Alfa GTV

Infeccted

New member
falow

להזכירך המנוע של ה 155 הוא מנוע 6V 2500 ללא טורבו ואם אתה באמת מעוניין אני אתן לך כתובת של אתר ושם תראה טוב טוב איזה מנועים יש ל GTV

הראל CDO

New member
אתה יודע מה אני לא מבין?

איך אתה מסוגל לעשות שגיאת כתיב בשם של בן אדם כאשר אתה מגיב להודעה והשם שלו מופיע בה!

sin69

New member
אז ככה

אני האחרון שיגן על דיסלקטים לסוגיהם.. ובכל זאת מה לעשות.. הבחור יודע מה הוא מחפש ומה קיים אני עוקב אחרי מכירות של גי טי ווי כבר שנים בציפיה למצוא גיטיוי טווין ספארק משנת 98- שאז היה לה שיפור חיצוני נחמד ובעיקר- שינוי של לוח השעונים ... והראיות הן כאלו: אחת כזו במשך שנים - ועוד שתיים שלוש משנים נמוכות יותר לגבי הטורבו V6 2000 סמק- היו משהו כמו 5 ולא נמכרו כלכך מהר נסעתי על ה3 ליטר- רכב מדהים מנוע הטורבו מיושן יחסית של לאנציה במקור אם אני זוכר נכון כל מקרה עיצוב גאוני והורס

חיים_K

New member
אז זהו, שלא.

העניין הפתיע גם אותי, אז ביצעתי חיפוש קצר בגוגל. קיים דגם כזה - V6 2000 טורבו. קישור לדוגמה. מופיע גם ב carsfromitaly. לא יודע מה ההגיון בקיומו של דגם כזה, ולמה סדרה מצומצמת של מכוניות ספורט נזקקה לכזה מגוון של מנועים. כנראה תוצאת שיתוף מנועים בין המותגים השונים של פיאט.

falou

New member
בחיי שאתם צודקים...

אלוהים אולי מבין את ההגיון...

falou

New member
טוב, אני לא לגמרי מסטול

גירסת ה-2.0 V6 טורבו היתה מוגבלת לשוק האיטלקי בלבד.

sin69

New member
פשוט ממש לא נכון

לא מוגבלת ולא נעליים- תבדוק שוב את הציטוט שלך בכרטיס:))

falou

New member
מוגבלת לא אומר שאסור...

...עליה לצאת את גבולות המדינה. אם יש לה רישוי באיטליה יש לה גם אופציה לרישוי במדינות אחרות, כולל ישראל. היא רק לא נועדה להיות משווקת בהן.

sin69

New member
מה זה לא נועדה..?

סתם ייצרו באיטליה מכוניות עם הגה ימני ושלחו ל לאי..? קיצר- היא קיימת באירופה- פשוט פחות נפוצה=מבוקשת- המנוע המודגש נופל בין הטווין ספארק המוצלח לבין ה3 ליטר המוצלח עוד יותר

falou

New member
גם לא יהיו

בדקתי. אלפא מעולם לא ייצרה גירסת RHD ל-2.0 טורבו. יש הסבות "פירטיות" בלבד.

sin69

New member
הוכחות...(?)±±

הוכחות ל-מה בדיוק..?? שהיא כן משווקת מחוץ לאיטליה..? כמו שאישרת? או שלא אישרת..? משתמש טורקי- http://www.carsurvey.org/review_5807.html ושאלה דומה למקורית כאן מלמעלה מהאתר-[UK]- הכי מקיף שיש לGTV -(ויש מעט) http://www.gtvv6.com/phpBB2/viewtopic.php?t=4111&highlight=turbo וגם http://www.gtvv6.com/phpBB2/viewtopic.php?t=3885&highlight=turbo אינפקטד- תריץ חיפוש שם (www.gtvv6.com) על " TURBO" ובכלל- ותקבל תתשובות ויש בארץ מספיק טורבו כאלו בשביל למצוא- לא יודע מה הסיבה אבל חלקן היו מפורסמות חודשים בעיתונים כאן

falou

New member
הוכחות לכך שהן יוצרו ע"י אלפא

עם הגה ימני. זה לא היה.

sin69

New member
תשמע .. (תראה)

כשאתה אומר שאין בכלל דגם כזה אז אתה פשוט טועה - אז בדקנו ..ויש - אוקיי כשאתה אומר "לא נ-ו-ע-ד-ה להיות משווקת מחוץ לאטליה" וכשהיא כן היתה משווקת בישראל הקטנה במשך שנתיים- ובכלל באירופה אז מה משנה ה"ייעוד"..?

Infeccted

New member
../images/Emo45.gif sin69 תודה רבה

על המידע אני אחפש באתרים שרשמת שם ואראה מה יש להם להציע גם אם אני לא אמצא משו בכל אופן תודה Infeccted

falou

New member
אני חוזר, לא שווקה באנגליה

ולא היתה גירסא רשמית עם הגה שמאלי, רק הסבות פרטיות. הגירסא אכן תוכננה לשוק האיטלקי, בו יש מיסוי לפי נפח מנוע, אולם ייתכן ושיווקו אותה גם מחוץ לאיטליה, לעוד מדינות עם עקרונות מיסוי דומים.

sin69

New member
העיקר שאתה חוזר בך

בקצב הזה עוד תהיה מופתע שיש גם גירסת 1.8 ל GTV

למעלה