Afghan Whigs

aviv_b

New member
כמו שהרבה אחרים לפנייך

לא שמעו עליהם. אבל אני ממליץ, להקה באמת מיוחדת, המילים באמת יכולים להוציא את המיץ בעיקר לבחורות ladies let me tell u about my self i got a dick for a brain, and my brain is gonna sell my ass to u, but i´m ok and its time to find im stuck, cause she wants love ans i still wanna fuck. בתרגום לעברית נשים אני אספר לך על עצמי, אני חושב המוח שלי נמצא בתחתונים וזה אותו המוח שינסה למכור לכן אותי. אבל תמיד אני מוצא את עצמי באותו מצב שהחא רוצה אהבה ואני רק רוצה זיון. מצטער על הביטויים, אבל השיר עצמו נקרא be sweet. בכלל הדיסק הזה מדהים (ג´נטלמן). יום טוב לכולם

Better Girl

New member
גם אני לא שמעתי עליהם

עד עכשיו.. כנראה גם שהשאר לא שמעו עליהם אז לא היה להם מה להגיב...

Layne

New member
שמעתי רק את ג´נטלמן

שמעתי עד עכשיו רק את ג´נטלמן , והוא היה מצויין. אח שלי אמר לי שיש לו עוד שני דיסקים שלהם , אבל אף אחד לא מתקרב לרמה של ג´נטלמן , זה נכון? בכל מקרה , אני אתחיל לשמוע דיסק כלשהו שלהם עוד כמה שבועות אחרי שאני אסיים עם IRON MAIDEN

aviv_b

New member
Afghan Whigs

Afghan Whigs נולדו בתא המעצר באתנס אוהיו, גרג דולי שתה קצת יותר מדי במסיבת ליל הקדושים בשנת 1986, והחליט לגנוב כובע מראשו של שוטר, אך השוטר פשוט רץ מהר יותר. בתא הוא פגש את Rick McCollum. ושנה אחר כך הקימו את Afghan Whigs שנקראה על שם חבורת אופנועים שחורה שפעלה בשנות השישים. מהר מאוד החלה הלהקה להקליט בעיקר גירסאות כיסוי לסטונס ולניל יאנג. ´Big Top Hallowe´en´ היה האלבום הראשון שהלהקה הוציאה בשנת 1988. מאוחר יותר הגדיר דולי את האלבום הזה כאלבום נשכח וזאת מהסיבה שבאותה תקופה היו עסוקים בלהקה בשתייה ובמכות בעיקר בהפסקות שלקחו סמים. ב1990 קיבלה הלהקה טלפון מחברת התקליטים SUB POP וכבר באותה שנה שיחררה הלהקה את ´Up In It´ בסיבוב ההופעות בבריטניה, חטף דולי דלקת ראות ובזמן שהיה בבית חולים די השתגע והחל מסתגר בביתו שם עבד על מחזה תסריט ושירים לדיסק הבא שלו. Congregation היה דיסק אוסף שהוציאה הלהקה בשנת 1992. בדיסק הזה התגלתה הגדולה של הלהקה ואלו היו המילים, דולי הצילח להעביר סיפורים בשירים שלו. דולי התגלה בדיסק כמאהב שטני, בלש ואיש מסעות והכל היה ארוז בעטיפה של שירים, משהו שלא נעשה מאז לד זפלין. מיד אחרי האוסף הוציאה הלהקה סינגל ´My World Is Empty Without You Babe´ שהוא ביצוע מחודש לשיר של הסופרימס. וכמו כן הוציאה הלהקה EP שכלל ´Uptown Avondale´ גרסאות כיסוי. ואז ב1993 יצא דולי ממערכת יחסים ארוכה, והחליט להעביר את כל מה שבתוכו לתוך אלבום, הוא עזב את לוס אנגלס וחזר לסינסנטי ובעצם נתן מחדש רוח חיים ללהקה. Gentlemen שיצא ב1993 הוא בעצם מסע אישי של דולי. הדיסק הוקלט בממפיס. השיר הראשון ´If I Was Going´ הצליח לתפוס את האווירה המיסטית של המקום בעיקר בזכות שורה אחת נפלאה And it don´t bleed, and it don´t breathe/It´s locked it´s jaws and now it´s swallowing/It´s in our heart, it´s in our head/It´s in our love baby, it´s in our bed Gentlemen הוכר בעיקר בזכות ´Be Sweet´ המנון השובינסטי הראשון שאומר את השורה הבאה: Ladies let me tell you about myself/I´ve got a dick for a brain/And my brain is gonna sell my ass to you השיר יצר מאומה קטנה, כאשר ארגוני נשים קראו להחרים את הלהקה. ב1995 לאחר שהלהקה עברה עוד שינוי והקליטה שירים לפסקולים. נכנס דולי לעוד חרדה והסתגר מחדש. באותו זמן התעניין דולי בסרטי מתח אפלים וברומנים בלשיים. ועקב כך כתב את הדיסק הבא של הלהקה ´Black Love´ שיצא במרץ 1996. גולי גם סגר בדיסק הזה חשבון בכל אלו שבגדו בו בעיקר בשיר ´Honky´s Ladder´ בשורה Got you where I want you, motherfucker" הדיסק האחרון של הלהקה שנקרא 1965, יצא ב1998 שהוא בעצם סיכם את כל שנות הפעילות של הלהקה. עוד לפני ב1994 השתתף דולי בסופר גרופ שכללה את מייק מילס מREM , דייב גרוהל מנירוונה והפו פייטרס וטרסטן מור מסוניק יות. בשנת 2001 הודיע דולי על התפרקות Afghan Whigs, כיום עוסק דולי בעיקר בפרויקט twilght singrs.

למעלה