ALL THE STARS ARE SHINNING

LeBronJames

New member
ALL THE STARS ARE SHINNING

רוצו מהר להצביע לאול סטאר, נשארו לכם רק כמה חודשים, ועליכם לבחור 25 פעמים. אני בחרתי כבר פעמיים, מה איתכם?

SlamminDino

New member
לברון , תודה רבה על הלינק

והנה מה שיהיה לנו פה. כל אחד ייעשה רשימה של השחקנים שהוא בחר ונעלה את הרשימה של כל אחד ואחד לפינת המאמרים בתוספת תמונות של השחקנים אותם הוא בחר. זה יהיה ממש יפה!! אז להצביע ולהשפיע... ולא לשכוח כמה דברים-- יש שחקנים טובים שעדיין לא הספיקו להתחמם!! יש שחקנים שאנחנו פחות מכירים והם ממש טובים וכדאי לשים אליהם לב. והדבר הכי חשוב אולי-- משחק האולסטאר השנה יקבע את יתרון הביתיות בוורלד סיריז. 15 מ 17 הגמרים האחרונים הקבוצה הביתית לקחה את האליפות!! אתם יודעים מה זה אומר? שצריך לבחור שחקנים טובים!!!

Blood

New member
החלטה מצוינת של באד סיליג..

האולסטאר יהיה תחרותי מתמיד..

LeBronJames

New member
וואו! לראשונה יהיה עיניין

באול סטאר! או שהחוק הנחמד הזה היה גם קודם? איך קבעו ביתיות בשנה שעברה? כשהמשחק המרתק שהיה לנו הופסק דווקא בשיא המתח באקסרטרה אינינגס? הטילו מטבע? או שהמשחק הזה יקבל משמעות לראשונה מזה 76 שנה? הקץ לשואו טיים? ומה יהיו החוקים במשחק? של הנאשיונל ליג או של האמריקן? יש דסיגנייטד היטר? מי הפיצ'רים?? האם ילמדו לקח ויוסיפו מגישים למשחק? הבחירה שלי מצורפת בתמונה, ויש לי שאלה (עדו אחת!!) האם אתם בוחרים שחקנים טובים בשתי הליגות, או שאתם בוחרים את השחקנים שאתם אוהבים, ולא בהכרח הכי טובים. עלתה במוחי הקודח מחשבה- לבחור זבלים באמריקן ליג! שהם יפסידו והביתיות תלך , בעזרת השם- לג'יאנט מהנאשיונל ליג!! לא ספורטיווי, אז אני לא יעשה את זה. ובכלל, המועמדים לאול סטאר הזה הם כל השחנקנים במייג'ורס או שרק מועמדים נבחרים, בדומה לאול סטאר של הNBA? אני ראיתי בחירה לא רעה בכלל..

למעלה