אני הכי אהבתי את ההופעה של קליי ורובן, קליי שר מדהיםםםם [רק מי לעזאזל בוחר לו את הבגדים???] והוא גם זכה ב FANS CHOICE !!! עוד מועמדים שם: ביונסה, ג'סטין, 50 סנט וכן כן האמריקאים הצביעו קליי אייקן! תמיד ידעתי שאני אוהבת אמריקאים! יש להם טעם
בואנה פינק הזאת יודעת לשיר!!!!! לשם שינוי גם ברטני עשתה הופעה טובה (גם שעמתי את הדיסק שלה יש לה איזה שיר או שתיים טובים) אם כל הענין העתדני! חבל שמדונה לא באה לשיר איתה אבל היא בטח יותר מידי עסוקה בלקדם את הספר ילדים שלה (אגב מדונה זכתה באומנית הבנילאומית הכי טובה
) *אשנטי* אני מאוהב באה!!!!! אני וחבר שלי ראינו ת'טקס בשידור חוזר הוא אומר לי מי זואת הכוסית הזאות?? אני קולט את אשנטי אף פעם לא היבנתי איזה כוסית היא!!!! וגם לה יש קול לא קטן!!!!! בקיצר הטקס הזה היה ממש יפה!!!! חבל שכרסטינה לא היפיעה את השיר החדש שלה כי שנה שעברה שהיא הופיעה עשתה הופעה חבל על העולם!!!!
את ההופעה של קליי ואחכ שהוא שר עם רובן, אם שמתם לב כמה זמן הוא החזיק את התווים שלו!! ואוו זה היה ממש לא אנושי! רובן הפסיק את התו באמצע ושר משהו וקליי פשוט המשיך להחזיק את התו, זה היה מהמםםם...
רבע ממנו ישודר בשבוע הבא בערוץ 3 מתורגם. הטקס המלא שודר אתמול בערוץ סטאר וורלד, 3 וחצי שעות כולל השטיח האדום והטקס עצמו. ערוץ 3 בטח ישדר "קטעים נבחרים"... משהו כמו שעה.
מה מו מי כמה למה? ופינק הופיעה????? אוףףף למה פיספסתי?? זה שודר באמטיוי? הבנתי שזה שודר בסטארוולרד אבל יש לי יס ככה שנדפקתי יש למישהו את רשימת ההופעות? שאני ידע אם שווה להוריד