agv!

יואב177

New member
agv!

מכירים את החנות AGV??? או לפחות את הבגדים שלהם???? אתמול ראיתי קטלוג שלהם והם פשוט מהממים.. רק שנראה שיש להם בגדים לילדים בני 12.. הדוגמניות והדוגמנים שם בערך בני 16 אז יכול להיות שגם הבגדים יהיו טובים עלי אז מי שמכיר רציתי לשאול.. *עד איזה מידות הבגדים??? *יש לכם אולי תמונות של הבגדים???? *איך הם לדעתכם??? יפים?? או סתם חיקוי עלוב???
תודה

Black n White

New member
חחחחחחחחחח

דבר ראשון זה AVG-קיצור של AVIGDOR שני חברים שלי דיגמנו לחברה ויש שם בגדים כאלה מכוערים לילדים בני 0. עדיף לקנות בשילב וזהו.

יואב177

New member
טוב שלא הגזמת שילב..

ואין שם בגדים לבני 0, תסתכל על הדוגמנים הם נראים בני 16 15 ולדעתי יש שם דברים יפים במיוחד לבנות!

FrooTeLa

New member
אוקיי אז ככה

ראיתי את הקטלוג וזה פשוט מגעיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בדרך כלל לא אכפת לי מלבוש חשוף ומקטלוגים שמוכרים סקס או ווטאבר וכאלה. אבל!!!! מה זה צריך להיות?!?!?! יש לי בחילה רק מלחשוב על זה!!!!!! אני כמעט בטוחה שאנחנו מדברים על אותו קטלוג- זה עם הילדות בנות 12 שעוד לא לובשות חזייה בקושי רוקדות במועדון עם מכנסיים נמוכים יותר מים המלח וחולצות בידיוק עד הפטמות שעוד איזה ילד קטן בא אליהן מאחורה ולוחש למישהי משהו באוזן???? אח"כ הם יושבים בבר ושותים????? והאיפור!!!!!!! הילדות נראות כמו חבורה של בנות ששמו מהאיפור של אמא שלהן, לקחו בגדים מאחותן הגדולה ומנסות להיות גדולות ו"סקסיות" בינתיים שאפילו הגוף שלהן לא התפתח בכלל ויש להן גוף כמו של ילדות קטנות!!!!!!!!!! אני פשוט הייתי בשוק מהקטלוג. ממש מגעיל.

אדוושי

New member
אממ

החולצות הקצרות זה בעיקר שהם שמים מעל זה ג'קט.. חוץ מזה שהדוגמנים היו בסביבות ה14-16 כך שככה מתלבשים והאיפור... לא באמת הולכים ככה... ותמיד בקטלוג האיפור מוגזם

FrooTeLa

New member
תראה אני יודעת

שאולי חלק היו בסביבות ה-14-16 מישהו מהשכבה שלי בקטלוג הזה דיברתי על הבנות- הן לא נראות בגיל הזה, ואיפור זה יפה, אפילו מוגזם- כמובן לקטלוגים אבל הן ילדות קטנות וככה זה נראה, כאילו לקחו מאמא שלהן! קיצר הקטלוג מגעיל אם היה לי סורק.. יש לי מצלמה אינטנרט אבל לא נראה לי שזה ייצא טוב

אדוושי

New member
כןןןןןןן

זו הרשת שכתבתי בשרשור שבר פתחהה...! AGV זה גם AVIGDOR חח ילד אחד שאני מכירה מדגמן שםם..

i l0ve u

New member
גם אניי ../images/Emo4.gif

מעניין איך מדגמנים לזה ... אם כל כך הרבה ילדים מדגמנים לזה בטח אין להם דרישות כל כך מוגזמות לא ?... איפה בכלל יש את החנות הזאתי אדווה? יש פה קרוב??

אדוושי

New member
אממ

הקטלוג לא אצליי... ואין לי שמץ אני ישאל את הילד הזה...חח בר רר אני מתגעגעת איפה אתת!?

i l0ve u

New member
מזה מזה מזה?!

תראו מתחת למילה ילדים בהודעה שלי יש קו אדום ושנכנסים אליו זה קישור חח זה לא אני עשיתי

חחחחח בר../images/Emo35.gif פדופילית../images/Emo70.gif

סתםםם זה תכסיס פרסומי חדש ונסיוני של תפוז. גם תחת המילה ספר\ספרים יש קו אדום..

למעלה