AGENDA FUSION - Pocket Informant

AGENDA FUSION - Pocket Informant

מה ההבדלים בין התוכנות הללו? איזה מהם תומכת יותר טוב בעיברית? מי משתמש, מה הרשמים?

ניסיתי... ראיתי... בחרתי

ניסיתי את ה PI - מערכת ההפעלה שלו בעברית.. אך דווקא AF היה לי יותר פרקטי - יותר קרוב ל DBK5 של הפאלם. אני בוחר ב AF. למרות שאני נתקל בבעיה עם תכנה ה INPAD בכתיבה ב NOTES. גם בעברית בעצם בכתיבה ב NOTES היא כותבת ברוורס. מיקי

לא אמרת כלום

הבנתי שבחרת ב AF רק שלא הבנתי למה, מה בדיוק היתרונות שמצאת בתוכנה הנ"ל על פני השניה?

federbar

New member
אני משתמש בPI ומרוצה מאוד...

כמדומני שאתה אמור לקבל אותה יחד עם המכשיר (בדיסק המצורף).

היתרונות שדיברו אלי

1. כמו ב DBK5 ניתן לתת צבע ואייקון לכל קטגוריה. 2. יש תצוגת שבוע לפי שעות כמו ב DBK5 עם התצוגה של הצבע והאייקון - ב IP אי אפשר זה או זה או זה. 3. בנגיעה על הפגישה מקבלים חלון צף אשר מראה את פרטי הפגישה - את זה גם לא היה באינפורמנט. אלו היו הדברים העיקריים שהיו חשובים לי. בשאר הפונק' לא השתמשתי כך שמעבר לזה אני לא יודע.. מיקי

raananta

New member
בנוגע ל-1 אתה טועה.

2. מה זאת אומרת "תצוגה לפי שעות"? 3. אתה צודק! אין חלון צף. אני באופן אישי ניסיתי את שתיהן ולאחר זמן מה נשארתי עם ה-PI במכשיר. קשה לי להצביע על ההבדלים שבגללם העדפתי את זו על זו אבל בשורה התחתונה ה-PI עושה עבודה מעולה בעיקר בשילוב עם פלאג-אין למסך ה-TODAY שנקרא: "PIToday" שאגב, עובדת אחלה עם עברית פרט לכוון ההצמדה. שבוע טוב.

raananta

New member
קיים קישור בהודעה הקודמת שלי.

זהו פלאג-אין למסך ה-TODAY המציג את הנתונים הקשורים לאותו היום כולל משימות (גם לא כולל) בשילוב עם האייקונים של הקטגוריות, צבעי הקטגוריות וכו.... בקיצור כשמו כן הוא PocketInformant Today. אני כרגע מנסה אותו מזה כמה ימים וביניים הוא עושה רושם טוב מאוד. שווה נסיון.

אם אין לך את 2 איך יהיה לך את 1?

תצוגה של שבוע לפי שעות זה: תצוגה כמו ביומן שולחני רגיל, שבו יש לך טור לכל יום, ובכל טור יש לך את הפגישות של אותו היום בצורת מלבן משעה X עד שעה Y בDBK5 בפאלם וב AF ישנה אפשרות לצבוע את המלבנים הללו, וגם לתת להם אייקון שיופיע במרכז המלבן. בPI אין את האפשרות הזאת - עד כמה שאני הצלחתי להפעיל אותו. זה או צבע, או אייקונים. תראה לי אחרת, ואני אבדוק שוב לעומק. לגבי השילוב למסך ה TODAY. אצלי במסך זה מופיעים הפגישות שלי להיות + כמה Tasks יש לי פתוחים. בלחיצה אני מגיע למי שאני רוצה. אבל בשמחה אני אעשה עימך השוואה און ליין במפגש ביום חמישי. (אם עדיין מתקיים מפגש???) מיקי

raananta

New member
הסבר

בעקרון ניתן לקבוע צבע רקע לפגישה וגם להצמיד אייקון. כנראה שאנחנו מדברים על מצבי תצוגה שונים. אשמח להמתין עם הדיון עד למפגש במקום שנדבר ב"אוויר". המפגש יוצא ביום רביעי לא?! 10 לחודש.

AYELET1

New member
יום רביעי!!! מרכז שוסטר, רמא"ג

רח' אחימאיר , תל-אביב 10 לחודש שעה 19:15

A2E

New member
PI

אהבתי את הפשטות של AF - אבל בסוף בחרתי בPI, בגלל שהיו יותר אפשרויות להתאמה אישית. מה שכן - הוא די כבד על הIPAQ1900 שלי.

WhiteLion

New member
PI נגד AF

אני משתמש ותיק של PI בעברית אין מה להשוות ל AF (שאין לה בכלל עברית...)

למעלה