Alright, Guys!

Pixy led

New member
Alright, Guys!

חברים יקרים, מתנצלת על העדרותי בזמן האחרון, וחייבת להודות שהיא כנראה תמשך... הסיבה העיקרית היא נסיון לנצול מירב החופשה שנותרה לפני התאריך 18/08, שבו אטוס למשך חמשה חודשים למינסוטה במסגרת חלופי-תלמידים. אני לא מתחברת הרבה בזמן האחרון, כי אני צריכה להעביר את הזמן בסדורים אחרונים, פגישות עם חברים, זמן עם המשפחה וכל-מני נסיעות. אז אל תשכחו אותי.
אני מקווה שאוכל לכתוב לכם מארה"ב, אבל לא נראה לי שיהיו מרוצים ממני בתכנית החלופים אם יגלו שאני כותבת בפורום BDSM. הממף, הם והדעות הקדומות שלהם.
אז בינתיים, כל טוב לכולם! בהרבה אהבה, מיכל
 

אייבורי

New member
פיקסושששששששששש

ראשית טיסה נעימה. תהניי מכל רגע משהותך. חוצמזה, את לא חייבת לגלות להם הכל. למרות שמההכרות שלי עם אנשים בארה"ב הם מאד פתוחים לנושא, כמו כן זה מאד מקובל שם ויש המון אנשים ומועדונים מתאימים. אז (עושה עם האצבע) אל תתני להם לעבוד עליך
 
לא נשכח, השתגעת?

ואם את צריכה להכנס לפורום, אז תקפצי לבקר, אצלי אין בעיה של שמרנות ודעות קדומות בבית...
 

העצלנית

New member
פיקסי תהני המון

ואני אחשוב עליך בזמן שאני אסתובב בבגדים ירוקים ומכוערים, בקרוב.
 
למעלה