all good things

all good things

סיים היום את TNG ב-STAR ולאף אחד אין מה להגיד? זו אכן יצירת מופת אבל מספר נק' יש לי:
איך זה שבתקופת העבר הם כ"כ נעינו לקריזמה של פיקארד? יש גבול
איך התופעת אנטי טיים שאמורה לנוע לאחור נעה גם קדימה וגם אז, תוך שש שעות להגיע לגודל של יותר מהאנטרפרייז בצורה כמעט ספונטנית לאחר שבמשך השד יודע כמה זמן כלום לא קרה? אני לא מתיימר להיות פיסיקאי סטאר טרק אבל זה קצת לא מסתדר.
רייקר מוצב בסטאר בייס 247... הממ...
מה לדעתכם רצה להגיד לו קיו בסוף? לפי דעתי שהקיו הוא בתכל'ס בני אדם שהתפתחו בעתיד וחצו את מגבלות הזמן. אבל כנראה זה רק אני.
הפרק הסתיים ב-"the sky is the limit". כמה פואטי. עוד מישו?

נראה לי שספיילרתי

זה נחשב ספויילר לדעתכם? הפרק חוגג 10 שנים לשידורו עוד קצת פחות מ-3 חודשים... רוצים לארגן הקרנה בתאריך?

אנחנו מחכים ללוליטה

ואתה מספלר לה את הפרק. בעבר הם הקשיבו למון קפיטן פיקרד בגלל המוניטין שיצא לו, גם אז הוא כבר היה ידוע בתור שחקן תיאטרון בריטי משובח. ושמתם לב שעשו את הפרק הכפול רק בשביל לדחופ את טאשה לעוד שני פרקים??? חלטוריסטית

אין צורך לחכות-אני כאן!!!../images/Emo149.gif

ממ.. אוחח... טוב, נתחיל: 1. טלוויזיה ב-מ-י-ט-ב-ה! זה בהחלט היה הדובדבן שבקצפת, השוקולד של הפרה
, העוגיה שבוניל-עוגיות וכן הלאה וכן הלאה. חתם עונה מצויינת (העונה הטובה ביותר לדעתי) וסדרה נהדרת בצורה נפלאה. 2.חשבתי שיש הרבה סתירות בקטע של אירועי העתיד אבל זה הוסבר בסוף בצורה יפה: הם יכולים לשנות את העתיד והמשפט המושלם ביותר לסיום הסדרה: the sky is the limit.
בכלל אהבתי בטירוף את זה שהסנוב השרמנטי פיקארד סוף כל סוף הצטרף למשחק פוקר!
3.המשך הופעת אורח מעלת זכרונות מתוקה של טאשה היקרה-זה בהחלט היה במקום. 4.אהבתי מאוד את כל רעיון הפרדוקס שנגלה, את ההבנה של הפילוסופיה של קיו, ובעיקר אהבתי את זה שהיחסים האנושיים בין חברי הצוות היו קצת יותר חמים ופתוחים. בכל הפרקים בעיקר ב 6העונות הראשונות המוקד היה על העלילה ופחות על רגשות ויחסי אנוש ובעונה ה 7 זה החל להשתנות ובפרקי הסיום-אין תלונות! הכל היה מציאותי, מרגש, מרתק, מותח (קיללתי כל אחת מ 8 הפסקות הפרסומות!!!!
) 5. למה??? למה
למה
למה נגמר.....

רגע...

זה היה יומיים ברצף שדרסו לך חלק מהפרק, או שבילית בכלא שני ימי ראשון? כי זה יכול להיות ממש באסה...

Bufreak

New member
לא בדיוק זוכר את הפרק,

אבל אני חושב שאפשר להגיד עליו, שבתור פרק אחרון לסדרה, הוא היה מעולה
. הוא סיכם את העלילה של הסדרה, והיה מעניין לכשלעצמו, ונעשה בצורה מרשימה(לדעת אנשים רבים). אבל הכי חשוב: לא היה בו פלאש בק קיצ'י ומעצבן שסיכם רגעים דרמטיים בחיי הדמויות! דוד.

Bufreak

New member
אני בכלל חשבתי שהוא היה פרק גרוע.

לא הבנתי ממנו כלום. זה לא שהוא היה מסובך מדי, פשוט לא היה לי מספיק מעניין בשביל שאני אנסה להבין מה(the hell) הולך שם. אבל אהבתי את הקטע שפיקארד הצטרף אליהם למשחק
. זה היה ממש יפה ובמקום. דוידה.

למעלה