All hail the king nutty
M MissKite New member 14/2/08 #2 ../images/Emo41.gifנצל"ש../images/Emo41.gif היי, זאת ג'קי (כדור המזל שולט -.-, מה חשבתי לעצמי?) החלפתי כינוי . מקווה שאתם זוכרים אותי ...
../images/Emo41.gifנצל"ש../images/Emo41.gif היי, זאת ג'קי (כדור המזל שולט -.-, מה חשבתי לעצמי?) החלפתי כינוי . מקווה שאתם זוכרים אותי ...
M mordillogirl New member 16/2/08 #3 ../images/Emo71.gifזוכרים../images/Emo98.gif ואני עוד סנילית אבל כדור המזל באמת שולט
M mordillogirl New member 16/2/08 #4 ../images/Emo71.gif../images/Emo207.gifפורום אהוב ומדהים ו~התחנפויות~ בקומונה הקטנה והחביבה (שאולי שמעתם עליה *אהמ*שיודרור*אהמ*) יש תחרות לכבוד ספיישל 10000 הודעות וכולם אדומים לשבוע. מי שהכי הרבה אנשים מצביעים לו נשאר אדום אז אם קצת משעמם לכם אולי תיכנסו ותצביעו לי? D: (ואם תרצו להצטרף גם זה יהיה נחמד ) לקומונה לשרשור של התחרות ואני ענת למי שלא יודע
../images/Emo71.gif../images/Emo207.gifפורום אהוב ומדהים ו~התחנפויות~ בקומונה הקטנה והחביבה (שאולי שמעתם עליה *אהמ*שיודרור*אהמ*) יש תחרות לכבוד ספיישל 10000 הודעות וכולם אדומים לשבוע. מי שהכי הרבה אנשים מצביעים לו נשאר אדום אז אם קצת משעמם לכם אולי תיכנסו ותצביעו לי? D: (ואם תרצו להצטרף גם זה יהיה נחמד ) לקומונה לשרשור של התחרות ואני ענת למי שלא יודע
B Beautiful Tragedy New member 16/2/08 #5 אאאא../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif אפשר להצביע לי!~
M mafakit New member 20/2/08 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif תתחנפי גם את