AMA 2014

Headspace

New member
אהבתי, חבל שהאיכות לא משהו

כי אין לי כח לראות שוב והיא השקיעה

spiceupmylife1

New member
אהבתי ממש

לגמרי עשה לי את הבוקר , ראיתי את זה מוקדם בבוקר :)

אהבתי ממש, היא כאילו ניסתה לעשות את הקליפ בלייב, לדעתי די הצליח לה :)

Nightingale5

New member
וואו זה מושלם!!!!! היא מושלמת

חבל באמת שאין באיכות יותר טובה (אשמח אם מישהו ימצא ויעלה לעצלנים
)

Nightingale5

New member
ראיתי אתמול פעם ראשונה

כשנכנסתי לפורום להתעדכן אחרי איזה שבועיים שלא יצא לי לקרוא כאן

קליפ מושלם לשיר מושלם, באמת שטיילור היא הדוגמה לזמרת מושלמת!!!

spiceupmylife1

New member
לגמרי!!

השיר הזה לגמרי התאהבות משמיעה ראשונה

ואז הגיע הקליפ
וההופעה
|לב|

והיא פשוט מושלמת

candyheart

New member
הופעה טובה!

השקעה מטורפת בהופעה כמו תמיד. אהבתי את הההעברה של הקליפ לבמה אם כי זה היה לפעמים יותר מדי אחד לאחד. גם הפרצופים המטורפים שהיא ניסתה לעשות לכל אורך ההופעה נהיו קצת מגוחכים באיזשהו שלב, אבל זו במה והופעה חיה מצד שני, אז מותר להגזים.
&nbsp
אני מאוד אוהבת את כמות ההשקעה שטיילור נותנת בהופעות שלה וזה באמת כיף גדול, בעיקר כשהיא נכנסה לפופ ועכשיו "מרשה לעצמה" לעשות יותר, אבל אני מבינה את מי שאומר שמשהו חסר. זה לא שאין לה כריזמה, כי לדעתי יש לה, אבל משהו לא עובר עד הסוף.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Headspace

New member
היה הרבה פוטנציאל

הופעה סבבה, לדעתי היה אפשר לעשות עם השיר הזה משהו יותר טוב בלייב, גם אם את לורד.

candyheart

New member
לורד היא לורד. לא רואה אף אחד.

כבר התרגלתי לכיווצים והתנועות המוגזמות האלה...היא עושה את זה כל הופעה. סה"כ אחלה הופעה...היא לא צריכה הרבה שטויות מסביב.

GM1988

Well-known member
חח זה נראה שהיא מנסה להיות רצינית וקריפית

אבל זה יוצא דיי מצחיק בסופו של דבר

השיר בינוני, ההופעה, מצחיקה.

Headspace

New member
דווקא מחמיא לה לשם שינוי

בגרסה הקצבית היא לא מצליחה לשיר חצי ממה שהיא שרה כאן, אבל לטקס פרסים זה ממש משעמם.

candyheart

New member
אויש. באמת מביך!

דווקא Love Me Harder היה סבבה, אם כי האינטרקציה בינה לבין דה וויקנד הייתה קצת מפוחדת והוא בכלל נראה מאוד מתרגש.
&nbsp
שני השירים האחרים - ממש בדיחה. מי את חושבת שאת? עיבודים מיותרים מאוד ועדיף שהיא הייתה מופיעה עם העיבודים המקוריים (או משהו קרוב לזה) ואז מאיטה עם Love Me Harder או לחלופין שמה אותו בהתחלה.
&nbsp
ואני חייבת לציין שהצילום של האנשים בקהל זה אחד הדברים היותר משעשעים בטקסים האלה. חלק רוקדים ועפים על עצמם (טיילור סוויפט בהופעה של לורד - ובכלל - תמיד היא הכי אדירה בקהל) וחלק עם פרצוף של "מה לעזאזל אני עושה כאן?" כמנו ההוא מהלהקה עם השיר Rude.

&nbsp
&nbsp

למעלה