AFI

MoonSoFast

New member
AFI

אם בבקשה תוכלו לעזור לי בקשר לAFI!
מה הם מנגנים(איזה סוג של פאנק)? יש פירוש לשם שם הלהקה? אפשר שירים מומלצים? ושמות אלבומים? ואיפה אני משיגה חומר על הלהקה? המון המון תודה! Sham 69(the user not the band) rulzzzzzzzzzzzzzzz! ועוד משהו... אפשר המלצות על להקות Oi Punk? אני.

OPERATi0N_iVY

New member
AFI

1. הלהקה מגדירה את הסגנון שלה כהארדקור-פאנק 2. פירוש השם - A.F.I = A FIRE INSIDE 3. שירים מומלצים: "DEMONOMANIA", "HALLOWEEN" שזה קאברים למיספיטס, "HIGHSCHOOL FOOTBALL HERO", "MINI TRUCKS SUCK", "THE MOTHER IN ME" "I WANNA GET A MOHAWK BUT MOM WON´T LET ME GET ONE" ועוד אחד - "NO REASON" שזה קאבר שהם עשו ל-MINOR THREAT בהופעה חיה...נראה לי אפשר למצוא באודחוגלקסי... 4. שמות דיסקים - אני לא כ"כ מכיר את הדיסקוגרפיה, אני רק זוכר שהדבר הראשון שהם הוציאו זה היה 7" בשם DORK שיצא בערך או ב-91´ או ב93´... דיסקים נוספים שלהם שאני לא יודע בדיוק את הסדר שהם יצאו - "ANSWER THIS AND STAY FASHIONABLE", "A FIRE INSIDE", SHUT YOUR MOUTH AND OPEN YOUR EYES" ו-"THE ART OF DROWNING" שזה אני יודע שזה האחרון. 5. חומר על הלהקה את משיגה ב - WWW.NITRO.COM שזה הלייבל שלהם (למרות שנראה לי שהם עברו לאיזה אחד אחר) שמנהל אותו דקסטר מהאופספרינג, או שתכנסי לWWW.UBL.COM - שם יש הרבה חרא לא שימושי עליהם.. וכמובן באתר הרשמי שלהם WWW.AFIREINSIDE.COM 6. המלצות ללהקות OI - ANGELIC UPSTARTS,THE 4 SKINS, ANTI-HOLOCAUST(LEAKA SHEL POLANIM NAZIM(, COCKNEY REJECTS, SHAM 69, THE LAST RESORT, SKREWDRIVER ועוד הרבה... תנסי בינתיים את כל האלה, המוכרות.

למעלה