ALL I KNOW- התוצאות

ALL I KNOW- התוצאות

התשובות לשאלות: 1.מס' דיסקים שקלי הוציאה עד היום: 2 דיסקים. 2.תאריכי יציאה של כל אחד מהדיסקים: טנקפול- 15/4/03 ברייקאווי- 30/11/04 3.כמה מהדורות יש לדיסק breakaway: 3. אמריקאית, אירופאית ואוסטרלית. 4.מס' הסינגלים שקלי שיחררה בארה"ב,ובאירופה: 10 בארה"ב, 5 באירופה. 5.מס' הDVD'S שקלי הוציאה ושמם: 2. מיס אינדפנדנט, והייזל אייז 6.מס' השירים שיש לקלי בדיסק thankful: 12 7.מס' השירים שיש לקלי בדיסק breakaway: 12 8.מס' הקליפים שקלי הספיקה לצלם עד היום: 12 9.מס' השירים שקלי הייתה שותפה בכתיבה שלהם משני האלבומים: 10 שירים 10.מס' הפרסים שקלי זכתה בהם ב2005 : 21. 11.מי ביים את הקליפ BOY: Vadim Perelman 12.איך קוראים לילדה מהקליפ של breakaway : גם אנחנו לא יודעים
אז כולם צדקו. 13.כמה שירים השתתפו בפסקולים של סרטים,ואיזה: 4. ריספקט, הבעיה באהבה היא, ברייקאווי וולק אווי (בפסקול של הפנתר הורוד) 14.איזה שיר של קלי מופיע בשני הדיסקים שלה: ביוטיפול דיזסטר 15.איזה שיר היה אמור לצאת במקום SUBG: WALK AWAY 16.מה היה השיר האחרון שהוקלט לbreakaway: BTHE 17.איזה שירים הפיק לה המפיק מקס מרטין: סינס ובהיינס 18.מה החברת הפקה של קלי: RCA 19.איזה חברה מייצגת את קלי בארץ: הד ארצי 20.מה שם הדואט שיש לקלי באחד הדיסקים,ועם מי היא שרה אותו: טמרה גריי +השאלה הנוספתP: 21.מה השיר הכי ארוך בכל הדיסקים של קלי,וכמה זמן הוא נמשך: WIYH הנקודות שכל אחד צבר...
timtamtum1- 16 נקודות
Addicted To You- 16 נקודות
Beautiful Disaster- 14 נקודות
איוששש5000 - 14 נקודות
otollo- 13 נקודות
Deanb- 13 נקודות
a k c- 12 נקודות החלק הבא..בקרוב

timtamtum1

New member
אל תפילי את הכשלון שלך עליי.

לאן הלכו עוד 5 נקודות ליאור? לאן?!
ותנוחי$:

Hangman Jury 87

New member
-Breakaway יצא ב-2004? ../images/Emo12.gif

טוב לדעת... גיליתי אותו (ואותה
) שנה אחרי... (דצמבר 05)

otollo

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo51.gif

לפחות הגעתי למקום כלשהו

Shai B

New member
וואי, איך פספסתי את זה?!../images/Emo12.gif

היי לכולם, זוכרים אותי?
אני יודע שדי נעלמתי בזמן האחרון, למרות שאני תמיד נכנס לקרוא, פשוט אין לי יותר זמן להגיב. בחודשים האחרונים התחלתי ללמוד וגם קודמתי בעבודה לתפקיד יותר בכיר, וכל זה פשוט גוזל לי את מרבית היום. למרות הכל, אני תמיד נכנס להתעדכן כשיוצא לי. אני ממש שמח לראות את רובכם עדיין פה (הדר
, אסי, תמיר,דין...איפה מתן?
), ואני בהחלט מתכוון לרשום קצת יותר כשיהיה לי קצת פחות לחוץ. אני מבטיח. בכל אופן, השאלון נראה ממש קל
וכל הכבוד לעונים נכונה. סחטיין על הידע

ליטול B

New member
ברוך השב../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

ואממ השאלון לא כזה קשה אבל גם לא כזה קל
לא פלא שאתה אדום

timtamtum1

New member
היי הנה שי!

טוב לראות אותך[: ובהצלחה בלימודים ובעבודה

a k c

New member
../images/Emo109.gifאני דיי בורה../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

כל הכבוד לכולם

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאיזה קקי../images/Emo122.gif

אני עמדתי לשלוח, אבל ראיתי שאין לי תשובות ל-6 וחצי שאלות, ועכשיו אני רואה שרק ל-5 וחצי כי השם של הילדה לא ברור
טוב, בהצלחה לכולם!

למעלה