Ajax Iframe

moshe1822

New member
Ajax Iframe

עד היום עבדתי רק עם js בצורה הזאת
str+="<iframe src='" + URL + "' width='100%' height='" + h + "' frameborder='0' scrolling='auto'></iframe>"; document.getElementById("Info" + id).innerHTML=str;​
ואני קורא לפונקציה function show() עכשיו אני רוצה לעשות את הטעינה של ה IFrame ב Ajax ניסיתי לכתוב כמו בהסבר כאן http://www.geula.biz/works/AJAX/XMLHttpRequest/XMLHttpRequest2.aspx כאשר אני כותב את ה iframe ב xml איך אני מתחיל תודה

moshe1822

New member
הסבר למה ajax

יש לי טבלה עם חלק נסתר בכול שורה אני מעוניין לטעון את הפרטים של כול שורה ולהציג את הנתונים בלי לחזור לשרת בגלל שהנתונים הם מ SQL מה שעובד לי עכשיו זה ממש כמו כאן http://www.madas.co.il/AllAdds.aspx?CatId=1004 אבל זה חוזר לי לשרת אפילו שזה JS כי אני שולח פרמטר Iframe ,

24sharon

New member
לא צריך IFRAME במקרה הזה

גם אם אתה רוצה לטעון רק את המוצר שנלחץ עליו לא צריך לעבוד עם IFRAME. המדובר על 2 דפים. דף אחד שמקבל את הפרמטר של הID של המוצר ומחזיר רק את הנתונים הרלוונטיים. ודף שני - ראשי שלחיצה על המוצר מפעילה את הדף הראשון.

aabbcc123

New member
עוד שאלת IFRAME

יש לי עמוד ראשי ובתוכו IFRAME. בתוך ה IFRAME אני מכניס נתיב לקובץ aaaa.html. הקובץ הזה (aaaaa.html) לפעמים עושה הפניה לקובץ bbbbb.html. האם יש דרך לבדוק, אחרי שהדף הראשי נטען, איזה דף מוצג לי ב IFRAME? חשבתי להריץ בדף הראשי פונקציית ג'אווה עם טיימר שחמש שניות אחרי הטעינה של הדף הראשי תיקח את ה SRC של ה IFRAME ואז תבדוק מה הוא. נשמע הגיוני?

aabbcc123

New member
תודה. אין כמו ביקורת בונה!

אתה רוצה לשתף אותי בלמה זה עקום? ואיך אתה מתכוון לעשות את זה? הבעיה היא שאני טוען ל IFRAME עמוד של אתר אחר. האתר האחר בודק אם יש לך הרשאה ולפי זה מחליט איזה דף להציג. אם אין לך הרשאה מוצג דף שגיאה לא ברור. אני רוצה להתגבר על זה ואם אין הרשאה לתפוס שזה עבר לדף הלא ברור ואז להחליף אותו בדף מותאם אישית משלי. האתר הפנימי לא שלי ואין לי אפשרות להשפיע עליו ולכן צריך להתמודד עם מה שיש! אם יש לך רעיונות אתה מוזמן לשתף. אם אתה רק יודע לצעוק "עקום" אז אפשר היה לחסוך את ההערה. אגב, הרעיון שלי כנראה לא עובד כי גם כשהאתר הפנימי נטען ומשתנה מאפיין ה SRC שלו נשאר אותו דבר (למרות שכפתור ימני עליו מראה שה URL שלו שונה). לא הצלחתי גם לגשת לתוכן של העמוד הפנימי כדי לגלות שינויים על פי התוכן הפנימי של הדף.

למעלה