ain't no cup of meat

ain't no cup of meat

לאחרונה נודע לי, שדילן צמחוני. האם מישהו מכיר התבטאויות שלו בנושא? התייחסות כלשהי למניעים שלו?

Chocoholic

New member
לא זכורות לי התבטאויות בנושא

וכמו בנושאים רבים שעוסקים בדילן, גם זה מוקף במיסתורין ואי בהירות, אם כי לדעתי עובדה זו אינה נכונה; זה כנראה היה לרוונטי בתקופה שהחלים ממחלת הלב שלו בסוף העשור הקודם.

צמחונות של דילן

זה נודע לי מדפדוף בעלון כלשהו בנושא, מרשימת "צמחונים מפורסמים". מעט הופתעתי, שלא שמעתי על כך קודם לכן, ובדקתי ברשת. באתרים שונים, שהתייחסותם מוקדשת לדילן (ולא לצמחונות), בין פרטי טריוויה שונים, מצוין סתמית - "דילן הוא צמחוני". אכן, אפשר לצפות, שגם בעניין זה דילן לא ינדב מידע. אם השערתך נכונה, מדובר, כנראה, בצמחונות מסיבות בריאותיות, ואולי , באמת, רק בזמן עבר. על סמך מה אתה משער זאת?

Chocoholic

New member
היום במקרה

צפיתי שוב בקליפ של השיר 'Things Have Changed' , בשניות האחרונות של הקליפ בוב נוגס ולועס - המבורגר! טוב, אולי זה המבורגר צמחוני (טופו?) לא בדקתי ממש מה יש שם. אם זה היה נכון לדעתי היה פרט יותר מבוסס; יכול להיות שזה התחיל רק בשנים האחרונות, זה בטח לא קיים הרבה זמן כי קיים "תיעוד" מכל מיני מקומות על דברים שאכל... ממש כך.

השאלה אם הוא צמחוני או לא

נכונה ללא מעט אמנים, הגיעה אליי השמועה (כמה מגוחך) שפול מקרטני אפילו בודק בדרך הזו את האנשים שהוא מוכן לעבוד איתם. תגידו לי זה לא נראה לכם מצחיק שכלכך אוהבים אמן מסויים עד שמחפשים דרך להתקרב עד לצלחת שלו? דבר אחד אני יכול להבטיח לאותם אנשים, האמנים יושבים על האסלה בדיוק כמו כל אחד מאיתנו
אבל מה שכן יכול להיות שהאסלה שלהם מתוצרת טובה יותר.

באמת חברים

את מי זה מעניין מה בוב אוכל .
.אך ג'ון באעז אמרה בהתחלה חשבתי שאני יוכל לפענח אותו ואז גיליתי שאין סיכוי שאפענח אותו אני לא יודעת מיהוא אבל אני יודעת מה הוא נתן לנו שירים מקסימים (כמובן שהיא דיברה על בוב )

יש עניין בנושאים

הנוגעים לדילן, גם אם אינם רלוונטיים ישירות לאמנותו. העובדה היא, שאנשים מתעניינים לדעת, למשל, בן כמה הוא, האם הוא יהודי, האם הוא נשוי, מה היו קשריו עם אנשים שונים, וגם אלו תחתונים הוא דיגמן. אפילו התעניינות בפרטי טריוויה שוליים היא לגיטימית. במקרה הנידון, אין מדובר במשהו כזה, ויש בנושא עניין מיוחד. צמחונות של מישהו אינה סתם "מה הוא אוכל", אלא (יכולה להיות, אם כי לא בהכרח) חלק מתפיסת עולם ערכית ומוסרית, עניין חשוב ומשמעותי. אני מסכים לגמרי, שמה שחשוב באמן - ככלל, וזה נכון לדילן בפרט, ואולי אף במיוחד - הוא אמנותו. אבל עניין בהיבטים נלווים הוא, כאמור, לגיטימי, ולעיתים מתבקש, כל עוד אינו גולש לרכילות זולה, או לפרשנות פשטנית ושטחית של האמנות. בכל מקרה, מדבריה של בעעז, ומנסיונה "לפענח את דילן" קשה לי להתפעל.

"אוהב ללכת בקיץ יחף,

לאכול המבורגר גדול ונוטף".... ספק, אמנם, אם מדובר בהמבורגר צמחי. תודה על התייחסותך.

למעלה