all - אני מסכים כמעט

נחליאלי

New member
all - אני מסכים כמעט

עם כל מה שאתה אומר. אני מודה לך במיוחד שאתה מזכיר לי לא להיות רציני כל כך. גם כשהעניינים רציניים ביותר. זה הרי לא סותר. אני מבקש רק דיון מחודש בהערה אחת שלך: ´חייב להיות מבולבל´. אולי חייב ואולי לא. רק בגלל שנחליאלי כותב בקיץ, לדעתי הלא צנועה, זה לא אומר שהוא ח י י ב להיות מבולבל. גם זה שאיש אחד, שהוא בטח לא כ ו ו ל ם קורא לעצמו all לא מ ח י י ב שהוא יהיה מבולבל. ובסיכום להערתי המלומדת הזאת, אכן, חה חה חהה חההההההההההה.

all

New member
נחליאלי יקר.

הרעיון על הנחליאלי בקיץ הוא לא מקורי, גנבתי אותו מהשיר של מתי כספי. והשם שלי הוא ממש לא "כולם" באנגלית. הכל התחיל בכך שרציתי לרשום את שמי האמיתי ונענתי ששם זה תפוס כבר. החלטתי לרשום את שם משפחתי, התשובה הייתה זהה לחלוטין. החלטתי לערבב סתם אותיות ובאופן מקרי ולא מובן לי, גם זה היה תפוס כמובן. לבסוף היקשתי על המקלדת בעצבים וככל הנראה פגעתי גם ב-CAPS LOCK וכך נתקבל השם הזה. ולומר לך את האמת זו באמת האמת.

נחליאלי

New member
all - carrot nude man

כשלפני מספר שבועות הראו לי בפעם הראשונה איך משתמשים באינטרנט, התחלתי לעשות חיפוש על כל מיני דברים, ולא מצאתי שום דבר מעניין. בסוף ניסיתי carrot. הגעתי לאתר בשם carrot nude man אני ממליץ לך להיכנס - משב רוח מרענן. אני שמח להכיר אותך. על אף העצבנות הראשונית שלי והחשדנות המיותר. באמת שמח. אם תעיין במה שכתבתי בהודעות עד כה תראה שלא הבעתי שום דיעה ´שמאלנית´ מובהקת. כולל לא לטובת חברי הכנסת הערביים, כולל לא לטובת מפגעי הדולפינריום. אבל משום מה נראה לי שהניסוחים מעידים על חשיבה גולמית ובלתי יצירתית, ולכן אני מנסה לאתגר אנשים בכיוון זה. אני קצת תופס עמדה בצד, ונטפל הרבה לניסוחים ולמילים. אתה כבר הבנת (נדמה לי) שאני עצמי לא חושב שאני יודע מה צריך לעשות במצב הנוכחי - ואני מקבל את עצתך על דרכים צדדיות להפיק ממנו הנאה.

למעלה