AHHHHHHHH *מתעלפת* AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
S Sababush New member 22/12/02 #1 AHHHHHHHH *מתעלפת* AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
S Sababush New member 22/12/02 #2 הסבר... החברה המדהימה שלי - Sarah... הרגע נתנה לי לדבר בטלפון עם ריאן מלהקת VS(הלהקה שסיי מנהל) והוא פשוט מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםם הוא כל כך חמודדדדדדדדדדדדדד AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
הסבר... החברה המדהימה שלי - Sarah... הרגע נתנה לי לדבר בטלפון עם ריאן מלהקת VS(הלהקה שסיי מנהל) והוא פשוט מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםם הוא כל כך חמודדדדדדדדדדדדדד AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
S Sababush New member 22/12/02 #6 שלייייייייייייייייייייי ריאן וסיימון שלי ולמי שיש בעיה תחטוף ממני!!!!!!! עכשיו רשמית דיברתי עם שני המאהבים שלי!@!!! חחח
שלייייייייייייייייייייי ריאן וסיימון שלי ולמי שיש בעיה תחטוף ממני!!!!!!! עכשיו רשמית דיברתי עם שני המאהבים שלי!@!!! חחח
D Dani Ryan New member 22/12/02 #7 אמממ...נו טוף../images/Emo9.gif אז שלי נשארים : לייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!! חצי בוטן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מייקל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אמממ...נו טוף../images/Emo9.gif אז שלי נשארים : לייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!! חצי בוטן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מייקל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!