"American Doll Posse Tour" CD bootlegs 2007

"American Doll Posse Tour" CD bootlegs 2007

כפי שמישהו פה פירסם השבוע טורי החליטה לשתף אותנו המעריצים בבוטלגים של הופעות מהסיבוב האחרון והמוצלח. כנסו לפה להוריד את ההופעות. בנתיים יש רק הופעה אחת מ15/10 (של סנטה). קצת מעצבן שטורי לוקחת כסף של ההופעות כי בדרך כלל אומנים (כמו פרל ג'אם למשל) משתפים בחינם את המעריצים בבוטלגים. אני עוד לא החלטתי אם בא לי להוציא על זה כסף או לחכות לדי וי די. אם מישהו מוריד ששיתף אותנו בבקשה איך ההופעה, האיכות וכו' יום טוב

בָלבָל

New member
מה אתה מתלונן

יש אמנים שלא נותנים שום אופציה לקבל הקלטות של ההופעות שלהם... מה עדיף, שלא יהיה בכלל או שיהיה אפשרות אבל בתשלום. לדעתי עדיף מה שאתם קיבלתם.

אוח זה מזה מיותר

זה שהיא מוכרת את זה בכסף נותן לי הרגשה כל כך גרועה. כאילו, מה הקטע. היא הוציאה את הבוטלגים של הביקיפר (שבניגוד למה שאומרים במייל מהאתר שלה, לדעתי לא היו מוצלחים כלל) ואז את אעעעעאעאעע פיאנו ואח"כ את האלבום ועשתה טור עולמי. כאילו, זה מספיק כסף אז מה הקטע עכשיו למכור בוטלגים שוב (מילא אם זה היה מישראל
). וגם לאדעת, אם מכניסים לזה את המיוזיקל אז בכלל בא לי להצליף בה. אני רוצה להאמין שהיא לא מכונת כסף ושזה באמת בקטע של לעשות מגניב למעריצים. אבל זה כבר, קצת יותר מדי אני חושבת.

FooK MI

New member
../images/Emo45.gif

זה מפני שיש לה מעריצים שיקנו כל דבר, שאפילו עם כל הסינגלים בבית ירכשו את א פיאנו, ואפילו אחרי 12 הדיסקים שנשמעים אותו דבר בבוטלגים של הביקיפר ירכשו גם את אלה. וזה כזה גרוע, כי בטור הזה, עם כמה שהוא טוב, לא גילינו כל שיר באיזה ביצוע מחודש ומפתיע, כך שאין שום סיבה להוציא לכך בוטלג מעבר לכך שזה כיף לשמוע את ההופעה שנכחת בה. ואז היא צריכה לעשות כמו פרל ג'אם, ולהוציא 50 בוטלגים להורדה חינמית

אני מסכימה איתך

ובתכלס, עכשיו עם המצבע של הביקיפר, הוא באמת עולה כלום. אבל מה יש לעשות איתו? אני בספק אם אשמע אותו אפילו פעם אחת. זה נכון שמרצ'נדייס והוצאות מיוחדות ושטויות כאלה זה נחמד אבל אחרי כמות מסויימת זה כבר מאבד את הטעם. אבל כן, כשזה נוגע לטורי אנשים באמת יקנו כל מה שהיא מוציאה.

shiray

New member
חחח הרגת את כולנו

יש פה כמה קשישים שבאמת קנו אותו ב94, אבל רובנו גם היינו בדיליי... ותתחדשי! זה אלבום כ"כ מדהים! איזה כיף זה פתאום להכיר את טורי בפעם הראשונה....

נכוןXD אני פשוט,לא מבינה למה נכנסתי -

ואני לא מצליחה לצאת מזה ! בדיוק ניסיתי להסביר לחברה שלי , שזה כאילו,נכנסתי למן מערבולת כזו ,ואני פשוט לא יכולה להפסיק , ולא מסוגלת לשמוע שומדבר חוץ מטורי |: ורק אחרי שאני אסיים לשמוע את הכל,ויעבור על כל פרט ופרט הכי קטן , רק אז אני ארגיש שסיימתי את מה שהתחלתי , וזה לא שאני אפסיק לשמוע אותה ,אלא שפשוט אני אוכל להמשיך לשמוע אנשים אחרים , אבל עכשיו אני כ"כ בהיסחפות הזאת שטורי לוקחת אותך , זה מתחיל להלחיץ .......... הבנת משהו?

noosh

New member
אני לא אקנה את זה

גם ככה זה בטח אפשרי רק לאמריקאיים וזה, כמו אייטיונס
למרות שבכל מקרה לא הייתי קונה את זה, אני לא חושבת שזה באמת מחדש משהו או שזה ממש הכרחי. אני מעדיפה לחסוך את הכסף שלי ולקנות משהו שבאמת יחדש לי. מצד שני, נראה לי הגיוני שהיא מוכרת, לא? איזה אמנים מחלקים את המוזיקה שלהם בחינם באופן חוקי? אני לא מכירה הרבה כאלה... יש גם להקות שמקליטות את ההופעות והדיסקים ניתנים לרכישה ישר אחרי ההופעה עצמה. אבל לרכישה, לא מחלקים בחינם. מה גם, שיש לי בעיה עם לקנות ככה, באינטרנט, ולא לקבל משהו מוחשי. בדיוק כמו עם האלבום של רדיוהד, שזו מחווה נורא יפה אבל זה גם ממש מרגיז שאין אלטרנטיבה אחרת (חוץ מהספיישל אדישן שעולה 40 פאונד, אז מן הסתם זו לא אלטרנטיבה). אם אני קונה אלבום, אנ ירוצה לקבל אלבום. לא אוסף שירים על המחשב, אני רוצה דיסק, חוברת, קופסה, משהו לשים במערכת ולא רק בשאפל במדיה.

shiray

New member
וזו הסיבה שאח"כ לא יכלתי לקנות כרטיסטורי

לארה"ב, עד שכל הקקות שקנו באייטונס קנו את כל הכרטיסים, ונשארה לי שורה SS (ולא, זה לא אני המצאתי כדי שיהיה שחור ומצחיק... זה אמיתי!)... קיצר השטויות של האמריקקים מעצבנות אותי... ולגבי זה שהיא מוכרת, גם לי זה הגיוני, למרות שאולי היה צריך מחיר יותר הגיוני- אפשר לקנות דיסק מהשורה במוזיקה נטו ב45 שקלים! ועוד אם רוצים לקנות כמה...

למעלה