שאם משהו יפלה אתכן במלון (שלא נראה לי סביר במיוחד בלונדון) אתן יכולות להגיש תביעה משפטית ולדרוש פיצויים.

ro99

New member
ניסיתי להתאפק, אבל...

כל פעם שאני נכנסת לפה זה צורם לי. ה-plural של party זה parties. מה שכתוב פה בכותרת זה משייך את המילה party (ביחיד) למשהו שלא מגיע כי נגמר המשפט. אז אתה רואה, איג, אני לא רק גננת, אלא גם מורה!

למעלה