AFI
1. הלהקה מגדירה את הסגנון שלה כהארדקור-פאנק 2. פירוש השם - A.F.I = A FIRE INSIDE 3. שירים מומלצים: "DEMONOMANIA", "HALLOWEEN" שזה קאברים למיספיטס, "HIGHSCHOOL FOOTBALL HERO", "MINI TRUCKS SUCK", "THE MOTHER IN ME" "I WANNA GET A MOHAWK BUT MOM WON´T LET ME GET ONE" ועוד אחד - "NO REASON" שזה קאבר שהם עשו ל-MINOR THREAT בהופעה חיה...נראה לי אפשר למצוא באודחוגלקסי... 4. שמות דיסקים - אני לא כ"כ מכיר את הדיסקוגרפיה, אני רק זוכר שהדבר הראשון שהם הוציאו זה היה 7" בשם DORK שיצא בערך או ב-91´ או ב93´... דיסקים נוספים שלהם שאני לא יודע בדיוק את הסדר שהם יצאו - "ANSWER THIS AND STAY FASHIONABLE", "A FIRE INSIDE", SHUT YOUR MOUTH AND OPEN YOUR EYES" ו-"THE ART OF DROWNING" שזה אני יודע שזה האחרון. 5. חומר על הלהקה את משיגה ב - WWW.NITRO.COM שזה הלייבל שלהם (למרות שנראה לי שהם עברו לאיזה אחד אחר) שמנהל אותו דקסטר מהאופספרינג, או שתכנסי לWWW.UBL.COM - שם יש הרבה חרא לא שימושי עליהם.. וכמובן באתר הרשמי שלהם WWW.AFIREINSIDE.COM 6. המלצות ללהקות OI - ANGELIC UPSTARTS,THE 4 SKINS, ANTI-HOLOCAUST(LEAKA SHEL POLANIM NAZIM(, COCKNEY REJECTS, SHAM 69, THE LAST RESORT, SKREWDRIVER ועוד הרבה... תנסי בינתיים את כל האלה, המוכרות.