Alice Cooper

shay or eli

New member
Alice Cooper

הורדתי את השיר Teenage Frankenstein של Alice Cooper והתאהבתי! איך קוראים לדיסק שממנו לקוח השיר והאם יש לקופר עוד שירים דומים? תודה! :cool:

Orens

New member
כבר עניתי לך על הנושא בעבר

כששאלת פעם ראשונה. בכל מקרה אני אענה שוב. השיר לקוח מתוך האלבום Constrictor שיצא באותה תקופה כמו האלבום Raise Your Fist And Yell, שני אלה אלבומים חלשים יחסית של אליס, הרבה מהשירים בהם לא אטרקטיבים במיוחד, אבל Teenage Frankenstein זה באמת שיר טוב מאוד. נסה את (He`s Back (The Man Behind The Mask יכול להיותש תאהב את זה. אני בכל מקרה ממליץ לחפור באלבומים אחרים, חפש את השירים: You`re My Tamptaion Wind Up Toy Might As Well Be On Mars Take It Like A Woman Nothing`s Free Sideshow Bad Place Alone Eat Some More השירים האלו הם בחירות מתוך שלושת האלבומים האחרונים שלו, Hey Stupid, Last Temptation, Brutal Planet בכל מקרה אני ממליץ גם שתוריד את כל אלו שהמלצתי לך בפעם הקודמת. תהנה.

shay or eli

New member
תודה!

באמת עניתה לי על הנושא בעבר ונתתה לי רשימה של שירים מומלצים(כמעט את כולם הורדתי, ומאוד אהבתי), אבל אף אחד לא היה דומה ל- Teenage Frankenstein שזה השיר שאני הכי אוהב שלו. בכל אופן, תודה! ;-)

Orens

New member
כן, קלטתי את הראש

השירים הקודמים שנתתי לך הם לפי דעתי בין השירים הכי טובים שלו. הבנתי אבל את הראש שלך, והרשימה שכתבתי בהודעה הקודמת אני חושב יותר תתאים למה שאתה רוצה. ועכשיו כשאני חושב על זה אתה יכול להוסיף לה גם את Feed My Frankenstein.

shay or eli

New member
אחלה שירים!

הורדתי את חלקם (את הרבה מהם לא מצאתי בנאפסטר), וזה בדיוק מה שחיפשתי. תודה!!! B-)

למעלה