Ambivalence

3 שרונית

New member
מוזר

יש לי 2 מטבעות אחת מכסף ואחת מזהב, ויש לי מוט לבן שאיתופתחתי את הריצפה ומשם לקחתי מטבע זהב. וקיבלתי שתי פחיות מהמכונה.

3 שרונית

New member
מקס תבדוק בחדר השני, או במעלית

כי ככה נעלם לי המוט ומצאתי אותו חחח

3 שרונית

New member
ויש גם

2 פתקים, אחד קחבלתי מאיפה שהפחיתהכחולה ואחד מהמעלית יחד עם המוט

מקס6

New member
איך ,שאני עובר לחדר השני החפצים ,,,,,,

נעלמים ,היכן יש מוט?

3 שרונית

New member
בחדר הראשון

תפתח את הכספת האפורה שם יש מוט יש עוד פתק מתחת לפחית אתה צריך לקחת איתך את החפץ שאתה רוצה לחדר השני בינתיים : פתחתי את הפחיות,הלשונית שלהן התפרקה, ויש חור ליד המכונת שתיה אז שפכתי אותן לשם, ואז בחדר השני, ברצפה יש צורות

נסנסית

New member
לא מצליחה לפענח את הקוד

לקחתי את הפחיות, את הגלגל שפותח את המעלית שמתי בארון גלגלי השיניים, חסרה צורה ולא יודעת איך לפתוח את הצורות שברצפה אם משהו התקדם עזרה -אפשר?

3 שרונית

New member
שימי לב

אם שמת את הגלגל הכחול אז תקליקי על הידית, ואז בחדר השני תיראי שה"שעון " משנה מיספרים, לכל צורה יש מספר, כל הקלקה תשנה .... עכשיו, יהיו לך בסופו של דבר 6 מיספרים אבל את יכולה להכניס רק קוד של 4 ספרות..זה קל, את תיראי טיפ: אותו קוד נכנס פעמיים תדאגי שהמפתח יהיה תמיד בחדר עם המכונת שתיה. שימי לב שיש לך את 3 הפתקים ותעקבי אחרי מה שמופיע בהם (תחזירי את הגלגל הכחול למקום שלו אם עקבת תקבלי משהו, שימי במשהו את המפתח .... בהצלחה, לילה טוב

נסנסית

New member
שרונית?

יש לי את המספרים לא מצאתי אחד מהפתקים אבל מנסה לשבור את הראש ועדיין לא הצלחתי יש עוד רמז? או הקוד בבקשה

3 שרונית

New member
הפתקים והקוד

אחד בכספת איפה שלקחת את המוט השני מתחת לאחת הפחיות השלישי במתקן של הפחיות , נדמה לי שבכחולה. הקוד : 8217

למעלה