Alice in chains

Alice in chains

היי, אני מצטערת מראש על הבורות בכל מה שקשור לגראנג', אבל אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי ולענות לי לפי מה שאתם יודעים/ מרגישים. לאחרונה יצא לי לשמוע שירים של AIC וכל שיר שלהם נראה לי כמו מכתב התאבדות: Nutshell- I'd feel better dead Down in a hole Sea of sorrow ועוד ועוד דוגמאות כאלה. זה משקף את ההרגשה שלכם? אתם מזדהים עם המילים של השירים? או שזו דרך של התפרקות אולי? זה עושה לכם אווירה של דיכאון? מכניס רעיונות לראש? מוסיקה שאופיינית לאנשים מסויימים? אני יודעת שאלה שאלות קצת אישיות אבל אני מאוד רוצה לשמוע מה יש לכם להגיד. תודה.

אז חשבת ברצינות

על התאבדות? על זה שיותר טוב שהיית מת? התחלת לשמוע את המוסיקה הזו בעקבות אירוע מסויים? או שסתם שמעת אותם והתלהבת?

שתיקה כהודאה?...

אם אתם לא רוצים לענות בפורום, אני אשמח לקבל תשובה במסר. פשוט מאוד חשוב לי לדעת איך המוסיקה הזו משפיעה, ועד כמה. תודה

George W Bush

New member
תשמעי

המוזיקה הזאת משפיעה בכך שכשהם דורכים על הדיסטורשן - זה בשבילך כשהם צועקים "No!" - זה בשבילך כשהם מנגנים ריף שמסתיים בדד אנד - זה בשבילך כשהם מסכמים במשפט שהכל בסוף הוא כמו בהתחלה, והכל אבוד - זה בשבילך כשהם מרביצים לתופים - זה בשבילך כשהם מנגנים אקורד דיסוננטי ואובדני - זה בשבילך כשהם מקדישים את חייהם לשירים - זה בשבילך וכשהפ מתים - זה בשבילך וכל אחד מודה להם איך שהוא יכול - חלק מזדהים חלקית, חלק מזדהים עד הסוף המר, חלק מתעודדים בכך שהם פורקים את מה שיש להם לפרוק דרך זה, ואצל חלק ההזדהות וההרגשות רק גדלות מישהו פעם אמר שההבדל בין סתם מוזיקאים שגרתיים לבין כוכבים אמיתיים זה שכוכבים אמיתיים לא גורמים לך סתם להקשיב להם - הם משנים לך את כל תפיסת העולם, ומעצבים את הזהות שלך יותר מבית-הספר, יותר מההורים ויותר מכל דבר אחר, ועל זה לעולם נהיה בחוב. ככה זה אצלי, לפחות.

RaSTA La Vista

New member
אצלי זה קצת שונה

אני לוקח את הליריקות הדיפרסיות של אליס ולהקות דיכאוניות דומות, לא רק בגראנג'. נורא חזק. אני נורא מושפע מהליריקות. אבל אני לא נכנס מזה לדיכאון, להיפך, אני לוקח את הדיכאון שיש בשירים, מבין אותו, ובמקום לראות כמה שאני כזה, וכמה שזה קרוב לבעיות שלי, אני רואה כמה שאני לא קרוב בכלל לזה, ושלעומת ליין/קורט וכדומה, אני בנאדם נורא מאושר.. אבל לפעמים אני מזדהה וכואב עם הזמרים. זה הכל תלוי בשיר. חוצמזה, שגם אפשר ללמוד על האדם שכתב את השיר. אולי השיר גורם לך להתפרקות, מבלי שתעבור את אותו תהליך של הזמר. לרוב אותם זמרים כותבים דברים על מוות ובסוף גם מגיעים לשם : )

למעלה