AMC

JoHnYmYsTeR

New member
AMC

אני לא יודע מה אצלכם,אבל שחקנים שבמנג'ר הקודם שהיו פשוט שחקני מפתח,פשוט גרועים השנה. ובכלל העמדה הזאת לא משפיעה בכלל,שחקנים כמו רונאלדיניו,באלאק וקאקא אולי השחקנים הכי טובים במשחק במנג'ר הקודם,פשוט לא יעילים במשחק הזה ומדי פעם יש להם משחק טוב. רק לי זה קרה?

sok777

New member
אני מסכים איתך ב-100%

וזה היה מצוין בFM 2005.. הייתי קונה את באלאק והוא היה פשוט מעולה עד גיל 34. עושה עונות חבל על הזמן כובש מלא וכו' וגם רונאלדיניו.. עונה אחת רונאלדיניו סיים לי עם ציון 9.12 או משהו בסגנון.. אני יחפש את התמונה.. ואגב, הוא שיחק עונה שלמה.. בערך 35 משחקים וכבש מלא.. ב2006 בקושי הם משפיעים וחבל.. השנה כל מי שהתפקיד שלו הוא DM מוציא כל משחק לא פחות מ-7, לא משנה ניצחון או הפסד ולרוב יותר מ-7 וזה כאילו הפליימיקר אבל לדעתי זה לא הכי טוב.

sok777

New member
הנה התמונה..

9.05.. 43 משחקים 38 שערים.. 48 אסיסטים.. ואיי היה לי ממש כיף ב-FM 2005.. היו לי עונות פשוט מעולות עם בארסה ומנצ'סטר.. אני רואה עכשיו תמונות שלי עם בארסה בניצחונות 7-1 על אספניול שפרדי אדו כובש רביעייה או 12-0 על איבר [גם נחמד..] וכל מיני.. היה נחמד.. 8-1 עם מנצ'סטר על ניוקאסל.

דנוך86

New member
איזה באסה

שה-FM החדש משקף יותר את המציאות...למה ממתי באלאק הוא סקורר?!

מסכים ../images/Emo45.gif

רונאלדיניו אמנם מצויין, אבל 38 שערים ו-48 אסיסטים ב-43 משחקים גם אלוהים לא יכול.

JoHnYmYsTeR

New member
אף אחד לא ביקש סקורר

אבל לפחות שיצטיין במשחק אחד מתוך שניים לפחות..בכל זאת שחקן ברמות האלה,ובמציאות,כל פעם מצטיין אצל באיירן..ובFM החדש כל משחק שלו זה או 6 או 7 ופעם ב..מוציא 8

sok777

New member
../images/Emo45.gif בדיוק! מי בכלל דיבר על סקורר?

אמרתי שבFM 2005 הוא היה סקורר זה לא אומר שאני מצפה שזה מה שהוא יהיה ב-2006 ושיהיה תותח כמו ב2005 אבל אולי משהו ששואף להיות אפילו דומה? תפסיקו לנסות ולגרום לאנשים לצאת מטומטמים.

למעלה