../images/Emo113.gif
זה דיסק הרבה יותר קשה, כי קל לחלק אותו לשירים שאני אוהבת ושירים שאני פחות אוהבת בו, אבל את השירים הטובים קשה לי נורא לדרג. אז נתחיל מהסוף 17. One לא אוהבת אותו, simple as that 16. Would Not Come 15. Baba הלחן מעצבן אותי, יותר טוב בלייב 14. Unsent אני מצטערת, אבל הוא משעמם אותי. אם אני אתחיל לשיר למישהו את היומן שלי, אני בטוחה שזה ישעמם אותו... 13. Your Congratulations המילים מדהימות, אבל עוד לא התחברתי. אני מחבה שזה יגיע... 12. Heart Of The House כנ"ל 11. Front Row 10. Are You Still Mad 9. Sympathetic Character 8. Thank You אני לא כ"כ שלמה עם זה שהוא במקום יחסית גבוה... אבל לא ידעתי איפה לשים אותו 7. UR שיר כ"כ פשוט (מבחינת לחן, לא מילים) בין הרבה שירים כבדים. בגלל זה אני כ"כ אוהבת אותו 6. Can't Not 5. The Couch מדהים איך היא יכולה לספר סיפור ולהפוך את זה לשיר מוצלח כ"כ (לעומת unsent, לדוגמה...) 4. So Pure 3. That I Would Be Good 2. I Was Hoping מקום 2-4 הם מבחינתי כולם מקום 2. שלושה שירים מעולים!!! 1. Joining You
ה שיר בדיסק, ללא ספק! להגביר את הווליום למקסימום ולצרוח אותו יחד איתה, אין על זה
כמה חפרתי! סליחה