"american dad"

selotape

New member
"american dad"

שום קשר ישיר לסימפסון או פיוצ'ראמה אבל רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הסדרה?... היא מהיוצרים של פמילי גיא...ולפי המראה הראשוני שקיבלתי עליה היא בדיוק אותו דבר רק רמה אחת פחות... רציתי לשאול אם מישהו ראה אותה ויש לו איזשהי דעה מגובשת עליה...אני אישית לא ממליץ עליה יותר מדי אלא אם כבר מיציתם את סימפסון, פיוצ'ראמה ופמילי גיא הקיצר...זאת לא סדרה ידועה ממש אז תגידו אם אתם מכירים!

GK_FF

New member
לא, אבל..

אף פעם לא הייתה לי חיבה לפאמילי גאי ולכן חשבתי אולי פשוט לנסות אמריקן דד במקום, עכשיו אני סתם לא יודע מה לעשות.. יצא לך לראות Drawn Together?

noaya

New member
או, זה דווקא מוצלח!

אפילו האנק עזריה - כן, כן, האנק עזריה אהובנו מ"משפחת סימפסון"! - אפילו הוא התארח שם. מומלץ מאוד. לא באותה רמה של סימפסון ופיוצ'רמה, כמובן, אבל מלא בבדיחות מעולות.

noaya

New member
שמחה שאתה סומך על ההמלצות שלי.

הפרק המומלץ ביותר - דומני שהיה זה החמישי, לא זוכרת את שמו, זה עם בת-הדודה המפגרת של קלרה.

GK_FF

New member
מה?!@

רגע.. ואני חשבתי ששתי הודעות שמשורשרות אליי מדברות על אמריקאן דדי. את פשוט כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך צודקת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לך מושג זה פשוט "הפרק הקלאסי", פרק אדיר, קורע, פשוט מצוין, בהחלט הפרק הכי טוב בdrawn together.

noaya

New member
Fifty bucks!

צחקתי איזה כמה דקות רצוף כשראיתי אותו. "No, leave the helmet on." (לא עולים לי ציטוטים אחרים מהפרק, אבל אוי, כמה שהוא מוצלח!) אגב, האנק עזריה יקירינו התארח בתור שליח הפיצה בפרק עם שליח הפיצה. נועיה, כי המדורה לא הצליחה.

Evil Beast

New member
סדרה מצחיקה בטירוף!!!

כל כך חבל שלא משדרים אותה בביפ.. זה פשוט מצחיק. אבל עדיין שאפל>כולם.

למעלה