Amon Düül II - הסקר

מורנא007

New member
Amon Düül II - הסקר

נא להצביע לאלבום שהוא הטוב ביותר של Amon Düül II לדעתך. מצורפת רשימת עזר (שהיא לקוחה מאינצקלופדית גיברלטר לרוק מתקדם).:
Phallus Dei (69) Yeti (70) Dance of the Lemmings (71, a.k.a. Tanz der Lemminge) Angel Dust (72, Illegal Bootleg CD, poor sound quality) Carnival in Babylon (72) Wolf City (73) Utopia (73, as Utopia, re-released as ADII w/ extra tracks) Live In London (73) Vive La Trance (74) The Classic German Rock Scene: Amon Düül 2 (74, 2LP) Hijack (75) Lemmingmania (75) Made In Germany (75, 2LP or 1LP versions) Pyragony X (76) Almost Alive (77) Only Human (78) Vortex (81) Rock in Deutschland Vol. 1 (81, Compilation from Phallus Dei through Vive la Trance) Milestones (89, 2CD, Compilation from Phallus Dei through Vive la Trance) BBC Live In Concert (92, recorded '73) Surrounded by the Bars (93, mostly Remix/Compilation) The Greatest Hits (94, Compilation from Hijack through Vortex) Nada Moonshine # (95) Kobe (Reconstructions) (96, recorded '69-'71) Eternal Flashback (96, recorded '69-'71) Live in Tokyo (96) The Best Of 1969-1974 (97, Compilation) Flawless (97) Drei Jahrzehnte (1968-1998) (97, 4CD Remix/Compilation)​

מורנא007

New member
Phallus Dei

אני לא בקיא בלהקה. מהמעט ששמעתי, האלבום הראשון היותר פסיכדלי מצא חן באוזני.

עמית ע

New member
Yeti

אמנם רוב חציו השני ג'אם משעמם, אבל החצי הראשון חבל"ז ריקוד הלמינגים גם טוב, אבל אין בו שיאים כמו ביטי

B a z a

New member
Yeti

אני מכיר מספיק טוב רק את 2 האלבומים הראשונים של הלהקה, שניהם ממש טובים, אבל אני מעדיף את השני, בעיקר בגלל הקטע המצוין באורך 14 דקות שפותח את האלבום.

nazgulheir

New member
אמון דול II היו ענקיים בהופעה

אז הבחירה שלי תהיה Live In London מ-1972, עם חומרים בעיקר מייטי וטאנץ דר למינגה. את הצרחות שרנטה קנאופ קרוטנשוואנץ נותנת ב-archangel thunderbird אי אפשר בכלל להשוות לשירה הסולידית שלה בייטי.

The West Star

New member
באותה הזדמנות

שמישהו יסביר לי מה ההבדל בין כל האמון דול האלה? יש איזה 4 שלכולם קוראים אמון דול אמון דול [אנגליה] אמון דול אמון דול 2 ועוד איזה אחד

B a z a

New member
אני שמעתי על 3

שמתוכם, רק אמון דול II היא להקה שצריך לשים לב אליה. אמון דול הייתה קומונה של אנשים, שהייתה עסוקה גם בפעילות מוזיקלית בנוסף לפעילות הפוליטית שלה. הייתה להם גישה מאוד ליברלית למוזיקה - כל מי שהיה חבר בקומונה, היה יכול להיות שותף בלהקה, גם אם הוא לא ידע לנגן בכלל. היו אנשים בקומונה שרצו לשים דגש יותר גדול על יכולת מוזיקלית, והם הקימו את אמון דול 2. אמול דול האנגלית - הוקמה בשנות ה-80 ע"י יוצאי אמון דול 2. בקיצור, מתוך 3 הלהקות האלה 2 הן מאוד איזוטריות ולא דורשות תשומת לב מיוחדת, אבל אמון דול 2 הייתה להקה מצוינת, והוציאה כמה אלבומים ממש טובים - 5 מתוכם מופיעים בשרשור הזה. ואת כל זה אני יודע בעיקר מקריאה בויקיפדיה ופרוגארכיבז, ולא בגלל הידע הכללי העצום שלי.

למעלה