Amiram inc בתמונע

Zaccardor

New member
Amiram inc בתמונע

קודם כל מופע פותח של הCarsitters, שמעבר להיותם לא מזיקים הם היו אפילו די טובים ועניינו אותי מספיק כדי לעקוב אחריהם - בעיקר התלהבנו מהסולנית החמודה, ומהעובדה שהיה להם באס אקוסטי שזה חמוד לאללה. אחרי זה עלו Amiram inc.. אני חייב להגיד שלהופעה הלכתי עם ידידה כדי לחגוג לה יום הולדת, ובגלל זה לא רציתי משהו יותר מדי אינדי פולק\אקוסטי כדי שיהיה לטעמה. במובן הזה אפשר להגיד שהיה מוצלח - השירים היו קליטים, רוקיסטיים (לדעתי קצת לכיוון הפופ אפילו) ומיינסטרימיים למדי, ומה שהכי חשוב היא יכלה לשטוף את העיניים באדון עמירם בגופיה (שמישו ציין אתמול שהיה דוגמן של ורסאצ'ה או משו) בזמן שאני התאהבתי לי בכנרית הבריטית. היו כמה דברים שהפריעו, הקפיצות של הסולן עם הגיטרה היו קצת לא אמיתיות (מסר מהידידה - מאן אתה במילא נראה כמו דוגמן, לא צריך להתנהג כמו אחד עם כל ההגזמות והקפיצות, במיוחד לא במקום כמו התמונע) אבל מבחינה ווקאלית הוא דווקא סבבה. סה"כ לאוהבי הז'אנר הם די מומלצים, די ברור שמקומם מחוץ לתמונע, אולי אפילו מקום קבוע בגלגלצ - אבל עדיין נתונה להם הערכתי על זה שהם עושים את זה לא כ"כ בסנוביות ומתוך אהבה והערכה לסגנון ולא בהתחנפות (או שהם עבדו עליי ממש טוב). אחד הרגעים היותר טובים היו בהדרן כשהכנרית הבריטית גם ביצעה בלפלפיות הכי חמודה בעולם " א קריסמס סונג ". שורה תחתונה, לכו למיספייס, אם אתם אוהבים את הסגנון, לכו לראות אותם בצפון הם חמודים לאללה. תודה לפורום על 2 (!) הכרטיסים ,למרות שאיכשהו ביקשו מאיתנו עוד 20 שקל בכניסה (?!).. בקטנה

למעלה