Alanis Morissette Live Pinkpop Festival 2008/

avip20

New member
Alanis Morissette Live Pinkpop Festival 2008/

ההופעה שודרה בטלויזיה בהולנד והועברה ל-די.וי.די באיכות מעולה.... מחיר: 12 דולר הייתי בפסטיבל הזה בחודש יוני ואלאניס היתה במיטבה בהופעה ( בדיוק ביום ההולדת ה-34 שלה )...

Rוית

New member
מגניב!

אבל לא הבנתי, זה משהו רשמי שלה או שזה מעריץ שמריץ עסק?

avip20

New member
בסך הכל רציתי.....

חבל שאתה חושב שאני חוצפן. אני קניתי את הדי.וי.די הזה מהאתר בארצות הברית, ובסך הכל רציתי להמליץ לכם עליו מכיוון שגם הייתי בהופעה הזאת והיא היתה מעולה...

WundeRKind

New member
יאווווו מעלפ../images/Emo3.gif

אני רוצה עוד

לא הבנתי אותי

מצטער. התכוונתי שהחברת הפצה הזאת חוצפנית שהיא גובה כסף על משהו שאפשר בכלל להשיג גם ביו טיוב....

tamir r

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo79.gifקומונת OFFTOPICmusic../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

(לא היה שרשור
, אם זה מפריע אז אני מתנצל
לא רציתי סתם לפתוח
חדש..
) אני מזמין אתכם להיכנס לקומונת OFF TOPIC music המקום הנכון לדבר בו על מוזיקה ושטויות
כל שבוע יש בקומונה משחקים, פעילויות ודיונים על הזמרים, הזמרות והלהקות האהובות עליכם
בדיוק עכשיו נפתח טקס "OFF TOPIC MUSIC AWARDS 2008", בו אתם בלבד בוחרים את האמנים האהובים עליכם. זה בדיוק כמו הVMA והEMA, רק שכאן זה OTMA וזה פי אלףףף יותר שווה
מקווה לראות אתכם שם
קומונת OFFTOPICmusic

LPMCR

New member
../images/Emo163.gifפורום לינקין פארק מאחל לכם חג סוכות שמח

לאחרונה הוציאה הלהקה את הסינגלים המצליחים Shadow of The Day ו Bleed It Out, מתוך האלבום Minutes To Midnight ובקרוב מתכננת הלהקה להוציא דיסק הופעה חיה. אתם מוזמנים להשתתף בבחירת שם הדיסק, ולהצטרף לשאר הדיונים בפורום.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumId=371

Rוית

New member
../images/Emo6.gif בוא נקבע שגם לא נתחיל לעשות דברים כאלו../images/Emo8.gif

למעלה