alice in chains -unplugged (DVD)

theriddler

New member
alice in chains -unplugged (DVD)

שלום לכולם ...אני לא כותב פה הרבה (אבל קורא ונהנה מכל רגע) קניתי לעצמי מתנה ליום ההולדת שלי ...את ה DVD של ה unplugged (הייתי בשוק שזכרתי את התאריך...) איזו הופעה מדהימה......כמעט בכיתי בחלק מהשירים (למרות שחרשתי את ההופעה באודיו) לראות סוף כל סוף את got me wrong בהופעה הזאת ...... פשוט חוויה.... כמה דברים מגניבים שלא היו בדיסק השמע ...הקטע ב sludge factory היה מצחיק....(FUCK!) פריצת שיר הקאנטרי של ג'רי (לא יודע אם היה אותם בהופעה בטלוויזיה) אני אשתוק עכשיו לילה טוב

תגיד...

יש אותו בארץ בכלל??? כי אני חיפשתי ולא מצאתי אז ביקשתי מקרובי משפחה בחו"ל שישלחו...

theriddler

New member
היה בTOWER ב ראשל"צ

הייתי ב עזריאלי .....ושם היה חסר.... ..אפשר להזמין בTOWER אם אני לא טועה

DUDE5

New member
אחותי קנתה אותו בטאוור בעזריאלי..

אכן אנפלאגד מדהים!!! גם אני חרשתי עליו. יש לך אולי מושג מה זה המכשיר הזה שליין סטיילי שר לתוכו בשיר "צפרדעים"?

theriddler

New member
לא יודע את שמו

ראיתי את הסולן של גיידנס משתמש בזה גם זה נותן אפקט של מגהפון שכזה...לא?

gonishia

New member
אל תשתוק!!!

איזה יופי אני כל כך אוהבת את אליס כמו שאתה יודע... הרי לך שיעורי בית... תלמד לנגן את נאטשל או דאון אין אההול ותקליט ותשלח לי!!! אתה יודע שאני אוהבת לשמוע אותך שר ומנגן... גם אם אתה יותר גרי מליין!!! אוהבת תמיד!!! וחג שמח!

DUDE5

New member
וכשתצליח לנגן את down in a hole

תגלה לי איך, כי לי זה תמיד יוצא חרא... אין את זה בגיטר פרו...

אני זוכרת את הלילה שבו מצאנו את

DOWN IN A HOLE... זה היה בגינה, בלילה, היינו כמה חברים וגיטרה קלאסית העונה לשם פרנצ'סקה.. ואז ממש במקרה ענת cheezus מנהלתנו האהובה הוציאה את שני הצלילים הראשונים! נבהלתי כי הייתי בטוחה שאליס הגיעו לתל אביב והסתובבתי לעבר ענת במבט המום! על פניה של ענת היה את אותו מבט בדיוק, והשאר הסטוריה..
מה שכן, זה מאכזב לנסות לנגן את זה עם הדיסק כי הגיטרה שם מכוונת אחרת ואז אתה מתבאס ומנסה לכוון ופה ושם וסמטוכות אבל בסוף זה מסתדר והכל נפלא.. נכון שלנגן זה כיף?

CaerBannog

New member
למה להרוס הודעה צינית טובה?

הגיטרה, כנראה לא עונה לשם פרנצ'סקה, אולי אתם קוראים לה ככה, אבל היא בטח לא עונה...

theriddler

New member
הגיע הזמן להיות קטנוניים

הכל חוץ מ sludge factory שזה עם drop -D (שזה בעצם drop-Db) ו overnow....שיש לו כיוונון מוזר שכזה....לא זוכר אותו בדיוק...

למרות ש

הצלחתי לנגן את Sludge Factory בכיוון של חצי טון למטה וזה עדיין נשמע אחד לאחד. תנסה

למעלה