American Life

i love gina

New member
American Life

נו, אז מה אתם אומרים על השיר של מדונה? אני יגיד לכם תאמת, בהתחלה שמעתי אותו ברדיו, לא ממש התלהבתי, ואז הורדתי אותו מק***, ובשמיעה השנייה אהבתי אותו ממש! עכשיו בשמיעה הלא יודע מה, אני כבר מת על השיר... באסה אבל, קראתי שהדיסק לא יגיע לארץ בזמן הקרוב, אם בכלל... Amazon, here i come!

yanivtr

New member
../images/Emo45.gif

שיר יפה... אבל זה מן סגנון חדש, ככה גם רוב הדיסק שלה... וצריך המון אומץ ומזל כדי להכניס סגנון חדש לעולם המוזיקה... נאי מאוד מאחלה לה בהצלחה.... ותגיד אתה באמת תזמין מאמזון? יצא לך כבר להזמין? יש לי כמה דברים שאני רוצה להזמין... אין מיסים על דברים כאלו?? (כי אם כן, אז לא יהיה שווה להזמין)

שניש

New member
לא אהבתי כ"כ, אבל אולי../images/Emo161.gif../images/Emo56.gif

אני פשוט צריכה להתרגל.... דרך אגב, אני שני....משוטטת בפורום אבל לא ממש כותבת....נעים מאוד

i love gina

New member
ברוכה הבאה...

ויניב, כן, אני מזמין כמה דיסקים, אם נגיד אין את הדיסק שאני רוצה בארץ, או שפשוט אין לי כוח עד שהוא יגיע... אבל זה קורה פעם בחצי שנה בערך... ובקשר למיסים? אם זה מעל 5 דיסקים, אז אתה משלם מכס... אבל נגיד 2-1 דיסקים אתה לא משלם כלום... רק משלוח, שזה יוצא משהו כמו 15 שקל... ובקשר לסגנון חדש... לא ממש מסכים. במיוזיק , האלבום הקודם, היה לה גם שירים דומים בסטייל, ויש הרבה שירים אלקטרו כאלה, אבל מדונה באמת עושה את השילוב הזה של אלקטרו ביטס/גיטרות אקוסטיות ממש יפה..

מדונה היא אישה מוזרה...../images/Emo4.gif

בכלל, כל השיר מוזר מאוד. אבל חשבתי ככה על music כשהוא יצא...ככה שאני אתן לו צ'אנס. נשמע בסדר גמור. שונה. אני מאמין שהוא יעלה ויצליח

שניש

New member
אפשרי לתת לזה צ'אנס...../images/Emo56.gif

בכל זאת..."מלכת הפופ" ...צריך לתת כבוד...

למעלה