ALIAS בתלת מימד

Rachel47

New member
לי אישרו 2 מועדי ג

הגורלי מביניהם ב23 לאוגוסט
והשני יהיה מתישהו בתחילת ספטמבר
עוד אין תאריך..אבל יום שישי אני עושה את המועד ב שלו ואולי לא אצטרך ג
פחחחחחחחחחח על מי אני עובדת אני אפילו לא יודעת כל מה הקורס ועוד יומיים המבחן

o0Invisible0o

New member
והוו!

הנה הפוסט טמבלר שלי:
http://ayeletme.tumblr.com/post/28512506356/first-time-cooperating-with-a-fashion-blogger

3 מתוך...אמממ..יותר מ300 תמונות!

מעניין כמה היא תעלה בפוסט שלה..כשהוא יעלה אקשר לכן גם..

o0Invisible0o

New member
לילך - המחדל ממשיך!

וכן, מקווה שזה סבבה שאני רושמת את זה כאן.. ><
קיצר, גם אני קיבלתי הודעה אם אני רוצה לנהל את פורום ניוזרום..ואני אפילו לא רואה את הסדרה!

נראה לי או שהם מסתכלים בפורום טלוויזיה ולי זה שולחים או שאני נמצאת להם באיזשהו מאגר של מנהלים פוטנציאליים כי זאת לא פעם ראשונה שמציעים לי ניהול..

Rachel47

New member

חמור ביותר

אני חושבת שהעניין של מאגר דווקא מאוד הגיוני
אולי מסמנים איזה דברים אנחנו אוהבים ואז יודעים מה להציע

נניח, קשה להסתיר שאת מחבבת סדרות

o0Invisible0o

New member
One can only hope!

אבל תכלס? כבר כמה שנים תפוז פותחים רק פורומים שמשתלם להם כלכלית לפתוח אז אם לא יפתחו ערוצי פרימיום ישראלים ביוטיוב לא נראה לי שזה יקרה.

אני גם ככה לא רוצה לנהל פורום. :S

Rachel47

New member
אין מה לעשות

כל מקום שעובד כחברה ומעסיק עובדים חייב לחשוב על רווחים

o0Invisible0o

New member
לא חסר להם כסף..

טוב שלא דוחפים פרסומות בהגזמה כקטע רגיל..יש רווחים ויש חמדנות.

o0Invisible0o

New member
סתם, אני לא באמת יודעת

אבל קצת כואב לראות שכל סדרה ישראלית נפתח אליה פורום ועל הרבה סדרות אחרות שאף אחד לא משלם כדי ליצור עליהן באזז - אין פורום.

מי משלם על מה? אני חושב שנדירות הסדרות שמישהו משלם על הפתיחה שלהם (אולי קשת- כי זה פורומים רשמיים)
מה שאכפת לתפוז זה הפעילות, מס' גולשים / מס' הודעות (=לפרסומות).. תשכנעי את תפוז שיש ביקוש לפורום, והם יפתחו.. במיוחד אם הם מחזרים אחריך כמנהלת.
וגם, זה לא אמור להיות יותר מדיי קשה, רק לפי מס' הפורומים המוזרים שתפוז פותחים מדיי פעם ונסגרים אחרי שבוע.
חוץמזה שאין להם הרבה מה להפסיד מלפתוח פורום, סה"כ דף אינטרנט.. לא נראה לי כבד מדיי להם.

בדיוק מישהי שאני מכיר מתפוז פתחה פורום ל"נקמה".. אחרי יומיים היא החליטה לשנות את זה לפורום "האישה הטובה" ואחרי יומיים הפורום נסגר. לא כאלו רציניים שם חח

אני יודע שאת לא רוצה לנהל בכלל, אבל הייתי חייב להביא את ההשקפה שלי על הדברים

o0Invisible0o

New member
וואלה?

אז נניח למה הם פותחים לניוזרום אם אין להם מנהל? הנחתי שזה נעשה בתיאום עם "יס" שמביאים את הסדרה..וחשבתי שגם הוט עושים את אותו הדבר..כדי לייצר דיון סביב הסדרה שמתחילים לשדר בארץ.
מניחה שטעיתי.

אז תיאורטית אני יכולה לפתוח פורום על סדרות אינטרנט? כל עוד אני משכנעת אותם שיש קהל? חבל שאין לי רצון לנהל..
אני חושבת שבמקום זה אני פשוט אמשיך לחפור לאנשים על סדרות אינטרנט בבלוג שלי ואייצר מודעות לכך שהדבר הזה קיים. חהחה.

תודה על הפרטים!

האמת, יכול להיות של-yes כן יש איזשהו הסכם כזה, כי יש גם פורום "ערוצי הסדרות של yes" שזה פורום שנחשב רשמי ואפילו קטגורית "תוכניות yes".
לגבי הוט אני לא חושב, אבל גם, יכול להיות.
בכל מקרה, זה לא ממש משנה.. בסופו של דבר תפוז צריכים גולשים, גם אם הם יכריחו פתיחה של פורום, יכול להיות שלא יהיו בו גולשים והם יסגרו אותו.. אין להם הרבה שליטה על זה.
ובכל מקרה תזכרי שסדרות זה רק חלק קטן מהפורומים, תהי בטוחה שאף אחד לא משלם על פורום "איכות הסביבה". הכל זה ביקוש..

בהצלחה

למעלה