ALMOST WILD

illuSioniSt 89

New member
ALMOST WILD

היי כולם, לפני כמה ימים ניסיתי להגיע לווילד. ניסיתי לא לזוז, ולהיות מרוכז בנשימות שלי. הרגשתי רעידות, והייתה לי את ההרגשה הזו של "נמלים" (כמו כשיושבים על רגל, ואז זורם דם..), ובנוסף בידיים הייתה לי הרגשה חזקה מאוד של חום. בקיצור הייתי דיי משותק עם ההרגשה הזו למשך דקות ארוכות, אבל לבסוף נרדמתי. השאלה שלי היא, מה קורה אחרי השלב הזה
ומה לעשות כדי לא להירדם

sh00sha

New member
אחרי שלב הזה בדרך כלל מגיעות ההזיות

וזה נכון, קשה מאוד לשמור על עירניות. סביר להניח שאם היית מצליח להתרכז היית מגיע לשלב ההזיות ויכולת להיכנס לחלום. אין לי המלצות כיוון שגם אני ניחנת באותה בעיה, בערך פי 70 גרועה יותר. אני בכלל לא מצליחה להתרכז ולהירדם... אני מאבדת ריכוז אחרי דקה, וכמובן שלא מגיעה להישגים... השיתוק היחיד שלי היה בשלב כלשהו של הלילה, ולא דמה כל כך לשיתוק מבחינת מודעות.... אני מאחלת לך המון בהצלחה כי בכל זאת נשמע שאתה ממש קרוב לווילד!! שלך, סבתא שושה.

9Interrupted

New member
בתור בסיס- אימון.

מהניסיון שלי עם שיטות לחלימה צלולה זה רק אימון, וזמן- אני בטוחה שאתה מכיר את הטיפים הבסיסיים, ומכאן אתה צריך לפתח סגנון משלך..ליצור את התחושות והדרכים להכנס לחצלול- ללמד את עצמך.. למשל אצלי; אני בדרך כלל מאבדת מודעות בהתחלה ובכלל הבעיה היא לא להמשיך מהרגע של ה"טראנס" הזה לתוך החלום הצלול, להפך- לפעמים זה אפילו מעיר אותי ומזכיר לי לחצלל=] אם זה יעזור במשהו, אתה יכול לנסות פשוט להתרכז במשהו, נורא אפקטיבי להתרכז במשהו מוחשי שאתה יכול להרגיש- הגוף שלך.. כי באותו רגע רוב השינויים הם בגוף שלך ובמחשבה שלך- יהיה קשה להתרכז במשהו מופשט או ברעש מבחוץ..אתה יכול להתרכז בגוף שלך ובתחושות בו, או בנשימות שלך, ואפילו באותו רגע- בכל מה שאתה חווה- פשוט להתרכז בזה...וזה בכל זאת מוזר שדווקא ברגע הזה אתה מאבד את המודעות..\=

למעלה