Amazing Race 903

walking

New member
דעות על הפרק ../images/Emo58.gif

אחלה פרק במרוץ למיליון, הכי טוב העונה. אהבתי את המשימה עם ה15 אלף בובות בבושקה האלה, ביחד עם הזמן והייאוש שמגיע עם המשימה הזאת המשתתפים עוד התחרפנו מהמוזיקה הרוסית שניגנו ברקע
. רוסיה אחלה מדינה ואהבתי איך דניאל ודני כל פעם דפקו את ה2 מילים שהם למדו במטוס, "ביסטריי, פז'לוסטה" שזה בפירוש מהר יותר בבקשה וכל פעם הם אמרו את המילים האלה אחרת
הסוף בלי הפיט סטופ גם לא הפריע ואני מחכה לפרק הבא, נראה בכאילו הם בגרמניה/שוויץ/אוסטריה אלוהים יודע איפה..
 

willo

New member
../images/Emo58.gif 903 (או 904 לפי גישה אחרת)

פרק נחמד בסה"כ. הקטע הראשון הראה עד כמה אגם וזוגתו (שתחייה) הם ג'ונתן וויקטוריה לעניים (וזו בהסיבה ששמחתי שזה פרק ללא העפה כי הם הגיעו גבוה מדי), ואחרי שהם הצליחו להגיע לאוטובוס השני (ואני לא מבין למה שלושה אם רק זו אחד היה על השלישי) שמחתי שכולם היו על אותה טיסה. בסה"כ אני מחבב את רוב הצוותים, למעט אגם וזוגתו המעצבנים וריי ויולנדה הסתמיים (למרות שבמחסום היא הראתה אישיות (גם אם שטוחה). אפרופו המחסום היה נחמד לראות את המתקשים (במיוחד יולנדה והאימא). המעקף היה מעניין, חבל על ההיפים והזקנים שסתם התברברו, לפחות ההיפים חיפו על כך. הרומן בין הבלונדיות לבנים דביק יותר מדי. לפחות לפי הבקרוב באתר יהיה עניין בשדה התעופה, אני מקווה שזה לא סתם מתח מדומה.
 

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

האאא, סביר, לא ממש אוהב את הקטעים שהמירוץ באירופה... לא ממש שמתי לב שהפרק נגמר או שלא הזכירו את הפיט סטופ ככה שהופתעתי מ"ההמשך יבוא", שבד"כ מופיע בפרקים מאוחרים יותר. הצחיק אותי הפרק ששתי קבוצות עם אנשים שלא יודעים או גרועים בשחייה בוחרים את אותם אנשים לרודבלוק שכתוב בו "מי מוכן לטבילה?" ועוד במקום עם בריכה ליד, האאא... לא יודע, אולי לא אתם?! ההיפים מתחילים לעצבן אותי, מעניין אם חלק מהקבוצות חשבו על לדרוס אותם שהם קפצו להם על החלון... פרק הבא, יש לי הרגשה שהאמא והבת או החנונים הולכים לעוף.
 

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 903

אחלה פרק אחלה מירוץ. רוסיה מדהימה כמו בפעם הקודמת שהם ביקרו שם. מאוד מותח, הרבה תהפוכות בסדר הצמדים כל מה שצריך בשביל עונה מצויינת. מחכה בציפיה לפרק הבא.
 

IdaNowinski

New member
../images/Emo58.gif 903

אחלה עונה ואחלה פרק. רק לראות את הריקאפ של מה שקרה שבוע שעבר כשזוג הזקנים נשאר במירוץ העלתה לי את הסעיף ("OH MY GOD!!!!") אבל אז התחיל הסיבוב הבא עם ההיפים שכל פרק קורעים אותי מצחוק. מי עיצבן אותי הפרק ? - הזקנים (ההסבר למעלה). - לייק שאני לא אתפלא אם בפרק הבא הוא מוריד לאשתו איזה זפטה לראש. - האמא המרגיזה של נטלי פורטמן שלא יודעת לשחות ונכנסת לפניקה. - נהגי מוניות רוסים. הקטע עם הכאילו פיט-סטופ היה שקוף ומוזר שג'רמי והשני בכלל נפלו בזה...לסיכום פרק טוב ושבוע הבא מחכה לנו פרק מעניין ביותר. HAIL YEAH !
 

Brockster

New member
../images/Emo58.gif 903

פרק מאוד אינטנסיבי, שהשאיר אותי מופתע לגמרי כאשר פתאום הופיעה לי ההודעה של "TO BE CONTINUED". בכלל, זו העונה הראשונה של TAR בשבילי סתם כי כל ההפסקות האלה בלוסט, פריזן ברייק, עב"נ וסמולוויל השאירו אותי בלי סדרות לראות, אבל אני חייב להודות שיש משהו מרתק בסדרה הזו
אמנם בארנט רחוק מרחק של שנות-אור מהגאונות של סרבייבר, אבל גם המירוץ יודע לספק רגעים דרמטיים פה ושם. גם אני תמהתי במשך כל הצ'אלנג' של הבריכה, למה לעזאזל האמא ויולדנה בחרו לקפוץ? אז יש לך איזה פחד מצלילה \ את לא יכול לשחות בכלל. אז זה זמן טוב להתגבר על פחדים שיש לך כל החיים?!?! מפגרים. בכל מקרה, היה מצחיק לראות שהגברברים הרוסיים בבריכה היו יותר ג'נטלמניים מאשר עמיתיהם הברזילאיים, ובמקום לבדוק ליולנדה את האנטומיה ולשרוק על שריקות, הם אשכרה עודדו אותה. אהבתי
האמא הלטינית יצאה היסטרית ברמות. כאילו, הרמז היה מה? 20 ס"מ מתחת לרגליים שלה?! והיא עושה סרטים כאילו היא צריכה לגעת בתחתית של הבריכה. מסכנה נטלי
 

maya567

New member
../images/Emo58.gif 903/904

אחלה בחלה של פרק. מצחיק שבקושי עברו שלושה פרקים לעונה, וכבר עושים פרק TO BE CONTINUED. לא השתנה יותר מדי מבחינת הפייבוריטים שלי. בי ג'יי וטיילר וג'רמי ואריק מובילים בראש. פראן וברי מוזמנים להתפגר בתחנה הבאה.
 

MiriOrit

New member
רגע, איזה פרק שודר. 904 או 903??

כי בבוקר שמתי להוריד רק את 903
 

maya567

New member
העונה הזאת יש בלבול במספרים

בחלק מהמקומות מספרו את הפרק הראשון כ-2 פרקים. אז זה או 903 או 904. תלוי מי מספר את זה.
 
כן אני בהתחלה הורדתי את 903

התיישבתי לראות בשיא ההתלהבות פתאום קלטתי שמשהו מוזר פה... ואז נפל לי האסימוןןןןןן איזה מבעס זההה אז ראיתי ת'פרק יום למחרת...
 

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif903

פרק מצוין. אלוהים, שני הזקנים האלה הם צמד המטומטמים הכי גדול שפגשתי. הם צריכים להירקב כבר. ונדזירה עדיין קוליות, אבל בעיקר דזירה. הבנים החרמנים מתחילים להיות מעיקים, אבל הם פשוט צמד טוב. יולנדה סוף-סוף הראתה אישיות: "Maybe you should've picked your own damn detour", משעשע. כנראה שהצמד הזה טוב רק לשורות מחץ. זוכרים את הדיאלוג של ריי ולייק מהפרק הראשון: "I'm Lake, like the ocean" "Ray, like the sun". אה, ומילה על לייק: איכסה!
 
למעלה