alanis morissette night

alanis morissette night

תגידו ראיתם פעם ב- MTV שנותנים כבוד לכמה אמנים. עושים להם ערב לכבודם משהו מכובד, ומלא אמנים מוכרים מחדשים את השירים שלהם. נגיד אני ראיתי שעשו כזה בימוי למטליקה, ארוסמית וג'נט ג'קסון.. אם אתם יודעים אל מה אני מדבר אז סבבה... נניח וגם לאלאניס היו עושים כזה, איזה שירים הייתם רוצים שיחדשו לה ומי יבצע אותם..?

הבחירות

שימו לב שמחדשים רק את הלהיטים של אותו זמר.. You oughta know - Anouk, זמרת חזקה לדעתי. אני חושב שאחרי שאלאניס הוציאה את you oughta know מלא ניסו לחקות אותה וזה יצא גרוע.. נגיד פינק, כריסטינה אגילרה וכל הפרחות האמריקאיות שמשחקות אותה פמנסיטיות... אנוק היחידה שהצליחה להוציא שיר אנטי-בנים טוב אחרי אלאניס. Thank U - Bjork, ביורק, לא מת על הזמרת הזאת, אבל המבטא שלה והקול שלה יכול להתאים משהו פחד ל Thank U Hands clean - Michell branch, כי יש לה קול פופ-רוק נחמד, והיא לא מעצבנת כמו אבריל לאבין והיא ממש נחמדה. אז לדעתי היא ממש יכולה לשיר את השיר הזה. That I would be good - Seind O'conner, יש לה קול עצום ומרגש. והיא יכולה לבצע את השיר הזה ממש טוב. Eight easy steps - Sheryl crow, כי יש לה קול צרוד שבלייב יכול להוציא את השיר הזה טוב יותר ממה שהוא... Head over feet - Tori Amos, יש לה קול מתגלגל מדהים. head over feet ייצא מצוין אם טורי אימוס תבצע אותו. Ironic- Avril Lavinge -שונא שונא שונא את אבריל לאבין, אבל שהיא בלי הפוזה ובלי כל החרא הזה שהיא לובשת עליה, חייבים להודות שיש לה קול נחמד (אבל - היא ממוסחררת, פוזאיסטית ולא יודע למה עושים משירים שלה רעש...). כואב כואב אבל מה לעשות יש לה קול מתאים לאירוניק. יאלללללללללללללללה תעשו אתם

Rוית

New member
בחירות מעולות!

ממ פיונה אפל לסטייל! סתם עכשיו עלה לי..

smgfan

New member
בחירות ממש טובות!!

אני הייתי מוסיפה גם את שאקירה שתשיר את You Learn

gggrrr

New member
בחירות

himp לזה הייתי בוחר את שרה מקייס צ'ויס לשיר אולי גרסה אקוסטית. יש לה קול מתאים yok ללא ספק הייתי בוחר את לוריין היל שתיתן זווית שונה לגמריי לשיר, עם הרבה נשמה air לזה הייתי בוחר את נינה מהקארדיגאנס, אני חושב שהיא הבחורה הלבנה עם הקול הכי מחוספס שיש וזה צריך להישמע מדההים! uninvited סקין מסקאנק אנאנסי לבחורה יש יכולת ווקאלית מדהימה ובשילוב עם שיר כזה התוצאה צריכה להיות מרתקת hof טוב זאת בחירה קצת מוזרה אבל לשיר הזה הייתי בוחר את ג'ף באקלי ז"ל רק כי יש לי תחושה שזה יכול להיות מעניין tc דולורס מהמקרנבריז כמובן , כל שיר שהיא תשיר אוטומטית הופך להיות משודרג מבחינתי(ולא שהשיר דורש שידרוג)

למעלה