Air Jordan

Air Jordan

אז ככה, אחי נוסע עכשיו להודו לכמה שיותר זמן (הכל תלוי בכסף) והוא בהמלצת זוכנות הטיולים בחר לטוס עם AIR JORDAN (חברה ירדנית כמובן) הטיסה יוצאת מנתב"ג נוחתת בעמאן ואחרי שעתיים ממריאים הלאה. הוא בחר בחברה זאת כי זה חוסך לו 200$ הוצאות טיסה (בדק מול חברות אחרות) השאלה שלי, עם כל המצב הבטחוני עכשיו (ובכלל) כדאי לסכן את החיים תמורת 200$ ולטוס עם air jordan ועוד לנחות בעמאן!? נ.ב (הוא לחוץ בכסף...) Rיקש ומשפחתו שמודאגת.

Tokyo

New member
עמאן? למה בעמאן?

שיעשו עצירה ישר באפגניסטן, ישתו קפה עם בן לאדן, ויראו קצת זיקוקים. עזוב שטויות אין כמו לטוס עם אל על ´מרגישים את הביטחון באויר´(למרות שהם בהחלט יקרים)

אם אפשר בלי תגובות כאלו

שהם סתמיות ונאמרות רק בגלל שזה ירדן וזו וחברה ערבית אני רוצה עובדות. בבקשה מי שיודע על הטיסות שמכיר מישהו שטס או אולי טס להודו איתם שיגיב. תודה. Rיקש.

Gefen

New member
למה לקחת סיכון? ../images/Emo35.gif

תראי..אםנם רוב הסיכויים שיהיה בסדר.. שלא יקרה כלום..לעבוד בשיטת הסמוך הישראלי..אבל - למה? בשביל מה? תארגנו מגבית במשפחה שתכסה את המאתיים הדולר הנותרים.. לא יכולה לתת לך עובדות אבל..קצת הגיון בריא ולהסתכל על המצב ולהבין שעדיף לוותר. גפן

nir2323

New member
טיסות באייר ג´ורדן

למה כוונתך מישהו שטס איתם? את רוצה לדעת איך השירות, האם הלחמניה טריה? הדיילות מחייכות? לא מה שחשוב זה הביטחון. הרי את לא מצפה שצוות המטוס יתקיף אותו, אבל - לעיתים טיסות מתבטלות/נידחות/לא עולים בגלל אובר בוקינג, ואז הולכים למלון ונשארים בעיר... וגם - הם טסים מעל מדינות עוינות ביותר לישראלים וזרים בכלל, בימים אלה, וקורה ועוצרים עצירה לא מתוכננת בגלל תקלה טכנית או נוסע שקבל התקף לב, נכון זה לעיתים רחוקות ביותר, אבל היית רוצה להיתקע היום באירן, או אינדונזיה ?

מסלול טיסה...

אני מנסה לאתר את המסלול טיסה שלהם לדלהי ו...אין! האתר שלהם נבנה ע"י איזה ילד שלמד מהספר HTML ב שעתיים. מישהו יודע איך אני יכול לאתר את המסלול בכל זאת? אגב, מה זה מטוס מסוג 310? וDH8? (אלו המטוסים שטסים איתם...) תודה. Rיקש.

nir2323

New member
המטוסים והמסלול ...

310 - איירבס airbus industrie a310 dh8 - Dash 8 דאש 8. מסלול הטיסה מאמאן לדלהי עובר דרך : צפון עיראק , אפגניסטו ופקיסטן זאת על פי מפת נתיבי הטיסה של ABC AIR TRAVEL ATLAS . יש להניח שהמסלול היום מעט שונה כי לא טסים מעל חלקים של עיראק ואפגניסטן, אבל אם תיסתכל באטלס תראה את הכיוון הכללי. אל על לא יכולים לטוס כך, אלא מאריכים את דרכם דרך ים סוף והאוקינןס ההודי או איך שזה נקרא. מקווה שיצא משהו מקורס סוכני נסיעות כירטוס וזמנות

nir2323

New member
הצילו - למה בתפוז האנגלית בכתב ראי

למה באתרי תפוז כל האנגלית יוצאת בכתב ראי וכך גם השעות? זה רק אצלי ? והדף תמיד נפתח אצלי בגיבריש וכל פעם אני צריך לשנות את הקוד בעצמי לעיברית הנכונה

**Blue-Lagoon**

New member
סורי לדכא אותך

אבל זה רק אצלך. (עם המזל שלי פתאום גם אצלי זה יתחיל להשתגע כי תמיד משהו נדפק בתפוז) בכל מקרה אתה פה הסגרת את עצמך בוא לצ´אט (פאתטיות שכזאת)

הצעדן

New member
àú ùåàìú áøöéðåú ?

úçùáé øâò áäâéåï åîéã úáéðé ëîä äøòéåï ìðñåò òëùéå áçáøú úòåôä òøáéú äåà îèåôù. áîéåçã òëùéå.

הצעדן

New member
את שואלת ברצינות ?

תחשבי רגע בהגיון ומיד תביני כמה הרעיון לנסוע עכשיו בחברת תעופה ערבית הוא מטופש. במיוחד עכשיו.

תרדו מהקטע שאני בת! אני בן!

ואני חושב בהגיון! אני צריך לשכנע את אחי שיבטל את הכרטיס שהוא כבר קנה!. Rיקש.

למעלה